Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: 4-MMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4911)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 15.06.2025

kotrola:  jak tam sorcik? nadal ten sam? czy już nowy rzut?

badam teren - jakby mnie wzięło haha  Big Grin więc nie kłamać, pisać jak jest...

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - kurvvisko - 02.07.2025

Oceniam sort sprzed dwóch tygodni. 
Zamówiłem sobie 25g na urlop, ale nie miałem w planach wykorzystać całości. Życie tak chciało, że posypały mi się plany - i w przenośni, i dosłownie - jedynie na koniec urlopu postawił mnie do pionu koncert, na który długo czekałem, ale to nie jest recenzja mojego urlopu, żeby nie było XD
Sort mocny, dobrze klepał, libido oczywiście na swoich torach - wyjebane w kosmos. Czasem konsumowałem tak dużo materiału na raz, że osiągałem jakąś błogość, leżąc i się ciesząc chuj wie z czego, muzyka też mi zajebiście wchodziła na słuchawkach.
Pech niestety tak chciał, że zamiast skupiać się na tych dobrych rzeczach, to skupiałem się w większości na złych, pierwszy raz mnie na to wzięło, wobec tego mój stan psychiczny uległ zdecydowanemu pogorszeniu. Wpadłem w różne rozkminy życiowe, z milionem pytań dlaczego tak, a nie inaczej, a w dodatku skupiałem się na tym, co się dzieje na świecie, gdzie występuje konflikt za konfliktem. No chujowy mood bardzo, co nie jest winą tego środka, bo działał bardzo dobrze, tylko ja tego nie wykorzystałem w sposób, w jaki powinienem był. 
Fizycznie też pocierpiałem, bo od spływu miałem mocno podrażnione gardło, a od oralu problemy z żołądkiem.
Zwyczajnie przesadziłem, ale taki czas mi się trafił. 
Sam sort polecam, ale nie polecam wkręcać się w chujowe rzeczy, na co jednak jakiś tam wpływ mamy. Na szczęście szybko dochodzę do siebie i już po dwóch dniach mój mózg wrócił na właściwe tory 🤘

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 27.07.2025

Ktoś coś testował? Ostatnia recenzja dotyczy sortu z przed ponad miesiąca i może się coś pozmieniało.

kurvvisko mam nadzieję, że z perspektywy czasu, przede wszystkim koncert zapadł w pamięć a nie spirale chujowych myśli.

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 28.07.2025

Podobno bez zmian jest ten sam z tego co pytałem zamówiłem na próbę bo jak widziałem że DarkSonia wychwalala go w niebiosa to jak zawsze muszę zweryfikować jej słowa Big Grin  Też dla własnej ciekawości zrobić analizę i porównania. 

Tylko że nie zdążyło Jescze dolecieć a pablito wrócił nowy (stary sort) i teraz muszę u pablita też sprawdzić chyba że DarkSonia zrobi porównanie w skrócie?

Nic innego nie wale od paru miesięcy tylko 4mmc i to raz na miesiąc lub dłużej a także odrzuciłem wszelakie chlory ze swojego jadłospisu i nie żałuję

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 28.07.2025

,,JureKiler

Cóż pozostało czekać na więcej recenzji, ale zapewne będzie testowane od obydwu vendorów... w swoim czasie (ważne, że trzyma poziom).

Jeżeli pamięć mnie nie myli, na kanałach pod sklepy współpracujące z forum, nie można takowych porównań robić.

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 28.07.2025

Konrad Curze spróbuj tamtego nowego ja spróbuję  tego i się wymienimy doświadczeniami 😆

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 28.07.2025

(28.07.2025, 16:26)JureKiler napisał(a): Konrad Curze spróbuj tamtego nowego ja spróbuję  tego i się wymienimy doświadczeniami 😆

Dobry pomysł (i dzięki). Wstępnie planuję zamawiać w ciągu najbliższego 1-1,5 u cnego Escobara. Oczywiście, tutaj też jest w trochę dalszej przyszłości będzie kupowane (min. przez większy wybór, to może i znajomi się na coś by skusili), ale na wszystko przyjdzie czas.

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 06.08.2025

4-MMC
Recenzja jest zaległa żeby zaraz się ktoś nie przypierdolił. Sort suchy łatwo kruszący się pod kartą. 200mg bombka chwilę później 100mg sniff. Polecam taką formę zanim bombka się wczyta w tym czasie zacznie działać sniff. Aplikacja bez bolesna dla noska, wyczuwalny lekki zapach typowego mefa. Klasyczne działanie mefa na mnie głównie działa sero, ale dope również szmyra. Po wypłukanie się z sero czuć głównie dope. Polecam włączyć jakiś film i rozjebać się na łóżku dopóki sero gra główną rolę. Po wyjebaniu z sero tutaj jak ktoś lubi taki stan to idzie porobić coś ciekawego wokół siebie. Ogólnie polecam sort

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 09.08.2025

Mefedrony z informacji wywiadu, twierdzą że jest nowy rzut na stanie, ten sam dostawca  ... ten sam wygląd, smak aromat oraz piękna otoczka tego co nadchodzi.
Czy zmieni to opinię jednego z lepszych vendorów na rynku ? pozostaje tylko zweryfikować...

( moja ostatna opinia była nieskazitelna ... ciekawę czy piękarnia ma świeży zakwas, a wypieki oddają to co zapowiadają..  )

RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 10.08.2025

(28.07.2025, 16:26)JureKiler napisał(a): Konrad Curze spróbuj tamtego nowego ja spróbuję  tego i się wymienimy doświadczeniami 😆

Sądzę, że w ciągu najbliższych 1,5 tygodni będzie próbowane i do tego czasu już powinienem wstawić reckę. Zobaczymy jak paczka dojdzie i jak się ułoży pogoda, bo tym razem byłoby brane w plenerze.