Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Jak i gdzie kupić Bitcoiny? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Finanse (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=15)
+--- Wątek: Jak i gdzie kupić Bitcoiny? (/showthread.php?tid=331)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Jak i gdzie kupić Bitcoiny? - LOBO - 15.07.2024

a czy droga bezposrednio do V...jest pod wgledem BHP najlepsiejsza ;-)?

RE: Jak i gdzie kupić Bitcoiny? - bigpick1212 - 16.07.2024

Do jakiej kwoty bitomaty nie wymagają jakichś tam weryfikacji itp, jaka jest prowizja przy kupowaniu Bitcoina w bitomacie?

RE: Jak i gdzie kupić Bitcoiny? - DGEloV - 17.07.2024

4coins jest naprawdę dobre, łatwe 
Użytkownik @kotkreskowy dzięki za pomoc 
Pierwsze zamówienie już jest^^

RE: Jak i gdzie kupić Bitcoiny? - LOBO - 18.07.2024

(16.07.2024, 20:20)bigpick1212 napisał(a): Do jakiej kwoty bitomaty nie wymagają jakichś tam weryfikacji itp, jaka jest prowizja przy kupowaniu Bitcoina w bitomacie?

Do 4 tys zl ... rok temu bylo 5% i 30zl oplaty transakcyjnej..al;e nie wiem czy to nei ejst zalezne od danego miasta bitomatu? i teraz moze sie pozmienialo...wiadomo inflacja, jak i wina pisu i rudego

Teraz patrze i koszt wyplaty z portfela BTC to 0.00008 czyli jakies 20zl

a LTC to 0.0001 czyli jakies 20gr czy 2gr nawet

Bitomaty obslugujace LTC sa np. w Shitcoins.club bitomat ATM w wielu miejscach w Polsce...ale nie korzystalem wiec nie wiem co i jak z BHP etc.

i w np. bitomacie EGERA ale jest tylko jeden w Polszy w Poznaniu ;-)

RE: Jak i gdzie kupić Bitcoiny? - W4U3K - 18.07.2024

Ja płaciłem bezpośrednio z revoluta u ducha, chyba przypał w chuj nie? Ktoś ma opinie?

RE: Jak i gdzie kupić Bitcoiny? - kot_kreskowy - 18.07.2024

W4U3K 
No i co z tego?
Teraz to mogą co najwyżej liznąć cię w kaktusa.
Przecież pomyliłeś adresy wpłat robiąc opłatę za fakturę z Playa a narkotyków to nigdy nie widziałeś na oczy, na filmie tylko😎

RE: Jak i gdzie kupić Bitcoiny? - W4U3K - 18.07.2024

w sumie racja, dzięki za info  Wink

RE: Jak i gdzie kupić Bitcoiny? - Terrorysta - 18.07.2024

W4U3K  kolego , a w razie czego gdybyś wpłacał większe sumy to zamawiales u niego hormon wzrostu w większej ilości bo miał w ofercie Smile handel hormonem jest zakazany ,ale samo zazywanie nie Wink ... hormon 2500zl około jedna buteleczka  . Pzdr jebac niebieskich.

RE: Jak i gdzie kupić Bitcoiny? - Maniek - 18.07.2024

No i w jakim celu miałby wpierdalać chłopaków, których powinęli, właśnie takimi zeznaniami? Handel jest zakazany, więc takie zeznania tylko zaszkodzą zatrzymanym. Trzeba pomyśleć też o innych, a nie tylko o własnej dupie.

#koniec offtopu

RE: Jak i gdzie kupić Bitcoiny? - Pappardelle - 16.08.2024

Czy ktoś z was odpowie mi na pytanie odnośnie pierwszego przelewu w kantorze 4coins?
Z informacji ze strony widnieje taka notka, że pierwszy przelew musi iść z konta bankowego. (Okay, ale w obsługiwanych szybkich płatnościach nie ma banku z którego chciałem zrobić przelew). Została mi opcją przelew bankowy (z tym sobie poradzę bez tłumaczeń).

Pytanie brzmi ile czasu taki przelew będzie szedł do V?
Sekundo pytanie to: przy przelewie kantor nalicza opłatę w wysokości 2,5% plus oplata za wykonanie usługi w zależności od określonego czasu przelewu. Czy w takim razie mam dodać do ilości X PLN wartość 2,5% opłaty manipulacyjnej plus opłatę za dokonanie transakcji, czy dodatkowo będę miał jakiś przelew wykonać? (Wydaję mi się, że z automatu mi pobierzę te dodatkowe opłaty, ale wolę dopytać).