![]() |
|
1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34) +--- Wątek: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) (/showthread.php?tid=172) |
RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - doxyou - 08.05.2025 Wchodzi 40 bratku kolorowy. Do 70 minut mnie trzyma. Badania mam w porząsiu. Ale nie powiem, że moja wątroba miała ze mną lekko, bardzo możliwe, że trochę grymasi z przetwarzaniem, pomyślę o ostropeście. ![]() PS. Ten wodzian chloralu to coś warty? Z tego co widzę, to ma niby działać nasennie, ale istnieją chyba alternatywy, od których nie dostaje się żółtaczki?
RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - horsii - 09.05.2025 Dopóki nie jesteś entuzjastą jakichs dziwnych zapomnianych substancji, które sobie chcesz powpisywać do CV z racji bycia pasjonatem, to sobie odpuść. RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Venom255 - 11.12.2025 Zastanawia mnie właśnie jaka jest różnica między GBL a BDO choćby w kwestii euforii ja piję bdo bo ciężko skądś pochytac wgl gbl ale zapłaciłbym dość sporo żeby spróbować a jak już są to pewnie beltane z BDO RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - TYTUS - 20.05.2026 Bdo bardziej euforyczne, szczególnie w momencie 'przebudzenia' z drzemki - jest to moment wyjątkowo wyturbionej ekstazy i seksualnego zezwierzecenia nieporównywane kurwa z niczym. Do tego bdo jest jakby mniej agresywne dla organizmu i mam wrażenie, że bardziej przewidywalne - o ile można tak to określić RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Bortak42 - 20.05.2026 TYTUS No, czyli lepsze od GBL dla Ciebie? No, bo smak na pewno znacznie lepszy. RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - TYTUS - 20.05.2026 Bortak42 No kurwa, zdecydowanie lepsze. W każdym aspekcie miażdży giebelsa, począwszy od dostępności, ceny, działaniu, że o walorach smakowych nie wspomnę ![]() RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - smakosz - 31.05.2026 TYTUS serio twoim zdaniem bdo jest lepsze od gbl? na hyperreal czytałem raczej odmienne opinie, ale osobiście nie próbowałem bdo. Trzeba będzie niebawem przetestować bdo RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - doxyou - 31.05.2026 smakosz BDO to gówno w porównaniu do giebla. Kotu się musiało coś popierdolić, albo jakiegoś rozbełtanego GBLa miał. Działanie BDO jest w chuj rozciągnięte i nierówne bo to idzie przez ADH. Dopamine rebound potrafi Cię trzasnąć dopiero po 4-6h i siedzisz tylko zaklejony tym GABA. W Gieblu te fazy się zazwyczaj na siebie "nakładają", dlatego masz fajny stan uspokojenia GABA + podniesienie nastroju i libido przez rebound, w przypadku BDO masz najpierw jedno, potem drugie. Od biedy, szczególnie patrząc na ceny OG GBLa można wziąć bidzioka, ale raczej bez nastawiania się na fajerwerki. Ja to leje 4 razy dziennie po 4-6ml przez kilka dni i długo długo nie wracam. Praktycznie nie da się na tym walić ciągów (mam na myśli polewki nad ranem na spanie), bo i tak nie usypia, chyba że pierdolniesz 6-7ml, ale wtedy po kilku godzinach zamiast dopamine rebound obudzi Cię sraczka. |