Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! (/showthread.php?tid=3944)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - kinia03x - 22.05.2025

(22.05.2025, 13:18)kurvvisko napisał(a): kinia03x jak widać to te "tylko" dragi potrafią kogoś opętać

Ja rozumiem wszystko. Fajnie jest dostać darmowe sample, ale no żeby taką nienawiść mieć bo się ich nie dostanie? Dla mnie to jest chore.

RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - kurvvisko - 22.05.2025

kinia03x to jest po prostu przeżarty mózg

RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - JureKiler - 22.05.2025

Przeżarty albo w chuj wjebany w RC, co za tym idzie desperat

RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - S-N - 22.05.2025

Dobre , Przeżarty mózg

RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - doxyou - 23.05.2025

(01.08.2024, 15:50)yetow napisał(a): Że ten gościu po otrzymaniu bana dalej tutaj wchodzi, niesamowite.
Ktoś wyżej pisał że nie zamówi nepa u escobar, nawet jak vendor da bana to przecież nie da się zweryfikować kupca, więc zamówi.

Zastanawia mnie jedna rzecz: Po co?

Dla nagród na pewno nie. - Istnieją dość łatwe sposoby, żeby w bazie danych prezentować się jako nowy użytkownik, ale akurat Diabua można rozpoznać w ciągu kilku dni po stylu jego pisania, więc zanim przyjdzie dzień rozdania nagród, to będzie już dawno wiadomo, że to jego kolejne multi i nic nie dostanie.

Dla sampli? - Trochę tego nie widzę... Nie wiem jak to działa, bo nigdy nie pisałem do żadnego vendora pierwszy w sprawie sampli, ale zakładam, że pisze się do nich maila w stylu "Siema, mam duży profil na forum o dopkach, mógłbym napisać tam recenzję Twoich produktów jako zaufany użytkownik w zamian za darmowe próbki". 

Jeśli tak, to on zakładając co 2 tygodnie nowe konto, nie jest ani zaufanym użytkownikiem, ani "dużym" użytkownikiem, bo przez swój idiotyczny styl wypowiedzi łapie więcej minusów niż plusów. Ktoś osobom z takim kontem wysyła sample?

Najmniej prawdopodobna opcja: Dlatego, że lubi tu przebywać i się udzielać? Na pewno nie. Nie udziela się nigdy na czacie, jego styl pisania to głównie pytania w różnych działach vendorów w stylu "Jak teraz NEP?", "Ile mniej więcej leci gołąb" i odpowiadanie na pytania zawarte w tytułach wątków bez czytania ich zawartości. 
To na pewno nie sympatia do forum.
Ten człowiek wiecznie będzie dla mnie zagwozdką - co z tego ma?

A czemu dalej tu jest?
Moderacja słusznie zauważyła. Przecież to jak walka z wiatrakami skoro on jest taki zawzięty, nie ma sensu uszczelniać procesu rejestracji. 
Wystarczy każde jego nowe konto wrzucać na moderację Podobno kultowa

Może to jakaś choroba?
Dobra, dodam coś od siebie z teczki.

[Obrazek: db.jpg]

Próbowałem wybić się na fejmie wielkiego Diabua!
Niestety bezskutecznie. Sad

RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - kinia03x - 23.05.2025

Jestem w szoku, że tacy ludzie istnieją...ale co się dziwić. Po tym co się ostatnio w kraju dzieje to nic dziwnego nie jest

RE: Kolega z forum. - Intruzik - 06.06.2025

(19.06.2024, 13:22)politoksykoman94 napisał(a): "To ci paczke rolek wrzucę gratis" cytat z session. 
No kurwa to jest tak perfidne i dwulicowe. 
Nikt z nas nie jest święty ale kurwa chciałbym wierzyć w to, że większość ludzi ma kompas moralny, i jednak chce podejmować dobre decyzje i mieć czyste serce.
Diabeuu666 wiesz co powiem Ci, że mi Cię żal człowieku i życzę Ci żebyś kiedyś wyszedł z tego jebanego piekła, zreflektował się trochę i dał od siebie dobra a nie chujozy. 
DannyDeVito cóż bracie siano sianem, można stracić i się odrobi. Ale zaufanie to co innego. Piona mordo głowa do góry i jak to się mówi PKU. Obyśmy bardziej ostrożnie podchodzili do ludzi bo nigdy nie wiesz.

diabel pisz pw zrobimy collabo xd

takich 2  to 10000 by nie znalezli

a wlasnie lepiej byc po swojej stronie
a tu ciagle wypierdalac slychac
i to sie pieprzy