Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Leśny_koteł - 09.12.2024

compadre228 
Weź napisz do esco na maila w tej sprawie.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Kiki - 09.12.2024

Witam odpisuje Wam V na maile ? Widzę że na forum też już trochę czasu go nie było . Dajcie znać

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Blade12 - 09.12.2024

Kiki ja miałem kontakt w piątek

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Epsiakos - 09.12.2024

Kontakt jest, chociażby ja dziś rozmawiałem

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - monio - 09.12.2024

(09.12.2024, 13:20)Kiki napisał(a): Witam odpisuje Wam V na maile ? Widzę że na forum też już trochę czasu go nie było . Dajcie znać

ja czekałem 1,5 dnia na odpowiedź od V pewnie zawaleni są zamówieniami  napewno odpisze cierpliwość

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - EmStO - 09.12.2024

I jeszcze do tego Panowie mamy poniedzialek to maja emaili z calego weekendu tak wiec siedziec i czekac cierpliwie Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Rweqerew333 - 09.12.2024

Paka z combo zaległych nagród w końcu dotarła. Dzięki Escobar.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - romaooliveira - 09.12.2024

Hi guy's! 
I made an order with Escobar on ************,  then today I ask for tracking number,  and he said that he had a problem with delivery agent.  I asked for how long he need to solve this problem and he said I doesn't know. 
I'm a little bit concerned about it guys.
Regards
R.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Epsiakos - 09.12.2024

romaooliveira There's no need to Smile
Your package will be delivered, this isn't your ordinary Joe Vendor who scam's when the ocasion arise.

Just a little bit more patience (:
This Vendor is the most reliable and trustworthy on this side of clearnet.

Rest assured, you will get your tracking soon

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Szatan69 - 09.12.2024

(07.12.2024, 19:18)Epsiakos napisał(a): Najbezpieczniejsza opcja jest platnosc w bitomacie, kto wam cos zrobi ? Nawet nie trzeba sie zbytnio zaslaniac zeby nie zwracac na siebie uwagi, bardzo duzo osob korzysta z bitomatow nie tylko w celach platnosci za dopki : ) a z reguly to wychodzi o wiele taniej niz przez kantory itp

Ostatnio przy wiekszej kwocie w btc raptem 35zl wyszlo do zaplacenia, i to byl tylko transfer bez zadnej prowizji itp
Jak firma bitomatu 35 zł ma prowizji za wysylke jak mozna wiedzieć Smile

35 ziko to się opłaca w chuj