Co polecisz na imprezę i dlaczego? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Pytania i odpowiedzi (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=22) +--- Wątek: Co polecisz na imprezę i dlaczego? (/showthread.php?tid=1350) |
RE: Co polecisz na imprezę i dlaczego? - nonoanon - 24.12.2022 (22.12.2022, 00:11)Lady Giwera napisał(a): mati54 interesująca dla mnie informacja jeśli chodzi połączenie White Elephant z minte euforia. Czytałam recenzję obu i zastanawiało mnie to . Tymczasem dotarła paczka od Słonia z White Elephant. Z uwagi na niespodziewany wyjazd służbowy uznałam, ze przetestuje jak wrócę. Zrobił mi jednak niespodziankę i przyjechał na kilka godzin wiec przetestowaliśmy i jabadabadu taki chill na głowie mam tylko dzięki medytacji. Czy na imprezę hmmm, niekoniecznie ponieważ wyciszające, wiec możliwe że to polaczenie ma wpływ na efekt. Sprawdzę w swoim czasie. W jakich proporcjach mieszane? Testowałem oba osobno i przyjemne produkty, ale tutaj jestem zaskoczony takim mixem RE: Co polecisz na imprezę i dlaczego? - ProducentRC - 24.12.2022 Dla mnie jest najlepsze 3cmc ewentualnie 3mmc, dorzucane nie zbyt często RE: Co polecisz na imprezę i dlaczego? - Bam - 29.12.2022 Impreza z muzyka najlepiej jakies dropsyyy ) w sumie 3cmc tez da rade RE: Co polecisz na imprezę i dlaczego? - fiodor - 29.12.2022 Ostatnio smigalem po parkiecie na 3cmc + giebel i była miazga. Polecam RE: Co polecisz na imprezę i dlaczego? - Amanita - 29.12.2022 fiodor Co to giebel? RE: Co polecisz na imprezę i dlaczego? - Kudlaty - 29.12.2022 Nie radzę brać stymulantów "na początek imprezy". Teraz nawet trudno jest kupić coś niezanieczyszczonego. Masz do dyspozycji podrabiany "mefedron", polską kokainą i amfetaminę żenioną niewiadomo z czym. Czas złotych lat dla rynku narkotykowego w Polsce minął zwłaszcza dla osób, które nie są w temacie, mogą zostać łatwo oszukane lub otrute. Nawet jeśli trafisz na coś dobrego, to odradzam próbowania, bo takie coś może przyczepić się na wiele lat i zagrozisz karierze, studiom, życiu prywatnemu lub swojemu życiu w ogóle. Wiem co mówię, bo byłem w tym temacie przez wiele lat i wyszedłem z nałogów choć nie do końca. Teraz widzę, że marnowałem czas, młodość na głupie rzeczy. PS. Dopalacze to najgorsza alternatywa. Lepiej zorganizuj zioło i piwo na początek imprezy. RE: Co polecisz na imprezę i dlaczego? - Amanita - 29.12.2022 Kudlaty fajnie, ze zwracasz uwagę na swiadomość pochodzenia. Co do połączenia bucha z piwem, to zdecydowanie nie ten rodzaj imprezy. , ale na kameralne spotkanie w domu git. RE: Co polecisz na imprezę i dlaczego? - fiodor - 29.12.2022 @"Lady Giwera" jak Ci powiem wprost to zapewne pomyślisz, że mam nasrane w głowie. Ludzie nazywają to m.in. płynnym Extazy, bo muza wchodzi zajebiście, sama noga podryguje, euforia w czystej postaci, gadka, uśmiech na ryju. Na ten temat to mógłbym pisać wypracowania... Problem zaczyna się jak za dużo weźmiesz.... Przypał i niebezpiecznie w chuj. Działa na GABA b, GHB oraz dopamine RE: Co polecisz na imprezę i dlaczego? - Beeniepatu - 29.12.2022 To, ze ktos kupuje na imprezie temat z niewiarygodnego zrodla, to jest zupelnie inna kwestia. Swiadome uzywanie substancji psychoaktywnych i odpowiednia redukcja szkod, pozwala na korzystanie z nich tak, zeby byla zabawa a nie zgon. RE: Co polecisz na imprezę i dlaczego? - Matrix - 29.12.2022 Solidny trening i bzykanko. Najlepiej w dzień imprezy przez kilka godzin Ewentualnie nootropy - phenylpiracetam jak znalazł, bo działa doraźnie. |