Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Kierunek Masa - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Kierunek Masa (/showthread.php?tid=5968)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17

RE: Kierunek Masa - Sniffiarz97 - 07.10.2025

Najlepiej żadne, głównie to ćwiczenia+ dieta

RE: Kierunek Masa - TheEnd - 21.11.2025

Ostatnio postanowiłem zaryzykować i zmienić dostawcę soków. Kto siedzi w temacie ten wie, że takie posunięcie może w dużej mierze zakończyć się wałkiem i dostaniem kujawskiego albo jakieś zaniżone stężenie np teścia.... Zamiast 250mg deklarowanych na etykiecie jest może 100-150mg.... kto wgl w tych czasach robi walki na teściu? Hehe uwierzcie, że jeszcze są tacy odklejeńcy i i nich wszystko jest teściem czy to deca, master, boldek..walą testa wszędzie..tylko etykieta się zmienia a meta czy tura to gips..... o oxie nawet nie wspomnę czy o sterylności garażowej czy piwnicznej. i jeszcze sprzedawca wychwala pod niebiosa swoje produkty, pokazując nam jakieś wyniki badań laboratoryjnych na szybko ściągnięte z netu + jego naganiacze i osoby piszące że to TOP lab. Także naprawdę łatwo się naciąć na syf.

Ale mimo wszystko zaryzykowałem i trafiłem całkowicie przypadkowo na pewnego gościa z Tik Toka ( chociaż nie wierzę w przypadki ). No fotki ok jak to fotki... Laby ma konkretne bo je znam..nie wszystkiego próbowałem ale opinii złych prawie brak bo to naprawdę bdb laby. Za to ręczę.

*Arenis - no chyba nie muszę nikomu przedstawiać 

( TOP! Apteka..... Słowenia )💥🔥

*Androchem - akurat to bije kolega. Ja miałem z innego źródła i poziom spadł bardzo. Ale tutaj kozak..czyli jak sami widzicie zależne od sprzedawcy. Andro zawsze w formie 👌🏼💥

*Medical Pharma ( no kozak ) kto bił ten wie. Fajne flakoniki po 2 ml z gumką. Jedyny lab, który takie rozwiązanie zastosował. Bynajmniej nie słyszałem o innym labie, który by takie coś wprowadził. Sam stosuje aktualnie. 10/10 👌🏼💥 Polecam z czystym sumieniem.

Inne laby tego Pana od suplementacji Wink

Anubis, Endogenic.... I jeszcze kilka innych no topowe Laby.

TIk TOk : Smakołyki24/7 ( sami sprawdźcie sobie, napiszcie do niego na PW, odpowiada szybko, miło się rozmawia, doradza )

Polecam z czystym sumieniem 👌🏼

Wrzucam parę fotek z mojego zamówienia oraz co nie co z zamówień od kilku ziomków oraz foto z kontaktem na SIGNAL do sprzedawcy mogę podać na PW.

Pozdrawiam 🤘🏼

[Obrazek: IMG-7347.jpg]

[Obrazek: IMG-7355.jpg]

[Obrazek: IMG-7357.jpg]

[Obrazek: IMG-7353.jpg]

[Obrazek: IMG-7356.jpg]

[Obrazek: IMG-7358.jpg]

(07.10.2025, 17:10)Szatan69 napisał(a): Jakie sterydy brać by masę złapać?

Kolego może najpierw napisz coś o sobie ok?

Ile masz lat?
Jaka waga?
Wzrost.
Jaki staż treningowy?
Dieta jakaś jest?
Technika treningowa.... Jak oceniasz od 1 do 10?
Jakies suplementy brałeś/bierzesz?
Cel to typowa masa? 
Jaki budżet masz na cykl?
Badania: morfologia.....tanio ale ważne,. szczególnie żeby wiedzieć jaki masz poziom HTC czyli gęstość krwi to bardzo ważne ( dużo wody pij 3-4L dziennie ) następnie bardzo ważne to estrogen i testosteron oraz FSH i LH to naprawdę ważne..bo musisz wiedzieć od jakich parametrów zaczynasz cykl, żebys potem przy ewentualnym odbloku,. wiedział do czego wracać. Jak jest hajs jeszcze to próby wątrobowe ALAT, ASPAT. Cholesterol też warto zrobić.

Zakup kreatynę, najlepiej jakiś jabłczan: 5g przed i 5g po treningu 
Omega 3,6,9
NAC
Berberyna
Chelaty witamin i minerałów z Treca 
Białeczko też nie zaszkodzi
Żadne Gainery 🤮
IP6 też możesz kupić albo nattokinaze ale to jakbyś miał HTC blisko już msza.

Uzupełnij dane o sobie to odbierzemy środki.. igieł się nie boisz mam nadzieję Wink

Pozdro 🤘🏼
👌🏼
Właśnie leci do mnie paczka z tym cudem. Napewno napisze jak się sprawdza 💥🔥

[Obrazek: Screenshot-2025-11-22-09-44-22-12-50ef9f...7fe4-2.jpg]

[Obrazek: Screenshot-2025-11-22-09-44-26-47-50ef9f...7fe4-2.jpg]

RE: Kierunek Masa - JureKiler - 22.11.2025

Diabeu na bombie koniec świata Big Grin a planujesz odstawić to wszystko co napierdalales?

RE: Kierunek Masa - TheEnd - 22.11.2025

15 lat z przerwami ćwiczę z czego 10lat na bombie bez przerwy..tylko mostkuję raz w roku przez trzy miesiące.
Krychy żadnej nie wale od połowy października po tej porytej akcji. Nawet mnie nie ciągnie.
Czasami wpadnie trochę krajówki, tak ze dwie raje w tygodniu. Pixa raz od połowy października. Browarek staram się co 2-3 dni 4 pak max. Wcześniej codziennie po 10-12 plus cała reszta..aha no i clon ale to muszę bo jestem wjebany. Połówka na 24 h. Czyli 1 mg.
Teść cypio 180mg e3d narazie i 40 mg es winstrolu w tabletkach.
Symex e6d.....na trzymanie estrogenu w widełkach.
Aha no Kreatyna 10g dziennie i witaminy, Minerały, omega itp.codziennie X2
5L wody wpada też dziennie.
Także teraz robię ostrą formę. Przez kryształ zawsze wszystko się szło jebać..teraz nie ma. Krysia więc jazda na pełnej. Aha no jako cardio.... Boksuje na worku po treningu siłowym 45 min.
Także można powiedzieć, że prowadzę zdrowy tryb życia 😁 dieta trzymana na tyle ile mogę sobie pozwolić. 
Za 8 tyg będzie już dobrze z formą. Waga 84 teraz. Było 76 dwa tyg temu. Wiem wiem woda. Ale to w wodzie własnie budują się mięśnie. Idę do 90kg. Zobacze jak się będę czuł w takiej wadze. Jak ok, nie ociężały to będę wrzucał +1kg max tygodniowo aż do wagi docelowej. Fajnie by było 100kg i nie sapać, zbite mocno mięśnie, żyłka jakaś hehe i zachować szybkość, wytrzymałość no i ta siła na treningu przy 100kg już jest spoko. Przy ciosie na jape też robi aua. Także zobaczymy. Rozpisalem się..rajka fetki poszła,. dlatego 😁👌🏼

Pozdro

RE: Kierunek Masa - JureKiler - 22.11.2025

Ogólnie to trzeba wyczaić swoją barierę estro bo u niektórych zaczynają się efekty nieporządne po wyjściu za Widełki a u niektórych dopiero efekty porządane Big Grin ale skoro jesteś tyle na bombie to masz już obcykany swój organizm tak myślę

RE: Kierunek Masa - TheEnd - 22.11.2025

Na masie jak jestem to estro trzymam ponad max lekko. Najlepiej tak się.buduje masę.
Na rzeźbie trzymam przy dolnej granicy.
Ogólnie najlepiej się czuje jak estro mam trochę poniżej maxa. Dobre samopoczucie, zero zamuly, libido max.
Dlatego też nie wale susty albo mixow teścia o różnych estrach bo potem jest pierdolenie się nie potrzebne i kombinacje żeby estro trzymać w ryzach. Wolę Cypio i jazda. Turka i np NPP albo Deca i jazda. Proviron, HCG 💥🔥

RE: Kierunek Masa - EmStO - 23.11.2025

No to tak
[Obrazek: IMG-0117.jpg]

JureKiler
A teraz na takim bialeczku lece

[Obrazek: image.jpg]

RE: Kierunek Masa - TheEnd - 23.11.2025

Medina 👌🏼 dobry lab.
Ja winstrolu już pierdole.. ostatni raz teraz brałem..nie dość że mocno miesza w lipidach ale idzie to ogarnąć jeszcze ale w chuj ciśnienie podnosi i u mnie po nim wyraźny wzrost agresji i o wiele szybciej się odpalam o byle gówno. Za dużo negatywów względem pozytywów.

RE: Kierunek Masa - JureKiler - 23.11.2025

EmStO  każdy izolacik będzie dobry jeżeli potrzebujesz szybkoprzyswajalengo białka firma też chyba bardzo dobra smacznego Smile ja teraz z sfd jagodę wziąłem też kozacka lubię kwaśne owocowe białka do szejków podanych na masę 
Podaje przepis:
200g mrożonych borówek mroźna kraina(biedra)
80g masła orzechowego 100% (biedra)
120g płatków owsianych błyskawicznych (biedra)
80g izolatu białka serwatki jagoda (sfd) 

Makro :
1369 kcal 103,7 białka 51,6 tłuszczy 111,2 węgli 

Moje śniadanie Smile

Btw. Dodaje do niego 10-15g ostropestu plamistego mielonego na wątróbkę Smile bo od tych cmckow i mmckow zaczęło kuć

RE: Kierunek Masa - TheEnd - 28.11.2025

Mały zakup ale wszystko znowu ok 👌🏼
*** masz zgodę admina na reklamowanie? ***

[Obrazek: IMG20251128100704.jpg]

[Obrazek: IMG20251128100732.jpg]

[Obrazek: IMG20251128100628.jpg]

[Obrazek: IMG20251128100538.jpg]

[Obrazek: Screenshot-2025-11-27-18-41-47-34-50ef9f...167fe4.jpg]