![]() |
|
a-PVP - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27) +--- Wątek: a-PVP (/showthread.php?tid=3473) |
RE: Escobar.store - Temat Główny - smakosz - 19.04.2025 (19.04.2025, 13:53)pawelwch87@gmail.com napisał(a): Co to jest to apvp? Pomoże ktoś? mordo wpisz w goole apvp i będziesz wiedział albo przeczytaj cały ten temat
RE: a-PVP - filat - 20.04.2025 Alfa dla laika dobre sobie co sie porobilo bez benzo srednio podchodzic. Naprawde! Zwala moze Cie zaskoczyc chodzi ma swoj klimat. RE: Escobar.store - Temat Główny - Metykatykot - 20.04.2025 (19.04.2025, 13:53)pawelwch87@gmail.com napisał(a): Co to jest to apvp? Pomoże ktoś? Jeśli 3cmc/4cmc/MMC i tak dalej jest dla Ciebie w pytę wystarczające, to nie próbuj. Po spróbowaniu alfy już nic nie jest takie samo i sąsiedzi dziwnie patrzą Zostań ile wola pozwoli przy tych wyżej, bo alfa to już poważna rzecz wymagająca odpowiedzialności. Powaga
RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - filat - 23.04.2025 (19.04.2025, 06:17)TheEnd napisał(a): No psychozy po Alfie to mistrzostwo świata 😂 można niezły zbiór opowiadań zrobić. Najgorsze są ciągi bo psychoza wtedy z dnia na dzień przybiera na sile i dopisuje nowe wątki do ujebanej w głowie na początku historii. Więc tak 7-8 dnia już jest dobra bajka sci-fi fantasy horror dramat komedia w głowie 🤯Poza psychozami maniakalnymi i schizami ja sie do teraz zastanawiam jak wsztstkie passwordy odzyskac po weekendzie do bankow gier czy odnalezc klucze do domu czy tam telefon wiadomo po czym. Czy tez wymiana zamkow w drzwiach to normalka. Oraz maniaczenie na dzrzwiach to podstawa xD O ze alfa w ogole istnieje to cud chyba ze jest dostepna w tych czasach z eth catem etylofenindantem i koncowym hex enem sa to dla dla mnie najlepszej substancja dopaminowe Czy leci tu z nami admin na tym forum? RE: a-PVP - horsii - 27.04.2025 Pierdolona alfa, pod względem działania, to jest nie do podrobienia i żadna pochodna jej nie dorówna. Nic dziwnego, że mimo banów to "uchowała się" - tzn. stała się na swój sposób "samodzielnym" narkotykiem sprzedawanym mimo delegali nie dlatego, że akurat jest teraz legalna (tak jak to miało miejsce u nas z beta-ketonami do czasu wejscia w życie tego blanket bana) tylko dlatego że po prostu tak dziala. Podobnie z 4-mmc. RE: a-PVP - mixer666 - 28.04.2025 Co masz na mysli pisząc teraz legalna alfa? RE: a-PVP - doxyou - 28.04.2025 mixer666 "Nie dlatego, że jest teraz legalna" - To nie jest zdanie podkreślające legalność alfy, wręcz przeciwnie.
RE: a-PVP - Inferno - 28.04.2025 czasami jeden przecinek niedoczytany może zrobić problem albo znak interpunkcyjny robisz mi laske? hehe niedoczytanie
RE: a-PVP - doxyou - 28.04.2025 @"Inferno" Problem u większości naszego społeczeństwa jest taki, że nie uznają przecinków i innych znaków interpunkcyjnych. Przecinki po prostu nie istnieją. Tak samo jak pytajniki. A skoro sami nie używają, to i nie widzą ich sensu w wypowiedziach innych, stąd potem problemy ze zrozumieniem prostych zdań. Naprawdę mam wrażenie, że w przypadku niektórych, napisanie dyktanda z polskiego byłoby dużo bardziej pożyteczne niż udzielanie się w temacie o Alfie. Nie mówię oczywiście o wszystkich błędach, bo zaraz ktoś się zesra, że sam pominąłem kilka przecinków, ale przed "że" albo "który" przecinek aż sam prosi się o kliknięcie. RE: a-PVP - ervk0 - 27.06.2025 siemano pytanie mam dostałem od ziomka prawdopodobnie alfe ale po podgrzaniu ma kolor czerwony a z tego co wiem alfa miała zwykle żółty macie może jakieś sugestie? |