Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Najlepsze Sole - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Sole (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=30)
+--- Wątek: Najlepsze Sole (/showthread.php?tid=450)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Najlepsze Sole - Ferdzio Kiepski - 09.02.2024

Ziomek kiedyś robił sól żeby to pchać, ludzie brali to lepiej od "kryształu" od osiedlaków, sprzedawał po 4 dyszki i wszyscy sebixy chwalili XD
Dawał 6:3 3-CMC:A-PiHP, do tego uzupełniane było lidokainą. Sam nie próbowałem, ale sebom smakowało, więc myślę że taki mix może mieć potencjał, ofc bez lidokainy

RE: Najlepsze Sole - aleksander37 - 21.05.2024

Ale akcja wracam do domu wchodzę do piwnicy a tu taka sytuacja co to jest kto to zrobił?
To sprawka jakiegoś zwierzaczka co czasem wpada i szuka żarcia 
A co to ? Powiem tylko że to gowno Jest jeszcze z czasów legala 😀😀😀 
Jaki mam zajebisty dzień mówię wam super nawet nie wiedziałem że to mam . Mam nadzieję że zwierzątko nic z tego nie jadło 

[Obrazek: 20240521-131739.jpg]
Szkło pozbierałem z góry ściągnąłem DZIAŁA 😀😀😀

RE: Najlepsze Sole - Lukas1985 - 21.05.2024

(09.02.2024, 13:23)Ferdzio Kiepski napisał(a): Ziomek kiedyś robił sól żeby to pchać, ludzie brali to lepiej od "kryształu" od osiedlaków, sprzedawał po 4 dyszki i wszyscy sebixy chwalili XD
Dawał 6:3 3-CMC:A-PiHP, do tego uzupełniane było lidokainą. Sam nie próbowałem, ale sebom smakowało, więc myślę że taki mix może mieć potencjał, ofc bez lidokainy

Zależy.  Jak komuś zalezy na wypoerdolu to potencjał ma nawet apihp solo.

RE: Najlepsze Sole - Kapitan - 22.06.2024

Polecam sól od RcBlack Euforia

Jest na 4cmc robi bardzo dobrze

RE: Najlepsze Sole - Lifeisbrutal - 22.06.2024

Podpisuje się pod postem Kapitan euphoria jedna z lepszych. Próbowałem i robi jak należy nawet od najmniejszej kreski. A to wszystko u RcBlack 
Także bierzcie i się nie zastanawiajcie 😎

RE: Najlepsze Sole - EmStO - 22.06.2024

(21.05.2024, 13:41)aleksander37 napisał(a): Ale akcja wracam do domu wchodzę do piwnicy a tu taka sytuacja co to jest kto to zrobił?
To sprawka jakiegoś zwierzaczka co czasem wpada i szuka żarcia 
A co to ? Powiem tylko że to gowno Jest jeszcze z czasów legala 😀😀😀 
Jaki mam zajebisty dzień mówię wam super nawet nie wiedziałem że to mam . Mam nadzieję że zwierzątko nic z tego nie jadło 

[Obrazek: 20240521-131739.jpg]
Szkło pozbierałem z góry ściągnąłem DZIAŁA 😀😀😀

Ziomuś i co to za sól była ?

RE: Najlepsze Sole - Sniffiarz97 - 25.07.2024

Kiedyś od e*zo brałem fake Coco. Działanie spoko, ale czułem jakiś niedosyt xd

RE: Najlepsze Sole - Czeslawo - 28.07.2024

(09.02.2024, 13:23)Ferdzio Kiepski napisał(a): Ziomek kiedyś robił sól żeby to pchać, ludzie brali to lepiej od "kryształu" od osiedlaków, sprzedawał po 4 dyszki i wszyscy sebixy chwalili XD

Dobrze, że nie pchał jako koks, bo ta lidokaina do tego jest używana, jeszcze zapach chrzanu i wiesz ludzie pchają jako...coco za 200zł...po znajomości...

RE: Najlepsze Sole - Myga - 22.08.2024

Najlepsza sól to oczywiście wisienka czyli cherry

RE: Najlepsze Sole - EmStO - 30.08.2024

Nie ma to jak stare dobre kokolino ❤️