3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon (/showthread.php?tid=69) |
RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - Ell Ćpunek - 23.08.2024 W życiu zjadłem i wciągnełem w ch** 3 cmc myśle że najwięcej to 1 g naraz w bombce na baletach bo byłem taki ućpany że nie chciało mi sie kresek robić, efekt był taki że ludzie coś dziwnie ze śmiechem patrzyli na mnie wygiętego. W sumie to nieraz jadłem sztuke naraz i zawsze była miazga miętus wygiętus RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - Mariolka - 29.08.2024 Czy 3cmc to jest speed czy to jest eufo? Bo opinie są podzielone, profil działania opisywany jest procentowo RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - horsii - 29.08.2024 To stymulant, jest w nim trochę euforii, ale to nie jest euforia typu po MDMA, i na pierwszym planie jest stymulacja. Nie sugeruj się tymi procentowymi bo to jest śmieszne jak niektórzy piszą że niby czują różnicę miedzy proporcjami "30/70" a "65/35" a prawda jest taka że wszystko odkurzają jak leci i te liczby to z dupy biorą. 3-cmc jak chcesz szybko, i trochę euforii, 4-cmc jak chcesz mniej szybko, ale więcej euforii. 4-cmc to taki bardziej empatogen. 3-cmc można wciągać i żreć i wyjdzie mniej-wiecej na to samo, ale 4-cmc lepiej działa jedzone, bo wtedy wykorzystujesz caly potencjał substancji, wciagane nie działa w pelni RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - kiertnik82 - 29.08.2024 horsii 65/35 jest najlepsze ciekawe z jakiego wzoru się to oblicza RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - DarkSonia - 29.08.2024 subiektywnego czasami jeszcze od pogody zależy RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - EmStO - 29.08.2024 Ja uwielbiam trójeczka te bardziej euforyczne Też wariat byłem i 1g wrzucałem na raz to czułem się jak młody bóg . Ale broń Boże nie brać ze mnie przykładu i takich ilości nie wrzucać. To jeszcze były czasy kiedy iv się u mnie pojawiało i właśnie tak szły te gramy to leżałem przez godzinę tonąc w euforii. Piękne czasy jeśli o stan w jakim byłem ale bardzo nie bezpieczny. Trafiłem do zk i myślę, że to w jakimś stopniu mi życie uratowało. Teraz jestem wolny od igieł RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - yetow - 29.08.2024 kiertnik82 ja z takiego to zawsze obliczam i * hbar * (∂Ψ(x, t) / ∂t) = [(-hbar^2 / (2 * m)) * ∇^2 + V(x, t)] * Ψ(x, t) RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - kiertnik82 - 29.08.2024 yetow No to teraz już wszystko rozumiem, tylko dlaczego zazwyczaj jest 65/35 a nie np. 73/27 Trzeba jakoś jednak udoskonalić ten wzór RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - yetow - 29.08.2024 kiertnik82 podstawiaj liczby jakie chcesz, ja zawsze te same podstawiam dlatego tak wychodzi XD RE: 3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon - EmStO - 29.08.2024 Nie powiem ale swego czasu 3 cmc gold od sandha była dla mnie najlepsza pod względem, że euforyczna był ten speed ale nienachalny i ta euforia dużo jej |