Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Wątek: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) (/showthread.php?tid=3234)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - AndroMede - 17.01.2024

Miśku, no ok, powiedzmy, że pozbywasz się tego "lukru" t powlekanych tabletek, no nawet że całej otoczki się pozbywasz, zostaje tylko środek masy tabletkowej i robisz z niego pyłek najdrobniejszy i połykasz, tak? Ale w tej masie tabletkowejnie ma tylko samego chlorku tramadolu, ale też subst tzw pomocnicze. To znaczy że przyjąłeś rozkruszony rdzeń że wszystkimi komponentami, tak?
A teraz najlepsze
Pozostałe składniki leku to: Rdzeń tabletki: hypromeloza 100 000 mPas, krzemionka koloidalna bezwodna, magnezu stearynian, celuloza mikrokrystaliczna.
To jeśli rdzeń ma w składzie - hypromeloze 100 000 mPas-hydroksypropylometyloceluloza (HPMC)- polimer modyfikujący czas uwalnianiu substancji, - to czy rozgniecenie tego wszystkiego na pył i spożycie może również opóźnić wchłanianie leku? Zaciekawiło mnie to, heh

@Biały Miś

" Zostaje odsłonięta substancja a mimo to dawka 800-1000mg retardu nic na mnie nie robi.... Baa, są osobniki które po połknięciu ich w dawce 300-400 mieli bezdech, więc wydaje mi się, że organizm organizmowi nie równy"
A to też święte słowa, nigdy nie sugeruj się tym, co ci jakiś koleś powie, że, a ja brałem to i to w takiej dawce to ty też weź, a potem niespodzianki niemiłe mogą być, ojj mogą być 🚑
P. S. nie chodzi mi tu o bliskich znajomków od "kreski", którzy Cię znają i wiedzą co możesz a co nie, i o ludzi np z forum, którzy mają wiedzę i doświadczenie w branży, ale o takich typowych randomow, Sebixów, jasne
Kiss kiss

RE: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - Ser Pleśniowy - 17.01.2024

Trampek dobry z benzo w odpowiednich ilościach

RE: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - Lifeisbrutal - 21.02.2024

Jestem Ci  wdzięcznym za pake jestem w szoku
Biały Miś  Dziękuję❤❤❤

RE: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - Biały Miś - 21.02.2024

Lifeisbrutal jak mogę to zawsze pomogę.
Teraz muszę kotowi wysłać

RE: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - kodow - 03.03.2024

jak tramadol żeby się ućpać to IR albo butla najlepiej, a do codziennego użytku to tylko retardy - pobudzają i motywują do działania

RE: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - Lifeisbrutal - 03.03.2024

Stoi w szafce czeka na specjalne boleści. xD 
Naćpać  się tym  nie umiem, choć ostatnio połączyłem neurolepta z 200mg tramadolu i było całkiem przyjemnie.

RE: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - Benito - 25.03.2024

Z tym benzo, jakimś klonem to naprawdę jest warto.. bez tego nie radzę się zabierać. Mnie nieraz 800mg bez benzo nie ruszyło, a raz po 450mg padaczka 🥴 nieobliczalny środek

RE: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - Lifeisbrutal - 25.03.2024

Mam benzo mam trampka, ale chyba nie będę sobie psuć działania benzo. Tym bardziej że w kropelkach dziwnie działa a w tabsach lepiej.

RE: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - DarkSonia - 04.06.2024

mnie po tym tylko swędziało całe ciało nic pozatym
a im większa dawka tym bardziej żygać mi się chciało

RE: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - Lifeisbrutal - 04.06.2024

DarkSonia No mnie akurat nic nie swędziało, ale ogólnie chujowe samopoczucie takie strucie jakby na żołądku.