![]() |
Nieuczciwe fora - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Nieuczciwe fora (/showthread.php?tid=573) |
RE: Ch**ce***um.n* - Czeslawo - 24.03.2024 Wolę się nie wypowiadać bo to nie nasze pertnerskie shopy a i opisane tu historie są jakie są, po co kombinować ?, jak ma się tutaj na tacy przepisy na dobra zabawę ![]() Zapraszamy do Naszych sklepów, które są tutaj sprawdzone i kontakt codzienny na forum czy mailowy. Od siebie polecam niezawodnego i mega dobrego duch z asortymentem, że za życia jest już niemal beatyfikowany przez peruwiańskich szamanów ![]() Escobar sponsora konkursów, konkretny gość który jest tu od początku, ma też wiele do zaoferowanoa. Dołaczył do nas ostanio nowy acz pracowity, pomysłowy i pozytywnie nastawiony RcBlack. Te trzy Sklepy to konkurencja ale prawdziwa i zdrowa. ![]() RE: Nieuczciwe fora - kurvvisko - 24.03.2024 @"LooL99X" kumam. No ale odkąd znalazłem was, to już przestałem tam wchodzić, nawet nie pamiętam jaki miałem tam login ani mail. W dodatku strona tam mi się wiecznie zwieszała, tu na luzie sobie przeglądam. RE: Nieuczciwe fora - Kapitan - 24.03.2024 Jebać dopka RE: Ch**ce***um.n* - duch - 24.03.2024 Czeslawo Kapitan Nie konkuruje z escobarem , nie konkuruje z nowym shopem black - fajna nazwa ( jak moj mail ![]() jest taki popyt ze nawet gdyby sie jeszcze otworzyło z 10 sklepów to kazdy by dobrze zarabiał, ciesze sie ze jestesmy na tym forum , ludzie i sklepy ktorzy nie oszukują klientów ja tam nigdy nie patrze w ten sposób ze konkurencja , jestesmy po jednej stronie , jedziemy na tym samym wózku psy szczekają a karawana jedzie dalej ![]() PDW ![]() powered by duch oczywiscie RE: Ch**ce***um.n* - Mef123 - 24.03.2024 Piona dla Ducha i dla uczciwych sklepów przecz z pozerami tfu jebać RE: Ch**ce***um.n* - Czeslawo - 24.03.2024 duch Konkurencja może być zdrowa i napędzjąca do rozwoju, pomysłów, to przeciwieństwo dobrze znanej i niszczącej nieuczciwej konkurencji. Monopol to nie jest dobre rozwiązanie, a zdrowe relacje miedzy firmami ze "sprzedażą marzeń" to duży plus, osobiście słowo konkurencja można traktować jako coś w rodzaju współzawodnictwa z grą fair play. ![]() RE: Ch**ce***um.n* - Lukas1985 - 24.03.2024 (24.03.2024, 21:27)duch napisał(a): CzeslawoDlatego mnie dziwi trochę, że nie ma takiej większej współpracy. Ja mam produkt x Ty masz y to się dogadamy. W kilku branżach już widziałem takie myki. Bynajmniej nie mówię o tym, żeby duch stał się satelita esco czy odwrotnie. Co do rynku. To nie oszukujmy się Black wchodząc z mefedronem narobil trochę szumu. Co jest najzabawniejsze to pred czy kilku vendorow sami się wywalają z rynku handlując 2-cmc czy innymi wynalazkami. Oj, że y tak jeszcze znaleźć kogoś kto wejdzie na rynek z produktami typu MDMAI czy apivp. Heh. To by rynek zachodni rozkurwił na pół. RE: Nieuczciwe fora - duch - 25.03.2024 Lukas1985 Kapitan Choć nie wiem jak bys udawal to widac ze jestes czescia nowego sklepu ![]() kazdemu zalezy na czym innym , jedemu na szumie drugiemu jeszcze na czym innym ja zycze kazdemu dobrze , choc wiem i doswiadczam to co jakis czas , ze są na tym swiecie zawistni , pojebani ludzie i do tego psy. to moze sie wydawac wszystko latwe , ale takie nie jest jak bedziecie za rok tu dalej to pogratuluje ![]() duch oczywiscie RE: Nieuczciwe fora - Lukas1985 - 25.03.2024 Jestem w tym od 14 lat. Będę za rok, będę za dwa będę za pięć. Czas to tylko czas i tak minie. A co do nowego sklepu. Mylisz się 😉 mam zbyt dobre i zbyt spokojne życie na pchanie się w kłopoty. Ja napisałem jak kiedyś radziłem sobie z biznesem i wszyscy byli zadowoleni. Choć przypisywanie mnie do sklepów mnie nie dziwi. Przypisywano mnie 10 lat temu, przypisywano 5 lat temu, dalej się to robi i dalej będzie robić. 😉 A ja nie muszę udawać 🙃 RE: Nieuczciwe fora - Epsiakos - 25.03.2024 (24.03.2024, 22:27)Lukas1985 napisał(a): Dlatego mnie dziwi trochę, że nie ma takiej większej współpracy. Ja mam produkt x Ty masz y to się dogadamy. Wiesz, może chodzi o BHP albo może dwa silne charaktery xD. Przed 2cmc sprzedaje ? No widzę że tam u nich na bogato, do tego analog 4mmc który działa 1:1 jak 4mmc, a cwelcentrum chyba na cpunomaty zaczęło rzucać, jebany mi maila wysłał jakoś w styczniu z propozycją "intratnej" współpracy, tydzień się z tego śmiałem. Samego maila jeszcze mam, ale privnote odczytany a nie pamiętam czy na poprzednim telefonie go zapisałem, z ciekawości sprawdzę to może wrzucę żeby reszta się posmiala. Macie zrzut z maila ![]() Odnośnie tych specyfików co pisales Luks to sobie w domu lukne dokładnie jak to wygląda. |