![]() |
High-Life.market- Temat g艂贸wny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o U偶ywkach i RC (https://dopal.org) +-- Dzia艂: Dzia艂y partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dzia艂: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- W膮tek: High-Life.market- Temat g艂贸wny (/showthread.php?tid=4909) |
RE: Highlife.market - Temat g艂贸wny - Szatan69 - 11.12.2024 W regulaminie jest napisane ze nie odpowiadaj膮 na wiadomosci z skrzynek typu google itd. Tylko przypominam 馃榾 RE: Highlife.market - Temat g艂贸wny - Mirosound - 11.12.2024 Kolejny ptaszek przyodziany w ciep艂膮 kufajk臋 bezpiecznie dolecia艂 do celu. Ogromne Pozdro dla ekipy Highlife.market ..........Bardzo "silny" kontakt........... RE: Highlife.market - Temat g艂贸wny - Dewotka - 11.12.2024 Okej, pierwsze zakupy u @"HighlifeMarket" oceniam pozytywnie, ca艂o艣膰 zamkn臋艂a si臋 w 5 dniach roboczych ale trzeba wzi膮膰 pod uwag臋 偶e zam贸wienie sk艂ada艂em przed weekendem, a bhp nakazuje 偶eby paczuszka nie le偶a艂a w miejscu gdzie mo偶e zosta膰 wyw膮chana. Kontakt z Vendorem oceniam na 8/10, najd艂u偶ej na odp czeka艂em dob臋 i to by艂 pierwszy kontakt, kolejne odpowiedzi dostawa艂em w ci膮gu 2-3h. Zam贸wienie zawiera艂o 2g emki oraz 2g mefki, kt贸re podzieli艂em na p贸艂 z ziomalem, wagowo wporzo, jedynie pakowanie mog艂o by by膰 lepsze, polecam zaopatrzy膰 si臋 w pakowark臋 pr贸偶niow膮. W weekend testy tej 艣licznotki mefki. My艣le 偶e to nie ostatnie zam贸wienie u @"HighlifeMarket" . ![]() RE: Highlife.market - Temat g艂贸wny - Rweqerew333 - 12.12.2024 Zam贸wi艂em temacik na 艣wi臋ta. Kontakt zajebisty i szybki. Zosta艂o czeka膰 na go艂膮bka ![]() RE: Highlife.market - Temat g艂贸wny - Schrodinger.duck - 12.12.2024 Paczucha dotar艂a ca艂a i zdrowa, widocznie Miko艂aj o mnie nie zapomnia艂, dostawa ekspresowa, lepiej si臋 nie da (no ale jak ludzie pisali, przydalo by si臋 troch臋 "dopie艣cic" pakowanie) . W paczuszce mef, keta, skittlesy no i tutaj zaskoczenie bonusik dosta艂em za kt贸ry bardzo dziekuj臋, w postaci kamyczka mo偶e z 0,5 MDMA. Recka piekielnika zwanego mefixem ju偶 jest w odpowiedniej zak艂adeczce i edytowa艂em na potrzeby d艂u偶szej analizy szczurk贸w, co do kety nie mam zastrze偶e艅 optycznie wyglada jak to ketamina (struktura igie艂ek i te sprawy), co co skittlesow to taki to ma mocny zapach 偶e zwala z n贸g i przez 3 samary czu膰 (co nie jest krytyk膮 lecz lu藕nym spostrze偶eniem) test chemola jutro wi臋c recka wpadkie. Jak narazie 10/10 po testowaniu 1/4 specyfikow RE: Highlife.market - Temat g艂贸wny - Dewotka - 17.12.2024 Drugie zam贸wienie od @"HighlifeMarket" w艂a艣nie zl膮dowa艂o, cho膰 zmieni艂 bym nazw臋 sklepu na ExpressHighlifeMarket bo ca艂a akcja zaj臋艂a 3 dni wliczaj膮c niedziel臋, czyli 2 dni robocze. Dwa maile z mojej strony i dwa vendora, bez g艂upich pyta艅 i bezcelowych odpowiedzi. Na pok艂adzie pi膮teczka 4mmc i sampel 4bmc za kt贸ry bardzo dzi臋kuje i nie omieszkam poczyni膰 recenzji. Pakowanie poprawione, @"HighlifeMarket" to Kozak przez du偶e K i oby tak dalej. Pozdrawiam ![]() RE: Highlife.market - Temat g艂贸wny - Meeow69 - 17.12.2024 Zam贸wionko dolecia艂o do艣膰 偶wawo i szybko ku mojemu zaskoczeniu kontakt szybki sprawny i na temat bez zb臋dnego pierdolenia... + wpad艂o purple na testy kt贸rego te偶 si臋 nie spodziewa艂em... ![]() ![]() Rweqerew333 25 RE: Highlife.market - Temat g艂贸wny - Rweqerew333 - 17.12.2024 Fajnie widzie膰, 偶e wszystkim paki szybko przylatuj膮. Meeow69 fajne te topy. Ile tam masz? Bo nie wida膰 za dobrze na naklejce ![]() RE: Highlife.market - Temat g艂贸wny - dzwudziesty - 18.12.2024 Meeow69 udanego relaksu. Go艂膮b r贸wniez u mnie odebrany, zajebi艣cie si臋 jaram. Na pok艂adzie bmc, MMC o jaranie skittels. Pakowanie w porz膮dku, czas lotu b艂yskawica. RE: Highlife.market - Temat g艂贸wny - Rweqerew333 - 18.12.2024 Rakieta z CBD wyl膮dowa艂a ![]() ![]() Skruszone przeze mnie
Wi臋kszo艣膰 mefedronu jaki dosta艂em jest w wielkim krysztale ale poza tym jest te偶 troch臋 takiego mia艂u: ![]() W drodze na lotnisko nazbiera艂em kilka 艂adnych kamyczk贸w
Za bycie grzecznym i mi艂ym dosta艂em te偶 sample 3-FMC i 4-BMC. Dzi臋kuje |