Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - martio_vp - 19.12.2024

Nie wygląda źle... Święta idą, do mnie paka z normalnego sklepu leci już 4 dzień do paczkomatu, tak są zapchane.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Majjj - 19.12.2024

Jaką z obecnie dostępnych substancji polecilibyście by mi ? Musi dać mi taka moc bym opierdoliła cała chalupe na błysk, przygotowała 12 potraw I jeszcze całkiem dobrze na sam koniec wyglądała przy wigilijnym stole 😁🌲🌲🌲

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - moher - 19.12.2024

Ice Ice Baby.... tylko z dostępnych

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Mlalau - 19.12.2024

Też czekam półtora tygodnia nie z mojej winy ale na 4 MMC . Męczy już mnie to, na pewno nie skorzystam kolejny raz .

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - kurvvisko - 19.12.2024

kaziu86 miesiąc to trochę długo, jednak teraz wszędzie jest masa roboty przed świętami, więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Sam czekam cierpliwie, mając na uwadze obecną sytuację.
Kontaktowałeś się z vendorem?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - martio_vp - 19.12.2024

(19.12.2024, 18:11)kaziu86 napisał(a): jak ja od miesiaca czekam za paczka kilogramowa... Nigdy tak nie bylo  Huh

Ja rozumiem obawy ale spójrz na suche fakty:
1. Był problem z towarem o którym vendor informował 
2. Praktycznie wysyłki ruszyły dopiero w tym tygodniu 
3. Wyobraź sobie ile tam zamówień czeka na realizację, a do tego mamy okres świąteczny.

Spokojnie, Escobar jeszcze nikogo tutaj nie zawiódł.

Ponowie pytanie, czy próbowałeś napisać do Vendora żeby dowiedzieć się jak wygląda sytuacja?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Mglus808 - 19.12.2024

Napewno najpierw wysyłają te dyszki ludzia zamiast kg.. miesiąc strasznie długo. A to że święta to o jeden maks dwa dni się przedłużyć może a nie miesiąc .. sam czekałem jeden dzień dłużej niż zwykle bo dużo roboty mają ale bez przesady

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Szatan69 - 19.12.2024

Na kilo czekasz i  tu się pucujesz...
Druga sprawa zamówiłeś towar z opóźniona wysyłką. Kurwa mac wiedziałeś ze opozniona wysyłka i narzekasz? Miej do siebie pretensje. 
Paka dojdzie bo Paki   z 3cmc juz normalnie wylatują czekajcie kurwa cierpliwie i już płaczcie.
Podejrzane to ze zamiast spytać wendora tu wypisujesz

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - matiuss23 - 19.12.2024

(19.12.2024, 19:25)Szatan69 napisał(a): Na kilo czekaaz i sie tu pucujesz...

to samo pomyślałem. i to już kilka razy.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Majjj - 19.12.2024

(19.12.2024, 18:05)moher napisał(a): Ice Ice Baby.... tylko z dostępnych

Dziękuję, a z niedostępnych chwilowo ? Co byś polecił.?