Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4135)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: NEP - Opinie o produkcie - Kapitan - 20.09.2024

Zdaje mi się czy po wyglądzie wygląda inaczej niż jakiś czas temu

RE: NEP - Opinie o produkcie - 777 - 20.09.2024

Poprosiłbym jakieś wady i minusy nepa, bo jak człowiek czyta same oh i ah to się niezdrowo nakręca Podobno kultowa
To dź-dzięki... Podobno kultowa

RE: NEP - Opinie o produkcie - Mglus808 - 20.09.2024

777 jeden z minusów to że się szybko kończy bo taki smaczny i można lecieć tydzień  bez ubokow
[Obrazek: IMG-1015.jpg]

Rasowy stymulant ⭐️ oby Escobar 
ciągle miał pełne półki, bierzcie póki jeszcze jest!! 

RE: NEP - Opinie o produkcie - kenel - 21.09.2024

próbował ktoś to zmieszać z liquidem i palić w epap ma to sens ?

RE: NEP - Opinie o produkcie - smakosz - 21.09.2024

(20.09.2024, 14:47)Kapitan napisał(a): Zdaje mi się czy po wyglądzie wygląda inaczej niż jakiś czas temu

Zdaje ci się. Zdjęcie Mglus808 potwierdza że  to ten sam sort co był

RE: NEP - Opinie o produkcie - DannyDeVito - 23.09.2024

Krotka recka ode mnie:
Szczur przyjmowal tylko oral - stwierdzil ze to silny stymulant, jest lekki nie ogar  na poczatku ale przy tym nepie stwierdzil ze mial cos takiego ze mogl sie na czyms zafiksowac doslownie jak po dobrym wladzie i siedziec i siedziec przy danym temacie az go nie rozkmini.
Porownal do  nepow branych od dwoch innych vendorow z tego roku i tu po Nepie od Pabla czul roznice - nie vapowal nie wspominal nic o kompulsywnosci pod tym wzgledem i smaku. Ale mocna stymulacja i chwilowy nieogar przechodzacy w wladowe skupienie na jednej rzeczy.
Pakowanie 10/10.
Konsystencja, krysztalki takie szersze igly zbite grudzie, mega wydajne. Nie wyglada to tak jak jakis nepStone ale bardziej jak male igielki zbite w grudzie ktore ujawniaja sie po rozbiciu. Dawkowanie na oko - organoleptycznie na dlugosc polowy zapalki na poczatek potem wieksze przy dorzutkach. Mozna spac jak sie w miare wczesnie walnie np. tak o 16, pewnie tez zalezy od tolerancji. Szczur narzekal, ze po tygodniu od ostatniej ---------------- po tygodniu nadal czuje od siebie samego charkterystyczny zapach substancji.
Ogolnie dzieki za cala akcje i mozliwosc przetestowania NEPsona w labo.
Produkt uwazam za bardzo dobry w porownaniu do tego co teraz lata u innych bo mam porowanie do tego co bylo dwa lata temu. Nie bede podawal skali do 10 ale jest naprawde ok. Vapo moze pokarac wiec prosze o rozwage przy tej drodze podania.
Dziekuje za mozliwosc przetestowania substancji w labo.

ps. Koncze tym akcentem na pol roku zabawe z rc - ostatnio po prostu za duzo tego u mnie i zaczyna we lbie sie pierdolic a o szczruki laboratoryjne trzeba dbac.

RE: NEP - Opinie o produkcie - Kapitan - 24.09.2024

Wiadomo kiedy będzie dostawa Nepa

RE: NEP - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 24.09.2024

Kapitan Nie nie wiadomo, dopiero się skończył a ty już byś chciał wiedzieć kiedy będzie? Przecież esco nawet tego nie wie na ten moment. Jeśli się pojawi to escobar  zaktualizuje listę dostępności.

RE: NEP - Opinie o produkcie - GlasshanD - 24.09.2024

Up 
Dokładnie lajfik dobrze prawi 
Patron wie najlepiej źe kazda kolejna odsłona Nepsona czy czegokolwiek innego czego akurat bram.nie umknelo naszej uwadze
Korzystając z okazji wypowiedzi dodam tylko że ubolewam,iż nie było mi dane stestowac powyzszego specjału tymbardziej wiedzac jak wspaniałej jakości było to wszystko wcześniej badane i właśnie te wspomnienia  razem wziete czynią ten mój nieboży smutek wyjątkowo kurła bolesnym Podobno kultowa
Jakby tego bylo mało trip raporty które go tam  chwałą tylko mnie dobijają kopia gdy i tam już leżę...jak żyć sie pytam się  Podobno kultowa 

Kończąc dziekije za możliwość wypowiedzi i  życzę wszystkim  użytnikom dobrej nocy i wybornych eksperymentów w przydmowycb labo

Pzdr dopal yo !

RE: NEP - Opinie o produkcie - nonoanon - 24.09.2024

(21.09.2024, 10:07)kenel napisał(a): próbował ktoś to zmieszać z liquidem i palić w epap ma to sens ?

z liquidem nie mieszałem, ale samego NEP'a możesz do pipe'a wrzucić i palić. Smakowo nie jest jakiś wybitny ale działa całkiem nieźle