Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - DGEloV - 26.12.2024

Na Sylwka muszą coś wysłać no nie ma że nie xD

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Lifeisbrutal - 26.12.2024

DGEloV Jeśli zamówiłeś odpowiednio wcześnie to pewnie wyślą. Ja tylko podałem przykład jak to wyglądać może.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - High-LifeMarket - 26.12.2024

(25.12.2024, 21:13)DarkSonia napisał(a): sorcik nadal ten sam? bo nie wiem już skąd brać  Big Grin a sylwek tusz tuszzz

Wszystko co aktualnie mamy w ofercie to dalej ten sam sort Wink

Od razu odpowiem też na kwestię wysyłki - zamówienia złożone i opłacone dzisiaj - wysyłka jeszcze w tym tygodniu.
Zamówienia złożone i opłacone do niedzieli zostaną wysłane w poniedziałek.

Także o ile gołąb nie pomyli trasy, powinien dotrzeć jeszcze w tym roku Wink

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - kot_kreskowy - 26.12.2024

@"HighlifeMarket" 
Zerknij proszę na maila jak już jesteś onlineSmile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - High-LifeMarket - 26.12.2024

Się robi!

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - kot_kreskowy - 26.12.2024

Dziękuję 😁

Tak jest, załóżcie sobie Protona i wszystko lata jak elf na trzeźwym Rudolfie. 
Bziuuuuu😎

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - moher - 26.12.2024

Panowie i panie.
Zapamiętajcie sobie tę trójce świętą;
Proton
Privnote
VPN
I wszyscy będą szczęśliwi

RE: Highlife.market - Temat główny - EmStO - 29.12.2024

ruszyla maszynka nikt jej nie zatrzyma kto wejdzie pod kola spoerdolic nie zdolo Big Grin
Aluuuuuu Auluuuuu ale bedzie kocone w piecu brdzie mi cieplo w koncu !!!!
Beykiet tylko od tefo Pana @HighlifeMarket
canna nastepnym razem zobacze narazie chce
zajarac gotowca Smile

Zobacze czy to sie przyjmnie to moze
@HighlifeMarket da lepsza cene przy minimum 100g Smile

Ale narazie musze sie sam tym upierdolic i z lufki i jointa skrecic Smile
Pozdro420 !!

RE: Highlife.market - Temat główny - Mglus808 - 29.12.2024

EmStO czubie jak skręcisz jointa z grama proszku ? Po za tym zabije cię to i nie mówię w przenośni, zapal sobie dupke lufki anala ze 50~100mg i zobaczysz co się stanie bo widzę że pojebalo ci się coś że to natura jest

RE: Highlife.market - Temat główny - EmStO - 29.12.2024

a Ty przeczytales ze zrozumieniem wszystko dokladnie?
gdzie ja tam napisalem, ze bede palil jointa z prochu ?

z Towaru gotowego tak.
czytaj ze zrozumieniem a nie jak baba podajaca sie za chlopa i sama niewie co pisze aby napisac Smile

Z toki sobie jointa sple Smile