Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2075)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Maniek - 07.10.2024

Chyba pomyliłeś substancje...

RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 07.10.2024

(07.10.2024, 02:50)DGEloV napisał(a): Jaki serotoninowy rzeznik, w 4cmc dopamina uwalnia więcej niż serotonina..

Brednie.

DarkSonia trochę cię poniosło z tym że dopaminy nie czuć, czuć ją bardzo dobrze 🤗

RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - DarkSonia - 07.10.2024

kot_kreskowy  to moje subiektywne odczucia, a o dopaminie głownie pisałam w opcji z noskiem tam praktycznie działa jak placebo
co innego oral... czuć ją, jednak w rpzyrównaniu do mefa jest jej tam tyle co wcale ( lub ja po prostu biorę takie dawki 4MMC, w której 4CMC z dopamina nie wyrabia bo przyrównuje te dwie substancje do siebie )

nie zrobiłam tego porównania bez powodu, jestem fanką Mefedronu to chyba już wie całe forum , ale czasami daję szanse innym substancją, jeżeli cos jest na plus to o tym piszę, jeśli na minus to też nie boję się o tym pisać, nie mniej jednak

4CMC vs 4MMC w mojej ocenie to dwie różne substancje, i osoby szukające tego co daje mefedron mogą się zawieść, gdzie u mnie praktycznie występowała sama serotonina ( może u kogoś być deczko inaczej ale będzie podobnie, bo dopamina jest ale dla mnie praktycznie nie znaczy w tej "fazie" nic )

dlatego, też dodaję, że jest to dla mnie serotoninowy TOP bo drugiej substancji, która tak dzwiga serotonine bez praktycznie udziału dopaminy czy noradrenaliny nie znam Smile

RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 07.10.2024

Bo to są różne substancje.
Dodatkowo trzeba nadmienić, że mef uwalnia też noradrenalinę i to ona w większym stopniu czyni różnicę w profilu działania.
Nie wiem dlaczego uparcie je ze sobą zestawiasz.

RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - JureKiler - 08.10.2024

DarkSonia zawsze czytam Twoje opinie i kojarzy mi się ze wiele razy pisałaś że jesteś największą fanką Metafedronu a nie mefedronu.

RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - marioss - 11.10.2024

Jak wygląda zejście po 4cmc dajmy na to ze przyjmę 2 g przez wieczor noc ? Czy będę wygladal na drugi dzień jak wypłosz Smile? co robjc żeby zminimalizować skutki następnego dnia ?

RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Metykatykot - 11.10.2024

marioss ostatnio zjadłem 3g od 17 do 5 rano. Lekko siadło na głowę, długo trzymał taki klefedronowy stim - jeszcze kilka godzin, ale po 4 paku piwa i przespaniu się chyba 3 godziny już było elegancko i nie wiem czy wyglądałem, ale nie czułem się jak wypłosz Smile

RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - marioss - 11.10.2024

777  ok. Jest możliwe żeby w połowie nocy przerwać i próbować się położyć czy chęć kolejnej dawki gniecie mocno ?

RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - AleSieNacpalem - 11.10.2024

(11.10.2024, 09:15)marioss napisał(a): Jak wygląda zejście po 4cmc dajmy na to ze przyjmę 2 g przez wieczor noc ? Czy będę wygladal na drugi dzień jak wypłosz Smile? co robjc żeby zminimalizować skutki następnego dnia ?
To jest kwestia wybitnie indywidualna i ja np. po bieda ketonach nie miewałem zejść w zasadzie w ogóle, a po prostu byłem niewyspany/zmęczony. Minimalizacja następstw nocnej zabawy polega głównie na pilnowaniu picia i jedzenia ze szczególnym uwzględnieniem elektrolitów, a do tego warto dorzucić jakieś przeciwutleniacze.

Przerwać w połowie nocy i/lub wora można, ale zależy to od silnej woli, choć wg mnie wyrwać się ze szponów klefedronu jest akurat łatwiej, bo po kilku paru dorzutkach ich efektywność znacznie spada.

RE: 4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie - Kapitan - 11.10.2024

Co: 4cmc
Od: Escobar 
Ilość: 3g
Wygląd i zapach: Pokruszone kryształki zapach lekko wyczuwalny klefa

Ilość zapodana i opis: Najpierw zapodalem bombkę💥 250mg popite ciepła herbatą weszło po 30 minutach i się zaczęło obraz lekko rozmazany minimalnie latał dużo euforia taka pluszowosc polecam wieczorem walne sniff i też opiszę muszę czekać na wieczór bo na razie więcej nie biorę zostawię se na później.🦾

Sniff 150mg wjazd po około 3-5 minut żre klamkę ostro na wjeździe mocne pierdolnięcie 💥euforyczne które trzyma około 50 minut podobne efekty jak przy oralu więc nie ma co tu dużo pisać.
Dzięki Escobar  za możliwość test

Ocena Vendora : 10/10

Pakowanie i kontakt:mistrzostwo 10/10

Ocena sortu:9/10

Opis by Kapitan Podobno kultowa 

[Obrazek: IMG-20241011-192231.jpg]