Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 27.11.2025

JureKiler wszystko to kwestie osobnicze, masz nawet sporo racji w tym co piszesz bo ..
tak jak jeden może ogarniać mefa niemalże dziennie ( ja np haha  Big Grin ) tak drugi zdycha po 2 gietach w noc... i ma dość na tydzień

dla przykładu - ja się tylko prześpię, i "mogę lecieć dalej", a inny może ...czuć tylko tą ... stymulację bez efektu "eufo" nawet jak zaliczy kilka godzin snu.
ale mimo wszystko i tak sobie robię dla przykładu min 2/3/4 tygodnie przerwy ( w zależności jak życie się toczy )

... ale tu kolega leciał na jednym z najmocniejszych stimów dostępnych w ogóle w kraju, i ładnie tam impreza szła, i zaraS po tym chciał ogarnąć mefka, no nie wiele tu poczuje, organizm musi się ogarnąć trochę i uzbierać siły na kolejne imprezy. 
Styl życia też pomaga, raczej alko/szlugi i brak snu... wiele tu nie dadzą.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 27.11.2025

DarkSonia ja ostatnio pawelkowego 4mmc z kolegą 25 na pół zjedliśmy w 24h Big Grin

JureKiler nie załamuj mnie  Big Grin tosz to samobóstwo dla nerek i wątroby  Big Grin

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Epsiakos - 27.11.2025

No jak sie panstwo wyplukaliscie z rezerw serotoniny to pozostaje tylko czysta dopa Podobno kultowa czyli stymulacja, chyba nie musze tlumaczyc jak dziala ten mechanizm prawda ? A zeby tzw pelne spektrum poczuc to trzeba bombke + dociagnac w trakcie rozpoczynania zabawy, kiedy generalnie jeszcze organizm nie jest wyprany ze wszystkiego.

Czas potrzebny na odbudowanie serotoniny o ile dobrze pamietam to okolo 3 miesiecy

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 27.11.2025

Epsiakos nie wiem ile prawdy w tych trzech miesiącach ale po 6 tygodniach czułem gwałt po 3mmc także w moim przypadku jest to wystarczający czas chyba

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - EmStO - 27.11.2025

I czego mnie to nie dziwi jak ludzie, ze ich to nie klepie dobrze albo tylko speed ?

(25.11.2025, 03:54)EmStO napisał(a): Robi robotę robi ten Mefedron 😋zawsze robił

Ten post był napisany po tym jak waliłem mefa, którego miałem od Horskiego.
Mef oczywiście od Patrona

wiadomo, należy przyjąć jakąś średnią z tym ogarnianiem SERO
- jeden ogarnia jelita alko, parówkami, papierosami, i kebabem od jusska zza rogu , i śpi kiedy se przypomni gdzie ma łuszko.
- drugi ćwiczy ( pomimo ćpania ), prowadzi jakąś sensowną dietę ( czyt zdrową zgodną z krwią itd - dla niej / niego ), suple, przynajmniej stara się utrzymywać jakieś normy spania
jeden drugiemu nie równy
- a na dokładkę nawet powiem taki dziwny przypadek, i było to akurat  związane z zacnym sortem od Patrona, który byl w okolicach wakacji.
zapodałam sobie 200mg 4MMC... i było spoko ... ale byłam zmęczona po pracy i poszłam dość szybko spać.
Jak się tylko przespałam, akurat był week i wolny dzień od wszystkiego i wszystkich - zapodałam tę samą dawkę - i siekło mnie tak że ja pierdolę ...
- niby "głupi sen" a się okazało, AŻ sen ... także z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że no organizm to trzeba mieć ogarnięty do mefa, bo to "wrażliwe" ustrojstwo na stan organizmu.  Heart

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Dead Nightmares - 27.11.2025

(27.11.2025, 07:05)EmStO napisał(a): Wiadomość od ziomka co przejął moja nagrodę :
„Ziomek tej Mefedron to jest KOT ! We trzech z xxx i yyy to zjedliśmy lajki po około 0.3G nas wyszczelilo w pizdu jak pigola ale bez halunow Smile Skąd to wziąłeś jeszcze tego chcem !!! „

PS.
Osoby biorące to nie wcinają tefo łyżkami będąc w biernym nałogu !!!
Brać to pod uwagę przy jakiejś krytyce .

ale dospermiona recka, tu powinna byc zielona ramka, a nawet zlota za najlepsza recke tego watku

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - EmStO - 27.11.2025

Przekaże to osobie, która mi to napisała ✌️

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 28.11.2025

DanteRivaa  
Akurat mefedron świetnie się sprawdza do robienia bombek, zatem skoro nos nie chce służyć, to może oralem byś walnął. Twoje ambiwalentne odczucia związane z tym mefedronem mogą być wynikiem strudzonej śluzówki, któa już praktycznie nic nie jest w stanie przyswoić.

Epsiakos 
 Jeszcze sympatycznym dodatkiem do bombeczek z paroma mniejszymi line'ami jest zapalenie odrobinki buszka. Po prostu idealnie się uzupełniają a jeżeli ktoś by chciałby się trochę dłużej z tym poużerać i zrobić kilka takich turek: line, buch, line, buch, bomba w tle to błogostan gwarantowany.