Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kwetiapina (Ketrel) - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Wątek: Kwetiapina (Ketrel) (/showthread.php?tid=4625)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Kwetiapina (Ketrel) - Inferno - 16.03.2026

[Obrazek: fa3c43957a97.jpg]
Oj ja wam powiadam kochani że nasz ketrel niedługo zostanie zacenzurowany, nie będzie 100mg/60 tabletek 
A TYMBARDZIEJ
nie będzie tabletek 200mg /60tab.
Jeszcze rok.

RE: Kwetiapina (Ketrel) - daniel776 - 19.03.2026

swietny lek do zjebania sie do spania,byle jak najrzadziej.tez macie rano taki wkurw jak na wieczor bierzecie kwetiapine? mam to szczegolnie przy wersji o przedluzonym dzialaniu,mam chujowy nastroj i wszystko mnie drazni

RE: Kwetiapina (Ketrel) - Inferno - 19.03.2026

daniel776 nie, jak już stosuje ponad tydzień dawkę 100mg to aż ciężko jest zasnąć, trzeba zwiększać, były momenty że doszedłem na sen do dawki 300mg.
Trzeba po prostu na 2-3 dni przestać brac i znów można tydzień lecieć na spokojnie co ja stosuję właśnie.

Wkurwu nie mam, największy miałem po pregabalinie jak ominąłem dawkę ale teraz ja ci całkowicie odstawiłem więc jest szansa że tego po kwetiapinie praktycznie nie odczuwam

RE: Kwetiapina (Ketrel) - Morko - 19.03.2026

Morko stosował od 25mg zwiększał z czasem do 150mg na sen, brak działania, nie pomagały wcale (nie będąc po stym ani niczym innym), dostał zmiane na trittico który kładł jak małe dziecko

RE: Kwetiapina (Ketrel) - sagitta - 20.03.2026

Od paru lat zażywam 25mg na sen. Po jskimś czasie było mi wszystko jedno czy wezmę czy nie i tak miałam problemy ze snem. Aktualnie dodatkowo zażywam 150mg pregabaliny i zasypiam niemalże od razu

RE: Kwetiapina (Ketrel) - DrakoMalfoy - 20.03.2026

Ketler jest zajebisty jak miałem to brałem po waleniu uśpi nawet w tym samym dniu ma ktoś na ogarnięciu?

RE: Kwetiapina (Ketrel) - Inferno - 20.03.2026

DrakoMalfoy uważaj z tym braniem po ćpaniu bo strasznie mnie raz serce kłuło po wzięciu dlatego tabletkę rozgryzalem na kilka razy 
Mniejsze dawki, dłużej co 20min ale wtedy problemów nie było

Zresztą to odcinku QT chyba nie muszę mówić

RE: Kwetiapina (Ketrel) - DrakoMalfoy - 21.03.2026

No to w sumie odpuszczę bo coś mnie za często podkuwa ostatnimi czasy

RE: Kwetiapina (Ketrel) - Konrad Curze - 21.03.2026

Słyszałem, że branie ketrelu po ekscesach stymualntowych może być obciązające dla serca. Sam, nie zaobserwowałem jakiegoś kłucia w klatce piersiowej / innych alarmujących sygnałów, ale wiadomo, że bez badań to za wiele nie znaczy. A jako nasenny lek nie polecam - dla mnie stanowczo za silny i przez pół dnia po wzięciu nawet małej ilości czuję się otumaniony -  do tego stopnia, że osoby trzecie pytały się czy jestem trzeźwy.

RE: Kwetiapina (Ketrel) - DrakoMalfoy - 21.03.2026

Uniezależniony z TikToka mówi że mieszanie leków nasennych z stymulantami robi mielonkę z mózgu Podobno kultowa