![]() |
|
Tusi - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Tusi - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5108) |
RE: Tusi - Opinie o produkcie - moher - 25.09.2025 Tusi to ketAmminowy diabeł 😈 uważajcie proszę z dawkami RE: Tusi - Opinie o produkcie - Karlik - 01.10.2025 Witam.. jak tam jakoś utrzymuje się na tym samym poziomie co na początku? RE: Tusi - Opinie o produkcie - EmStO - 01.10.2025 Tussi Dysso szwagier 👌 RE: Tusi - Opinie o produkcie - Dafidov - 01.10.2025 Tak jakośc ta sama, niezmiennie chujowa. Lepiej sobie zamów samo dyso, albo sama emkę bo to taki misz&masz. Nie bez powodu vendor to dorzuca do każdego zamówienia RE: Tusi - Opinie o produkcie - rocky90 - 01.10.2025 Połączenie MDMA i kety to tak zwany kittyflip czy jak to zwą.Mnie osobiście zaskoczyło te Tusi a fiolka starczyła na sobotni wieczór że nie miałem już siły wora z czystą Keta otworzyć.Na wejściu libido mi wywala że szok ale niech nikt się nie łudzi że to się nada na chem sex czy inny seans filmowy przyrodniczych bo na momencie zaraz wjeżdża działanie kety. RE: Tusi - Opinie o produkcie - Karlik - 03.10.2025 Dafidov dla mnie i moich znajomych to było idealne na domówce… jadłem też kiedyś z ulicy w holce i było takie samo.. wiadomo jak ktoś pali Alfę to na temat jakiś luxusowych dragów niech lepiej się nie wypowiada bo tylko psuje opinie vendorovi.. niech wypowiadają się osoby co się na tym znają a nie tylko jakieś bezsensowne własne opinie tutaj wypisują RE: Tusi - Opinie o produkcie - Dafidov - 09.10.2025 No baza na emce i śladowych ilościach ketaminy to chyba wiadome, że na domowce się sprawdzi. RE: Tusi - Opinie o produkcie - horsii - 09.10.2025 (03.10.2025, 06:25)Karlik napisał(a): Dafidov dla mnie i moich znajomych to było idealne na domówce… jadłem też kiedyś z ulicy w holce i było takie samo.. wiadomo jak ktoś pali Alfę to na temat jakiś luxusowych dragów niech lepiej się nie wypowiada bo tylko psuje opinie vendorovi.. niech wypowiadają się osoby co się na tym znają a nie tylko jakieś bezsensowne własne opinie tutaj wypisują Mieszanka ketaminy i mdma to luksusowy drag, od kiedy? Przeciez w całej tej mieszaninie chodzi o to że jest komicznie tania w produkcji - mdma i ket kosztuja grosze w hurcie. alfa jest droższa...
RE: Tusi - Opinie o produkcie - Szatan69 - 09.10.2025 Testowałem to z alko z 2 dni temu i nie było fazy mocnej jak po czystej ketaminie. Ani nie było mocnej fazy jak po cmc. Nie wiem ludzie to zachwalają było średnie i pisze to pomimo że dostałem to gratis. Podobno na ulicy tusi na kokainie +mdma+ketaminie robi rozpierdol. Ten towar nie zrobi ci krzywdy nawet z dużą ilością alko więc dla słabszych możecie brać Horsii dobrze napisał Na mnie zadziałało jak takie 4cmc plus mdma plus okruch ketaminy. Wiec może było pluszowato ale nie rozpierdoliło mnie (co jest na plus jak na mój organizm) RE: Tusi - Opinie o produkcie - TheEnd - 15.10.2025 (09.10.2025, 14:45)horsii napisał(a): Mieszanka ketaminy i mdma to luksusowy drag, od kiedy? Serio? Dzięki za info. Człowiek całe życie się uczy. Myślałem że apvp to tania produkcja jak amfetamina Szatan69 i tu się z Tobą zgadzam w 300% Nie wiem co ludzie w tym widza jak w tym Dubaju. To jest po prostu słabe Nie ekonomiczne. I kurwa nie wiem ile trzeba zajebac żeby było jak należy. Dla początkujących, jasne.. tutaj strzał w 10. I takie osoby jak już chcą ćpać, to napewno powinny zacząć od takich rzeczy tutaj. Bo myślę że też takie prawdziwe tusi zrobione na tym co trzeba i proporcjach jakich trzeba miażdży to Tusi od Vendora, bez obrazy. Pisze swoją opinię. Nie waliłem innego tusi niż to tutaj.. ja się zawiodłem i tyle. Nie lubię ogólnie takich mixow gotowych bo nie wiem czego potem się spodziewać. Jak juz robię mixy to mieszam to co znam i w proporcjach jakie mi podchodzą ![]() Jest aktywne ale dla mnie to jest jak powrót do początkow ćpania.... Za słabe. Nie ekonomiczne. 🤘🏼 |