Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
ch*m-co***bo.x** - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Wątek: ch*m-co***bo.x** (/showthread.php?tid=4682)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: ch*m-co***bo.x** - smakosz - 27.11.2024

(25.11.2024, 16:39)kot_kreskowy napisał(a): A dlaczego chemcollabo?
Bo duch się z frogiem połączył i masz collabo XD

ciekawa koncepcja i możliwe że jest tak jak piszesz mordeczko Big Grin

RE: ch*m-co***bo.x** - szeise - 28.11.2024

(12.10.2024, 11:36)Heluuupiarz napisał(a): wczioraj pisalem z tym cwellabo , zaproponowalem zeby wyslal platne sample , to napisal mi , ze byla juz akcja samplowa i juz nie maja nic do rozdania ... 
cwellabo mial przez pare dni baner na hypku i juz baneru nie ma Big Grin zapytalem dlaczego to odpisal . ze niby nie zaplacili na czas za reklame i dlatego haha Big Grin 
pewnie juz poszly wyjebki i ich usuneli z reklamy... na koniec napisal ,ze jestem wyslannikiem z dopala i zebym spierdalal ,bo forum dopal niedlugo zniknie i powstanie nowe forum Big Grin jebana ropucha wsadza kija do dupy ducha ... a pozatym nawet jesli komus wyslal sample to mogl je zakupic od innego venora ... i jak ktos zamowi wieksza ilosc to poleci SCAM !! UWAGA NA PENERE !!

Ponad miesiąc później baner cwela dalej wisi xd

RE: ch*m-co***bo.x** - Lukas1985 - 29.11.2024

(12.10.2024, 11:36)Heluuupiarz napisał(a): wczioraj pisalem z tym cwellabo , zaproponowalem zeby wyslal platne sample , to napisal mi , ze byla juz akcja samplowa i juz nie maja nic do rozdania ... 
cwellabo mial przez pare dni baner na hypku i juz baneru nie ma Big Grin zapytalem dlaczego to odpisal . ze niby nie zaplacili na czas za reklame i dlatego haha Big Grin 
pewnie juz poszly wyjebki i ich usuneli z reklamy... na koniec napisal ,ze jestem wyslannikiem z dopala i zebym spierdalal ,bo forum dopal niedlugo zniknie i powstanie nowe forum Big Grin jebana ropucha wsadza kija do dupy ducha ... a pozatym nawet jesli komus wyslal sample to mogl je zakupic od innego venora ... i jak ktos zamowi wieksza ilosc to poleci SCAM !! UWAGA NA PENERE !!

Nikt nikogo nie usunął. 
Maniek a Ty się dziwisz, że ja nie traktuje postów tutaj na poważnie jak tacy ludzie piszą takie posty. No sorry. 
I nie, nigdzie nie polecam sklepu tylko większość tego co tu czytam to czyste domniemania

A na tym rynku nikt nie ma czystych rąk. Nikt.

RE: ch*m-co***bo.x** - Inferno - 29.11.2024

Czy to duch
Czy to frog
Czy to collabo

I tak będą klienci bo ma zajebiste produkty i ceny.
Lekko ma więcej zamówień dziennie niż nie jeden partner u nas.
Jedyne rozwiązanie to nowy vendor z takim asortymentem Podobno kultowa

RE: ch*m-co***bo.x** - JureKiler - 29.11.2024

Niech zapłaci kaucje i wbija Wink ale to był problem dla niego, dla czego? Wiadomo nie planuje zostać na dłużej

RE: ch*m-co***bo.x** - LOBO - 29.11.2024

(29.11.2024, 07:53)Lukas1985 napisał(a): Nikt nikogo nie usunął. 
Maniek a Ty się dziwisz, że ja nie traktuje postów tutaj na poważnie jak tacy ludzie piszą takie posty. No sorry. 
I nie, nigdzie nie polecam sklepu tylko większość tego co tu czytam to czyste domniemania

A na tym rynku nikt nie ma czystych rąk. Nikt.

dopiero teraz sobie to uswiadomiles!? ze znaczną wiekszosc tutaj ludzi i postow, nie traktuje sie powaznie...dlatego skrupulatnie i selektywnie trzeba wiedziec kogo czytac, i brac za info ...no ale przyzwyczailem sie, iz wielu rzeczy nie zauwazasz, umykaja Twojej uwadze ;-)

RE: ch*m-co***bo.x** - Maniek - 29.11.2024

(29.11.2024, 09:51)Inferno napisał(a): Czy to duch
Czy to frog
Czy to collabo

I tak będą klienci bo ma zajebiste produkty i ceny.
Lekko ma więcej zamówień dziennie niż nie jeden partner u nas.
Jedyne rozwiązanie to nowy vendor z takim asortymentem Podobno kultowa

Z jakim asortymentem?

Jest nowy vendor z ciekawym asortymentem HighlifeMarket

Co do collabo to niech każdy zamawia sobie z jakiego sklepu chce, bo każdy jest dorosły i każdy sam odpowiada za siebie i za stan swojego portfela.

RE: ch*m-co***bo.x** - Lukas1985 - 29.11.2024

(29.11.2024, 15:41)LOBO napisał(a): dopiero teraz sobie to uswiadomiles!? ze znaczną wiekszosc tutaj ludzi i postow, nie traktuje sie powaznie...dlatego skrupulatnie i selektywnie trzeba wiedziec kogo czytac, i brac za info ...no ale przyzwyczailem sie, iz wielu rzeczy nie zauwazasz, umykaja Twojej uwadze ;-)

Z moją uwaga jest wszystko ok. Poprostu z danych względów siedzę tutaj coraz mniej i chwilę mi zajmuje wyłowienie perełek jak ten chłop wyżej. 
A co do brania opinii na poważnie to Czeslawo już Cię podsumował.

RE: ch*m-co***bo.x** - LOBO - 29.11.2024

Lukas1985  Z tego wynika, i nie tylko z tego, ze również masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem...jak i dostrzeganiem oczywistości, mozna domniemać jaki w tym cel...;-) w tym przypadku, jego opinia jest jedna z wielu podobnych na temat sklepu....

RE: ch*m-co***bo.x** - Czeslawo - 29.11.2024

Dobra to ja coś wrzucę do tego gorącego pieca nieekologicznego. Smile
Teraz kilka info, co do testowego zmówienia, a nie sępienia jak niektórzy uskuteczniają.

Kontakt dobry, ale po południu do późnej nocy,

Czas lotu minimalnie dłuższy, niż się spodziewałem, ale 1 dzień w tę, czy tamtą stronę, to szczegół.

Pakowanie : solidne, niestandardowe.

Za kilka dni wypowiem się między innymi o NEP-ie i fecie.
 Na obecną chwilę wygląda to dobrze i naprawdę trudno się o coś przyczepić, proponuję  zamiast snuć domysły ( nie jest to zachecanie, lobbowanie, tylko rozważenie poszerzenia wiedzy z najlepszego zródła czyli swojego Smile ) zamówić pakę i smemu sobie wyrobić opinie.
Najwięcej widzę, że komentują Ci, co nie zamawiali, a to bajkopisarstwo, ale każdy może pisać co chce. Smile

Jedni chwalą, drudzy krzyczą, inni popierali, ale zmienili zdanie, a kolejni nie popierali, ale teraz wspierają, dobre nie?

Ludzie ją nie należę do „kościoła wyznawców tego sklepu lub jego przeciwników, oceniam subiektywnie powyższe kwestie i informuję przedstawiłem Wam, ocenę zawartosci każdy oceni sam według swoich kryreriów.

Ciężko ateistę szufladkować do wyznawców kościoła "ZA/Przeciw VENDOR", do wiary czegokolwiek ...
,, ale jak można było Baracowi Obamie przyznać pokojową nagrodę nobla za rozpętanie dwóch wojen na Bliski Wschodzie, to wszystko widać można. Podobno kultowa.

Cóż, ktoś może powiedzieć, mogłeś założyć kamerę i zrobić filmik, jak odbierasz, jak rozpakowujesz, jak weryfikuję wagę, czy sprawdziłem dostępnym zestawem małego chemika substancję i mogłem wysłać za kila stów zestaw do SIN, 

mogłem dać zrzuty ekranu plus lokalizację, kiedy i gdzie odebrałem pakę, Podobno kultowa
Mogłem wziąć na świadka babcie co siedziała na przystanku i razie "W" poprosić aby potwierdziła moją wersję, ale jak no za mało, to mogę sporządzić oświadcznie notriale z uwzględnieniem "wykrywacza kłamst " pod jakiś rygorem jak mijam sie z prawdą,  żeby było wszystko jak najbardziej transparentnie.

No przyznam się Wam.... że tego nie zrobiłem, bo czuję się jednak zdrowy na psychice i nie ma aspiracji do bycia tajniakiem podpierdalaczem, społeczniakiem,lobbysta, propagandzistom czy politykiem Podobno kultowa.

Dalszego piszę z ironią?

UWAGA: TO NIE ŻART:

Cześć tych przykładów do” uwiarygodnię „to pomysły ludzi z tego forum i z reala, to nie żart, serio trzeba mieć bardzo chory mózg, cierpieć na paranoje i inne jeszcze schorzenia, żeby coś takiego wymyślić, przyznam się, że albo ja jestem bardzo mało kreatywny, albo, że coś z tymi ludźmi jest nie tak, bardzo nie tak.

To jedne z bardziej szalonych rzeczy jakie usłuszałem, w życiu, bije teorie i sposkowe jak yo, że  jest płaska ziemia i to, że istniej nie miliardy lat o tylko 6000 lat jak mawiają "pewnie ludzie z za wielkeij wody" te "propozycje" to psychodela w ralau, szlaństwo w czystej postaci, arhetyp wzory szleństa jakie w życiu  przeczytałem i chyba przeczytam kiedykolwiek , a abstarkacja wgniata w ziemie samego Salvadora Dalego !!! Smile

Oczywiście jest w tym, co napisałem mała hiperbola, ale, na początku się śmiałem i uznałem jako żart, po tym, jak uświadomiłem sobie, że to prawdziwe propozycję to, aż szkoda mi się zrobiło tych osób, mówię to z pełną powagą.
Zastanawiam się, czy to narkotyki, jakieś traumy,to efekty filmów pokroju” Ludzka Stonoga" (nie polecam oglądać, nawet zwiastunu, bo to głęboko, szkodliwe i raczej nieodwracalne skażenie ducha i ciała jakby nie było  Wink ).

Tak na marginesie, to że piszę ten wpis, o tym sklepie, to emocje, tak skrajne  u wielu, że aż intrygujące zadanie "myślowe"

Ktoś powie mógłbym zamówić i się naćpać i nawet słowem nie szeptać, bo to nie konsurs forumowy, nie sample itp. gdzie regulamin i jakieś zasady forumowe obowizaują.
Jednak  kilka spraw tu przytoczonych w tym wątku mnie "zaintrygowało", uprzedzam wpist  że Czeslawo  "coś pił, coś wział i udaje Mickewicza i tworzy własną Wielką, Ćpuśka ImprowizacjąSmile uspokajam, pisane bez "wspmagaczy" jutro jadę autem w dłżuższa podróz jako kierowca, więc trzeba trzmać się zasady, pijesz,ćpasz - nie jedz !

Wracajac to samego sklepu:
Przyszło w miarę szybko i bezpiecznie to Wam napisałem, przyszło by, inaczej to też napisał, żadna filozofia.

Więcej polityki, niż chemii w tym wszystkim tutaj, w tym wątku, także może wróćmy do zódeł tego forum, czyli rozmowy o sklepiach i jego produtach, ale to tylko mój apel, każdy zrobi jak chce, demokracja. Podobno kultowa

Pozdro Mordy i Mordeczki, dobrego weekednu !