Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Diabeu666 - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Diabeu666 (/showthread.php?tid=4838)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

RE: Diabeu666 - TheEnd - 02.10.2025

Ktoś coś jeszcze? Bo nuda.
Zakładacie mi temat to się kurwa wysilcie. Bo mi wstyd za Was.....
A jak nie potrafisz nic konkretnego napisać i przedstawić dowodów i argumentów to zamknij pizdę. I lepiej ten temat usuń bo się tylko ośmieszacie a mnie to nie rusza wgl.
Won

RE: Diabeu666 - TheEnd - 02.10.2025

Dobra może w końcu coś normalnego.
Kto jest za odblokowaniem mi bana na czat???
Bo zostałem moim zdaniem zdobiony w uja przez pewnego moda.. sam zaproponował bana dla mojego dobra nie ważne z jakiego powodu.... Zgodziłem się bo zadeklarował że to tymczasowe.
Minęło dobre 3-4 miechy a moje prośby o odblokowanie są olewane..dla mnie to słowa rzucane na wiatr, brak honoru, brak zasad .. zwykła ściema.no sorry ale tak jest.
Pewnie nawet tego posta nie przepuszczą..wali mnie to. Napisać moge. A prawdy pisać będę zawsze!!!!

RE: w**.juklisl*b.**m - Dafidov - 13.11.2025

Ty a Ty czasem nie sprzedawałes hometa i homipta za 100 bo robiłeś detoks? Jeszcze chciałeś mi pobraniowke zrobić hahaha, każdy wie jak wysyłałes ludziom puste opakowania i w chuja leciałeś

RE: w**.juklisl*b.**m - TheEnd - 13.11.2025

Nie chciałes to nie. Mógłbyś sprawdzic zawartość przecież. Poszło gdzie indziej. To też mam na "oddanie" bo detoksu ciąg dalszy.

RE: w**.juklisl*b.**m - Forsik1910 - 13.11.2025

Debil jestes i przypalowiec co by sobie kurier pomyslal jakbys wyciagnol 5gram bialego proszku debilu przy nim ? myslisz ?

*To jest debil

RE: w**.juklisl*b.**m - TheEnd - 13.11.2025

Ho-met to tabletka byla 1szt Wink
I kurier nie musi ci zaglądać przez ramię bo to Twoja paczka i nie musisz mu pokazywać zawartości. Jak nie umiesz otworzyć paczki i tylko zerknąć czy wszystko się zgadza tak żeby osoba postronna nie widziała zawartości to jesteś jakiś nie doje.... Chyba.

RE: Diabeu666 - TheEnd - 14.11.2025

Zamiast walić te minusy to byście jakies argumenty napisali jak już atakuje cię mnie znowu. To już słabe jest serio.....
Zaproponowałem. Odnawia i git . Robiłem problemy jakieś? Nie.
Koniec tematu.
Więc po co znowu tutaj Dafidov poruszasz ten wątek i piszesz na ogólnym to co piszemy na PW?? To też słabe....
Daje ci to coś?
Widzę że u Ciebie jest tak ..... Jak ktoś zrobił coś kiedyś chujowego i to nawet nie Tobie to jest skreślony do końca życia. A ciekawe ile Ty odjebałes rzeczy z których nie jesteś dumny? I ciekawe czy tak samo cię skreślono na amen......
Po za tym ciekaw czy też byś chciał byc ciągle odbierany jako osoba która odjebałes.jakas akcje kiedyś tam mimo że już takich rzeczy byś nie robił i wyciągnął wnioski 
Wiem, łatwo z boku lecieć komuś ciągle i to przy aprobacie i owacji innych osób z forum jeszcze. W grupie siła....
Ta...