Przypał - porady - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Prawo a używki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=11) +--- Wątek: Przypał - porady (/showthread.php?tid=227) |
RE: Przypał - porady - Lifeisbrutal - 19.07.2024 KoneserTanichWin Ratownicy może i są wyrozumiali. Ale jak już dotrzesz na sor tam jest meksyk na kółkach. Ćpunów traktują jak śmieci.. RE: Przypał - porady - Epsiakos - 19.07.2024 Lifeisbrutal zależy gdzie trafisz, był kiedyś wątek odnośnie ratowników ale dla tych co nie chcą używać opcji szukaj przypomnę - jak wzywacie ratowników używacie tylko nr 999, przy 112 przyjadą niebiescy - mówicie ratownikowi/lekarzowi dyżurującemu co jedliście/wasz znajomy, nie powiedzą nikomu, i w dupie mają czy cpacie. Oni chcą wiedzieć co za gowno braliście żeby móc reagowac - SOR jak nazwa wskazuje jest Specjalistycznym oddziałem Ratunkowym, personel i ich podejście jest mocno zależne od placówki. W Warszawie dla przykładu na Bielanach będziecie na równi z żulami traktowani a np na Pradze Północ jak każdy inny pacjent, no chyba że jest "pilne" to wyjedziecie przed resztą z drobnymi urazami i z brakiem zagrożenia życia Dla przypomnienia - JAK CPALISCIE I Z TEGO POWODU TRZEBA BYLO WZYWAC R'ke TO BRON BOZE NA 112 BO Z SORU OD RAZU JAK WAM SIE POPRAWI NA DOLEK POLECICIE. 999 to alarmowy na pogotowie RE: Przypał - porady - Lifeisbrutal - 19.07.2024 To ja dzwoniłem pod 112 dlatego już wiem dlaczego z góry miałem przejechane na miejscu. Na dołek nie leciałem, ale eksport na Choroszcz miałem. RE: Przypał - porady - Epsiakos - 19.07.2024 Jeżeli wykazujesz agresję i stany maniakalne itp itd. to całkiem normalne podejście. Stwarzasz zagrozenie, jesteś nie poczytalny i nie przewidywalny. Wiesz ile osób doznało trwałych uszkodzen ciała ? Ja kiedyś prawie palca straciłem XD gdybym typowi nie wyjebał w szczęke to chuj, nie miał bym wskazującego u prawej dłoni Pasjonata benzo się trafił nam i relanium w standardowej dawce nie podziałało XD RE: Przypał - porady - Lifeisbrutal - 19.07.2024 Epsiakos Standardowa dawka ma się rozumieć 5ml tak? Pytam bo mi raz start to było pierwsze starcie z relanium iv zajebali 15ml ale to psychoze silną miałem więc dlatego. RE: Przypał - porady - Epsiakos - 19.07.2024 Do 20ml średnia jest bez jakiegoś dokładnego wywiadu RE: Przypał - porady - kurvvisko - 19.07.2024 Epsiakos kurde, myślałem że już tylko na 112 się dzwoni, taka narracja była już wszędzie. Już w chuj dawno nie wzywałem żadnej pomocy, więc pewnie ten numer bym wybrał. Więc dobrze wiedzieć. RE: Przypał - porady - KoneserTanichWin - 19.07.2024 (19.07.2024, 06:07)Lifeisbrutal napisał(a): KoneserTanichWin Ratownicy może i są wyrozumiali. Ale jak już dotrzesz na sor tam jest meksyk na kółkach. Ćpunów traktują jak śmieci.. Przy jednej okazji byłem właśnie na SOR z takim ziomkiem (po kwasie wkręcił sobie że w klatce piersiowej ma pajęcze jaja i zajebiście chciałal w siebie wbić nóż - arachnofobia), udało mi się go przegadać do tego stopnia żeby tego nie zrobił do czasu przyjazdu weeyoo wagon. Poza samym przesłuchaniem na psach skąd, jak, gdzie i dlaczego tam byłem nic więcej mi się nie działo (prawnik oczywiście asystował) - kumpel też się wybronił w jakiś sposób w sądzie, nie wchodziłem w szczegóły bo nie bardzo chciał o tym rozmawiać już po fakcie. RE: Przypał - porady - DannyDeVito - 23.07.2024 Jak sie zachowac przy przypale jest krotko zwiezle w tym kawalku : Lapie cie pisarz a ty do niego Yo Yo: Posiadanie ja przyznaje sie, bedzie wyjasniane lecz odmawiam odpowiedzi na pytania. A i nie wolno zapomniec o wspomnienieniu ze jest sie zydem . RE: Przypał - porady - DGEloV - 23.07.2024 Ile grozi za posiadanie 10gram tak ogóle? |