![]() |
Designer-Chems.com - Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Designer-Chems.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=54) +--- Wątek: Designer-Chems.com - Temat główny (/showthread.php?tid=273) |
RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - mackbeath - 07.07.2022 sure try Eutylon too for next order, one of the best ![]() RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - Pazyfea - 07.07.2022 (07.07.2022, 16:39)KACPER napisał(a): Vendor swietny i konkretny No to czas dostawy nawet git jak na te czasy RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - inspiron - 08.07.2022 (04.07.2022, 19:31)M4xxdd napisał(a): 15€ to nie jest dużo ,a przy większych ilościach wychodzi spoko cena. jak 15 euro dla ciebie to nie duzo za sztuke klefa to oby wiecej takich klientow zycze dla sklepu RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - Maniek - 08.07.2022 A kto kupuje sztukę klefa jedynie? Chyba tylko wieczni samplarze i ciułacze, którzy ciułają jakieś drobniaki od mamusi i po miesiącu robią "zakupy" ![]() RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - Designer-Chems - 09.07.2022 Designer-Chems sprzedaje teraz również ADB-Buticana RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - shaqu245 - 10.07.2022 Witam was serdecznie. I ja muszę się z wami podzielić opinią na temat tego sklepu. Na wstępie, napisać muszę że znakomita organizacja pracy! Od organizacji strony www po obsługę klienta. Daje 10 na 10 w tych kategoriach. Kontakt? Ha super! Po kontaktach i zakupach w wielu innych sklepach na przestrzeni lat zawsze jestem w dużym stresie przy 1 zamówieniu w nowym miejscu. Płacę w bitomacie , potrzebuję kodu QR. W innych miejscach często jest z tym problem,kontakt leży ,trzeba się wkurzać prosić i dobijać na @ Który nie odpowiada. Ewentualnie generować kod QR samodzielnie niepewnymi dla mnie generatorami kodów QR. U Designer-Chems nie ma problemu,pełna automatyzacja. Bardzo to doceniam. Przy pierwszym zamówieniu towarzyszy mi stres i zadaje sporo pytań.Czasem pytam o to co oczywiste ![]() Po pierwsze bardzo szybkie odpowiedzi. Po drugie to żadne pytanie nie jest pomijane. Po trzecie kultura i wrażenie że ta osoba naprawdę chce ci pomóc! No to jest bezcenne! Każdy inny by zignorował tak nieogarnietego klienta ![]() Mam nadzieje że na dniach będę miał okazje dodać coś na temat pakowania zamówień. Trochę produktów do mnie będzie lecieć to na pewno dam wam tutaj znać jak jakość i działanie. Designer-Chems a mówiłem! Nie potrafię się oprzeć md-php i a-phip ![]() RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - mackbeath - 10.07.2022 yes very good nl shop ![]() RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - beciabeti - 11.07.2022 Zsmowienie na alfe cristal i jwh złożone. I mam nadziejr ze dzis wyleci i do czwartku golabek wyladuje. Kontakt pierwsza klasa. Mam nadzieje, ze jakość oferowanego asortymentu takż. Pozdrawiam RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - shaqu245 - 11.07.2022 Ja również czekam na a-phipa cristal ![]() Już się nie mogę doczekać ![]() Czy ktoś próbował juz może FLUNITRAZOLAM 0.25mg pills? Dla osoby bez tolerancji jedna czy pół na bezsenność i problemy z zasypianiem? Serio taka kosa? RE: Designer-Chems.com - Temat ogólny. - Pazyfea - 12.07.2022 kurde musze przestac w ten watek wchodzic bo zabardzo mnie dobija ze mi ta alfa z sampli nie doszla i nie moglem jej sprobowac a tu takie piękne opinie o niej wrrrr ![]() |