3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637) |
RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 29.08.2024 Mariolka Ice pod tym względem jest łagodne. Nie tyra nosa wszystko git. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - horsii - 29.08.2024 Tak, 3-cmc generalnie jest łagodne, w ogóle nie jest żrące (sarkazm). RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 29.08.2024 horsii Jak dla ciebie ice jest żrące. To podziwiam jak ty walisz bandita jak on dopiero żre nos. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - horsii - 29.08.2024 Tak, jest, jak każde 3-cmc. Mniej lub bardziej. Wynika to z tego że jest tam atom chloru. Żrące to nie jest 4-mmc. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Anna9985 - 29.08.2024 W tym tygodniu przyszedł swiezutki nowy sort ice , info od Króla Escobara RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Powerpolish - 30.08.2024 Widzę że nikt nie dodał tego nowego sortu 3cmc ice. Opinia osób które jadły wcześniejszy sort ice i teraz jadły ten to Każdy zdecydowanie powiedział że ten jest sporo mocniejszy i najlepszy jaki jedli w życiu. Od siebie mogę dodać ze chuj staje lepiej niż po mefedronie i zdecydowanie lepiej niż po poprzednim sorcie 3cmc ice a nawet bandit Jebiesz kreske pierwsza, idziesz srac a później jak się wysrasz ładujesz druga i walisz konia, lub ruchasz, a seks jest tak zajebisty że nie chce się wyciągać chuja z cipy. Ziomki mowia ze dziala na nich 1.5 godz, na mnie działa dłużej niż poprzedni sort, ale nie wypowiem się ile, bo wale co 30 minut i nie dopuszczam do zjazdu, ale na pewno dłużej niż poprzedni sort. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - martio_vp - 30.08.2024 Z rana przyjebać 3CMC ice... Uwielbiam ten ból w nosie, nie trzeba pić kawy i jestem na nogach w 3 sekundy. Powerpolish ja przed sraniem papier do dupy mam już w nosie RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - dzik - 30.08.2024 Paka przyszła *******, jak zwykle BHP na najwyższym poziomie, sort jaki otrzymałem to twarde bezzapachowe przezroczyste kryształki z lekko białawym nalotem, na wjazd wjechał szczurek około 150 mg i mogę stwierdzić, że ten chlor jest świetny, na wejściu powoduje fajną euforię, clearhead, chęć do działania, wzrost libido, chyba nawet większy niż Bandit, bardzo fajnie zrównoważona 3. Polecam zamawiać, póki jeszcze jest. Moc oceniam na 9/10, po prostu pasuje mi to działanie, nie lubię typowo speedujacych trójek. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Adas1315 - 30.08.2024 (30.08.2024, 09:56)Powerpolish napisał(a): Widzę że nikt nie dodał tego nowego sortu 3cmc ice. potwierdzam świeży ice mocny jak skurwysyn jest RE: Escobar.store - Temat Główny - Mati7 - 31.08.2024 Zamówienie złożone kupiłem 3✓cmc ice ciekawe jak mnie to wypierdoli myślę że będzie spoko pozdrawiam wszystkich graczy yo |