![]() |
|
Hexen - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Hexen - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5923) |
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Darej22 - 22.01.2026 Ktoś próbował obecny sort? RE: Hexen - Opinie o produkcie - y0kosama - 22.01.2026 Zamawiałem dla kolegi i był zadowolony. Mówił, że tak samo dobre i mocne jak poprzedni, i że wystarczy tylko trochę, a klepie mocno. Może spróbuję od niego jutro w pracy, to dodam parę słów od siebie. Kolega nie amator w tych sprawach.
RE: Hexen - Opinie o produkcie - pikapika - 22.01.2026 Próbowałem, zamówiłem troszkę na spróbowanie, sort kremowy, trochę wilgotny, igły raczej nie uświadczysz, i dziwnie pachniał - dosyć intensywnie, jakąś taką wilgocią?(miałem pytać V czy tak ma być, ale odpuściłem), trzeba go trochę przewietrzyć. Ciężko mi to przyrównać do czegoś. Co do działania - mimo oporów spróbowałem, wjazd praktycznie niezauważalny, rozpędza się jak pociąg i tak samo klepie, można łatwo przesadzić dorzucając zbyt wcześnie. Noska nie znieczula ale też nie piecze. Nie wjeżdża na cardio jak się nie przesadzi za mocno, trzyma ze 2h, chęć na dorzutkę przed tym czasem - brak, albo bardzo mało. Aktywny. Generalnie dziwna rzecz, hexen który pamietam z legala to czysta biel i igły, zapach przypominający raczej spermę, i mocny, szybki wjazd tu jest to troszkę inaczej RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 22.01.2026 pikapika chyba pamiec juz troche szwankuje, zapach ktory wymieniles wystepuje przy alfach a nie przy hexenie
RE: Hexen - Opinie o produkcie - 123456789 - 23.01.2026 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nowy sort Hexa prezentuje się całkiem dobrze. Działanie SZTOS, mi siadło bardzo. Nie jest to jeszcze to co było kilka lat temu, ale czuć, że kucharz robi postępy. Libido rzeźnia ale fiflak nie chce współpracować. Z tych sortów które były do tej pory to ten zdecydowanie jest najlepszy. Piątka zrobiona w 1,5 dnia a wychodzi na to że zwały albo nie będzie albo będzie minimalna xd Polecam RE: Hexen - Opinie o produkcie - Olan - 23.01.2026 Napisz do mnie na priv, mam recepty na sildenafil. Jak się pospieszysz to zdążysz się pobawić flakiem :-) RE: Hexen - Opinie o produkcie - 123456789 - 23.01.2026 Olan Dzięki za troskę ale nie stosuję takich mixow. Pozdro RE: Hexen - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 23.01.2026 (23.01.2026, 04:13)Olan napisał(a): Napisz do mnie na priv, mam recepty na sildenafil To można kupić bez recepty, jednak nie polecam zażywania tak silnych stymulantów zwiększających ciśnienie z substancją działającą przeciwnie. Twój organizm zrobi fikołka po prostu. Głupota. RE: Hexen - Opinie o produkcie - pikapika - 23.01.2026 (22.01.2026, 23:16)Epsiakos napisał(a): pikapika chyba pamiec juz troche szwankuje, zapach ktory wymieniles wystepuje przy alfach a nie przy hexenie Chodzi o to że nie mam porównania do alf, bo zwyczajnie ich nie próbowałem, i nie mogłem ich pomylić z hexenem... Dawniej praktycznie tylko hexen był zamawiany, sporadycznie jakiś NEP. Tutaj zapach jest silniejszy, bo nawet moja kobieta podeszła do biurka i się zapytała co to za dziwny zapach się tu unosi w powietrzu. A głowę miała tak ze 30cm od szuflady gdzie trzymam zabawki
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Epsiakos - 23.01.2026 Ja sie odnosilem do zapachu ejakulantu ktory wspominales, tak pachna wlasnie alfy wiec mozliwe ze ktos ci alfe gonil Hexen nie mial nigdy takiego zapachu
|