![]() |
|
Hexen - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Hexen - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5923) |
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 14.12.2025 Wiele czynnikow jest zaleznych, ja ostatniej dyszce dalem pierw odpoczac na grzejniku rozsypanym na tacke czym wyeliminowalem zbrylanie i wreszcie otrzymalem upragniona konstystencje ktora wizualnie byla adekwatna do prognozowanej wagi. Co do mocy, nie zgodze sie ze jest slabsze czy tez porownywalne od nepa. Jak jeszcze byl w zbrylonej formie to z ciekawosci zmierzylem....tak dlugosc lagi prawie 9cm miala i co ? Raptem na wadze wyszlo 40mg a w tej formie bardzo latwo mozna bylo przypadkowo czesc "wydmuchac" oddychajac zwyczajnie.W formie nie brylacego sie pylu, na wzor tynku wrecz kreska miala nie cale 2.5cm i tutaj waga juz pokazywala 80mg i bardzo szybko zaczynalo sie wejscie. Cierpliwosc mi sie oplacila i otrzymalem zadowalajaca jakosc, nastepne edycje beda juz tylko lepsze oraz mocniejsze. Co do samej mocy, 30% mocniejsza od nepa. Dla nowych, poczatkujacych stimiarzy i rowniez tych obytych w calej rodzinie stimow - w porownaniu do Nepa nalezy uwazac bo sygnaly o tym ze jest za grubo pojawiaja sie dopiero w momencie jak jest juz zbyt pozno, potrafi uspic czujnosc i z poczatku sprawiac wrazenie ze albo jest wyjatkowo subtelne i slabiutkie (podpuszczajac na dorzutke !) nawet nie zauwazajac jak naturalnie przychodzi nam rozmowa na rozne tematy i dziwnie naturalny usmiech na twarzy. O wiele latwiej polapac sie kiedy weszlo i zeby lapac za lejce jest w towarzystwie partnerki/partnera - Mimo mojego ADHD przez ktore moje libido jest trzy krotnie wieksze naturalnie, to szczerze mowiac bylem juz gotow wywieszac biala flage, z obserwacji wynika ze na kobiety wplywa troszeczke inaczej i to na duzy plus - Wreszcie sa zdecydowane, nie bawia sie gry slowne i mowia bardzo stanowczo : Co, gdzie, kiedy, dlaczego. Zauwazylem ze same tez rozumieja o co im chodzi, generalnie nnie kryja sie z zamiarami a zarazem maja wiecej gracji i taktu w porownaniu do nas, u innych testujacych nie zaobserwowano zjazdu psychicznego, fizyczny zalezny od organizmu i moze roznic sie u innych Ogolnie ocena ostateczna nie naciagana i relatywnie obiektywna 8/10 - Po pierwsze jest to hexen, glownie chodzi nam o jego specyficzne i unikatowe dzialanie - wszystko sie zgadza i szczerze mowiac jest zwyczajnie dobry, pare szlifow czyli ciut wiecej mocy, najlepiej tak zeby miedzy 40-50mg juz mnie pokazalo swoje miejsce w szeregu Ocena koncowa laczna 10/10 - No chyba nie spodziewaliscie sie ze moglbym wystawic inna ocene niz 10 ? Przeciez to kurwa Jest Hexen innej oceny z mojej strony nie moglo by byc.Pozycja godna polecenia, mimo trudnych poczatkow wynagradza nam dzialaniem. Jezeli potrzeba pomocy i wyjasnienia krok po kroku - Pisz, objasnie i udziele pomocnej dloni i rad ![]() Edit 1 ![]() Przed starciem na proch, moim zdaniem najlepsza mozliwa postac do inhalacji i pozbywamy sie iluzji "duzej" sznyty oraz nie wylatuje z nosa
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Bortak42 - 14.12.2025 Epsiakos No właśnie tak się zdziwiłem, że ktoś pisze, że hex może być mocą podobny czy słabszy od NEPa, bo prawilny hex nie ma prawa być porównywalny mocą do nepa, nawet jak jest słabszy sort trochę, gorszy, mniej udany, to jest dużo silniejszy i tak, bo przy tej dawce nepa gdzie jest idealnie to hexen urywa łeb, mało wybacza, to jest poziom mocy wyżej i substancja nie dla początkujących chyba raczej, a dla doświadczonych, wyżej od prawilnego neha to już tylko pirolidyniaki chyba z katynonów są mocowo. No i jest podstępny właśnie, że ta faza z opóźnieniem wchodzi często, gdzie przy nepie tego nie ma i nie ma z nim już żartów i trzeba uważać tutaj. RE: Hexen - Opinie o produkcie - 123456789 - 15.12.2025 Bortak42 Bo są to moje indywidualne odczucia. Nie mam zamiaru nikogo przekonywać, nie moja w tym rola. Polecam pobrać sobie testowe 'piątki' i samemu wybrać co pasuje najbardziej. RE: Hexen - Opinie o produkcie - Bortak42 - 15.12.2025 123456789 No, jak subiektywne to spoko. To wtedy faktycznie tak i może być. RE: Hexen - Opinie o produkcie - teR - 27.12.2025 No ten Hex rzeczywiście wygląda zajebiście, ciekawe jaki będzie teraz batch, chętnie zamówię. A chuj jedna Choroszcz w ta czy w ta..
RE: Hexen - Opinie o produkcie - wizytator - 28.12.2025 Dają to w nagrodach za aktywność? RE: Hexen - Opinie o produkcie - Czeslawo - 29.12.2025 Załapałem się na ostatni sort, który był tuż przed świętami, oto odsłona druga Hexa od Escobar ![]() Nie jest tak mokry/wilgotny w stosunku do odsłony 'I-ej', co dla wielu osób było kluczowe, poza najważniejszym - działaniem. Start 20 mg, wjazd delikatny, działanie niemal natychmiastowe, przyjemne mrowienie w okolicach czołowa (tuż pod grzywką, jeśli ktoś takową posiada). Po odczekaniu 15-20 min, czy jakieś uczulenia/niepożądane nie wystąpią, przeszedłem do zakładanych docelowych kresek rzędu 50-60 mg. Ludzie często pytają, "jak on działa w stosunku do NEP ? " - przede wszystkim inny profil, stim nie jest dla mnie pusty (co czasem zdarza się przy NEP-ie), jest jakby bogatszy w doznania. Polecam do rozmów na np. imprezie (bardziej domówka, do klubu raczej nie polecam, bo mocno odwadnia, może też przytłoczyć serducho, niepotrzebnie podbić ciśnienie i tętno, to silna substancja. 15 min na świeżym powietrzu nie zbije tu tej "petardy"). Jeśli ktoś po NEP-ie, czuje się jak na Brazzers casting, to przy Hex-enie to będzie min. Woodman Casting. ![]() Rąbanie drewna jak leci haha. Działanie długo ponad godzinę - trudno wytrzymać tyle, bo ochota na zapchanie zatoki jest duża. Uważam, że Hex-en to "zabawka" dla zaawansowanych graczy, jeśli ktoś tylko walił uliczną fetę z ostatnich lat, lub jest nałogowcem 3-CMC, nawet bez podwójnego BHP, nie podchodzi do tej substancji. Dla mnie z każdą kolejną odsłoną ten produkt jest lepszy, dlatego czekam na Styczniową odsłonę od Pablo. RE: Hexen - Opinie o produkcie - GlasshanD - 29.12.2025 Up . Tekst z tą grzywką hahahaaaa pozytywny typek jesteś C.d samego hexa gwiazdy tego programu posiadam własne ten wcześniejszy mokrawszy batch nabyty z jakiez 3 msce temu , którego jak dotąd niewiele ubyło bo priorytety odebrały mi dalszą przyjemność zabawy z tym rzeznikirm w pozytywnym znaczeniu bo bardzo to bardzo przyjemny hexik do którego niebawem wrócę pam8etsm że ~50 mg porobiło mnie potężnie że nie wiedxuslem co ze sobą zrobic bk tyle mysli i checi do dzialsnia ,a tylko dwie rąsie ,a samo libido 11/10 Nie wiem czy trzeba to komuś tu jeszcze bardziej rekomendować ale mimo wszystko pozwolę sobie to uczynić bo zjawiskowy to proszek od naszego szanownego patrona który dba o mozliwie najwyższą jakoś, a ten hex takim własne jest i za to piona ! Niestety nie ma mnie teraz w domu ale gfy wrócę po nowym roku to z przyjemnością dodam foty jak to zwykle czynię Elo RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 13.01.2026 Zazwyczaj lubię się rozpisywać, ale w tym przypadku odpuściłbym sobie tego typu zabiegi - ten hexen to jest po prostu żyleta - nic dodać, nic ująć. Jeżeli ktoś szuka mocnego stymulantu to w życiu nie brałem nic lepszego i bez wahania poleciłbym ten towar. RE: Hexen - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 13.01.2026 Dostałem pół grama w samplu i spożytkowalem w ciągu pół doby, było to jakieś ponad miesiąc temu. Bardzo mocny, trochę nachalna stymulacja, bardzo duże libido, czasem trochę mowe mi odbierało bo strasznie odwodniony po tym byłem i nie mogłem nabrać śliny. 1.5 razy mocniejszy niż NEP co i tak uważam go za silny stymulant. Miałem się skusić ponownie, ale jednak wiem że polecę za grubo i na razie ja sobie go odpuszczę, wybrałem co innego. Dobre 3-4 dni można na tym polecić, ale wiadomo jak styrany będziesz. Na pewno zagwarantuję Tobie mocne wrażenia i będziesz zadowolony. Nie pamiętam ile brałem, na pewno takie mniejsze kreski więc bez szaleństw. Czysta głowa a kosmate mysli |