Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 24.11.2025

Pisać mi tu czy robi robotę Smile

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 24.11.2025

JureKiler 

To byłby straszny dzień, kiedy mefedron od Escobara nie robiłby roboty. Pytanie brzmi jak mocna jest nowa partia.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - EmStO - 25.11.2025

Robi robotę robi ten Mefedron 😋zawsze robił

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DanteRivaa - 27.11.2025

Siema Smile wylądowało u mnie 4mmc. Jakieś takie bez zapachu i wgl szczerze mówiąc myślę że to analog bo jakoś tak na mnie działa stymulująco ale bez fajerwerek. Dawkowanie około 100 mg. Pewnie wpływ ma to że jestem przepracowany idealnie bardzo by na start walić 80 100 nepa żeby sobie pośmigać hehe więc biorę tolerke pod uwagę. Recki nie będzie bo to sensu nie ma hehe ale tak reasumując kręcę nosem i zastanawiam się co poszło nie tak przy badaniach jednocześnie jestem zadowolony hehe

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 27.11.2025

No rzeczywiście dziwna recka...
Niby to analog
Niby działa stymulująco
No i bez fajerwerek...
...a jednocześnie jesteś zadowolony.
No...w UJ Nam pomogłeś  Undecided Big Grin

Ale chyba rozkminione...

(27.11.2025, 00:04)DanteRivaa napisał(a): .... nie należę do słabych graczy bo 1g nep robię w mniej niż 24 h a ostatnio 6g poleciało w 3 dni oj....

Z innego wątku, w którym się wypowiadałeś.... chyba juSz wiemy czamu Mefik Ciem *tak* ...robi  Big Grin pozdrufka

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DanteRivaa - 27.11.2025

DarkSonia Hehe dzięki i wzajemnie pozdro [Obrazek: smile.png] to musiało się tak potoczyć ... Mam za sobą rok walenia ponad stan... W tak potężny sposób że dawkowanie mi się powoli kończy [Obrazek: sad.png]

a co do 4mmc to serio jestem zaskoczony Big Grin ? albo mam zatkany nos i rzęski wyjebane dlatego nie czuje, albo to co dostałem no... cóz... xD

Nie wiem co mam myśleć... Big Grin nakręciłem się na mefa i chuja mi z tego wyszło przez mój organizm Big Grin

Więc Przyjaciele z zaopatrzenia stanęli na wysokości zadania, muszę sprawdzić na kimś innym jakie będzie ten ktoś miał odczucia. Big Grin

Nosz... Kurwa Big Grin

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - EmStO - 27.11.2025

Wiadomość od ziomka co przejął moja nagrodę :
„Ziomek tej Mefedron to jest KOT ! We trzech z xxx i yyy to zjedliśmy lajki po około 0.3G nas wyszczelilo w pizdu jak pigola ale bez halunow Smile Skąd to wziąłeś jeszcze tego chcem !!! „

PS.
Osoby biorące to nie wcinają tefo łyżkami będąc w biernym nałogu !!!
Brać to pod uwagę przy jakiejś krytyce .

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Epsiakos - 27.11.2025

Przeciez 4mmc ogolnie jest stymulantem wiec zgadza sie, obstawiam niskie zasoby receptorow sero.

Analogow nie oplaca sie gotowac jak wszystko jest zakazane a z tego co poczytalem to i drozej w tym przypadku wychodzi zakup pol produktow

A co do tego czy jestes mocny zawodnik, no nie w moich oczach Podobno kultowa 1g nepa to tyle co nic, dla mnie to jak na rozruch Podobno kultowa

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 27.11.2025

(27.11.2025, 03:10)DanteRivaa napisał(a): DarkSonia Hehe dzięki i wzajemnie pozdro [Obrazek: smile.png] to musiało się tak potoczyć ... Mam za sobą rok walenia ponad stan... W tak potężny sposób że dawkowanie mi się powoli kończy [Obrazek: sad.png]

a co do 4mmc to serio jestem zaskoczony Big Grin ? albo mam zatkany nos i rzęski wyjebane dlatego nie czuje, albo to co dostałem no... cóz... xD

Nie wiem co mam myśleć... Big Grin nakręciłem się na mefa i chuja mi z tego wyszło przez mój organizm
Big Grin

Więc Przyjaciele z zaopatrzenia stanęli na wysokości zadania, muszę sprawdzić na kimś innym jakie będzie ten ktoś miał odczucia. Big Grin

Nosz... Kurwa Big Grin

Dokładnie, przez Twój organizm... troszkę przetyrany przez jedne z najsilniejszych stymulantów na rynku. Troszkę o tym właśnie wspomina Epsiakos wyżej.

Do Mefka to musisz sobie zrobić deczko "przeleżenia" ... i dopiero ogarniać nową imprezę.
Tu jak nie masz pokładów dop/sero to nie ma co siadać... zostaje właśnie ta... stymulacja, o której piszesz.
powodzenia  Heart

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 27.11.2025

(27.11.2025, 03:10)DanteRivaa napisał(a): DarkSonia Hehe dzięki i wzajemnie pozdro [Obrazek: smile.png] to musiało się tak potoczyć ... Mam za sobą rok walenia ponad stan... W tak potężny sposób że dawkowanie mi się powoli kończy [Obrazek: sad.png]

Nie wiem co mam myśleć... Big Grin nakręciłem się na mefa i chuja mi z tego wyszło przez mój organizm Big Grin

Nosz... Kurwa Big Grin

Ja półtorej miesiąca leciałem grubo i tylko waląc bombe odczulem „pełne spektrum 4mmc „ pawłowego obok siebie miałem ziomka mniej styranego i czuł to samo tylko że trochę lepiej niż ja Big Grin