Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Inferno - 09.01.2025

Dzięki za nagrody Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - EmStO - 09.01.2025

Escobar jestes GIT !!
Super informacja Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - DGEloV - 09.01.2025

Dziękujemy!!

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - JureKiler - 09.01.2025

(09.01.2025, 11:19)Escobar napisał(a): czesc
3mmc to  bardzo fajny produkt, jak tylko bedzie mozliwosc to go wprowadzimy,

Przez przerwe świąteczną zeszlo sie z nagrodami ale gołąbki już uzbrojone wyleciały, bądzcie czujni i sprawdzajcie spam, pozdrawiam

Dam wam protipa na e-maile od escobara w spamie, ja jego adres dodałem do ulubionych i zawsze krzyczą powiadomienia 😂

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Inferno - 09.01.2025

JureKiler mi zawsze przychodzą o subskrybowanych wątkach a tym bardziej o nagrodach ;D

Tak samo teraz, ledwo napisałeś a już maila dostałem i już mówię sprawdzam Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Lifeisbrutal - 09.01.2025

Ja tam nie mam problemu z przychodzącymi mailami od esco.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - DarkSonia - 09.01.2025

Jesus, jak ja się cieszę, że vendor nas tak dobrze rozumi  Big Grin Heart

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - daniel776 - 09.01.2025

(09.01.2025, 14:08)Lifeisbrutal napisał(a): Ja tam nie mam problemu z przychodzącymi mailami od esco.

Prędzej proton szwankuje i kodów nie ma przez to niż przez Pabla Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Czeslawo - 09.01.2025

Przez przerwe świąteczną zeszlo sie z nagrodami ale gołąbki już uzbrojone wyleciały, bądzcie czujni i sprawdzajcie spam, pozdrawiam

Ten post ma zapewne większą klikalność niż najbliższe zaprzysiężenie Donalda Trumpa.
Escobar  Miło, że napisałeś "co i jak" w temacie. Wink

Lifeisbrutal 
Dlatego korzystem z tutanota.com. Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - EmStO - 09.01.2025

cos ten proton dziala jakies reklamy przychodza otwoeraja sie ale od Esco email brak