Hajlajfy rozdajo sample v2 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Highlife.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Hajlajfy rozdajo sample v2 (/showthread.php?tid=5168) |
RE: Hajlajfy rozdajo sample v2 - olenucki - 19.01.2025 Nightmares kinia03x wy jacyś niedojebani jesteście? O co wam Kurw chodzi wszystkim? RE: Hajlajfy rozdajo sample v2 - Inferno - 19.01.2025 olenucki myślę że o regulamin sklepu: Cytat:Nie informujemy o dokładnej dacie wysyłki RE: Hajlajfy rozdajo sample v2 - Turbochuj - 19.01.2025 Jak będą to będą, temat za darmo dostajesz, a masz jeszcze jakieś wymagania? Nie powinni Ci niczego wysłać. RE: Hajlajfy rozdajo sample v2 - Nightmares - 19.01.2025 olenucki o to ze jak beda kody, to beda cisnieniowcu, idz sobie euforyka wez z ulicy jak az tak cisnie i nie rob debila z siebie, do esco tez piszesz na pw kiedy paka bedzie? RE: Hajlajfy rozdajo sample v2 - JureKiler - 19.01.2025 To toż to kurwa drugi Diabeu z zachowania jeszcze brakuje posta z kodem i numerem odbioru na dodatek że nie działa i stoi pod miejscem odbioru RE: Hajlajfy rozdajo sample v2 - Inferno - 19.01.2025 olenucki nikt Cię nie lubi bo żeś pojechał po bandzie z reklamą collabo na PW i na shoutboxie, przeszedłeś na tamtą stronę to wróć tam gdzie byłeś a nie przyleciałes tu i sępisz sample od hajlajfów. RE: Hajlajfy rozdajo sample v2 - Epsiakos - 19.01.2025 Dobrze moi mili, konczymy offtop. Kazda kolejna wiadomosc nie na temat bedzie kasowana, jak ktos mimo skasowania bedzie mial jakies pretensje to zapraszam na pw do mnie, szybko wyjasnimy sprawe. RE: Hajlajfy rozdajo sample v2 - Czeslawo - 20.01.2025 Epsiakos Musztra musi być . -------------------------- Na spokojnie bez spin i wjeżdżania na psyche olenucki Może czegoś nie doczytał, każdy może mieć gorszy dzień. --------------------------------------------------------------------------------- Zamawiane paki chwalą sobie znajomi, a że nie mają konta na forum to przekazuję "opinie". Zwracają uwagę, że ze sklepem można się dogadać, nawet jak sami coś w zamówieniu pomylili, także HighlifeMarket nie zostawia bez rozwiązania problemu. Ziomeczki „starszej daty” analogowe, ale sobie poradziły. ------------------------------------------------------------------------------------- Z mojej perspektywy co można by jeszcze w sklepie usprawnić? To czas odpowiedzi ich godziny, bo czasem z rana coś napisze, a a odpowiedź jest bardzo późno, jeżeli możecie podjąć ten temat na zarządzie to będę wdzięczny. Wiem, że jesteście nowym sklepem i wszystko z czasem zapewne usprawnicie, dlatego dla Was szybka zwrotka w tej kwestii. --------------------------------------------------------------------------------------- Rozważacie wprowadzenie sampel pack (oczywiście płatnych)? Zastawy np. 3 produktu po 2 g ( coś w tym rodzaju), oferta się rozrasta, więc takie rozwiązanie mało by zalety – z mojego punktu widzenia. RE: Hajlajfy rozdajo sample v2 - Sniffiarz97 - 20.01.2025 Moim zdaniem fajnie by było, jakby mieli ten sławny komunikator, ale jedynie do odpisywania na pytania, co jest czego nie ma, wysłanie id tylko przez privnote na maila dla zainteresowanych. Nie wiem czy coś takiego mogło mieć rację bytu, niech ktoś się odniesie bo chcę pomóc RE: Hajlajfy rozdajo sample v2 - ZmiataZplanszy - 20.01.2025 @snifffiarz to na forum przez pw możesz zadawać takie pytania na temp i odpowiedź też jest w miarę szybko |