![]() |
|
Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Opioidy/Opiaty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=50) +--- Wątek: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) (/showthread.php?tid=3234) |
RE: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - DarkSonia - 04.06.2024 no właśnie tak miałam, może to kwestie osobnicze na jednych działa tak a na innych inaczej może też chodzi o to co się w między czasie bierze u mnie amf na zmiane z 4MMC i 3CMC RE: Tramadol (chlorowodorek tramadolu) - horsii - 04.06.2024 To bardzo mądre brać coś co wypierdala serotonine w połączeniu z tramadolem Powinnaś sie cieszyć że skonczyło sie na jakimś tam rzyganiu conajwyżej w tym wypadku.
Tramadol - Lifeisbrutal - 12.01.2025 Jak w temacie Tramadol, możecie tutaj pisać swoje doświadczenia, przeżycia z tym lekiem. RE: Tramadol - Inferno - 12.01.2025 Dziwne że nie było tego tematu Swoich czasów brałem tego, dostawałem jakieś gówno w kropelkach i trzeba było niby te kropelki odmierzać, ledwo wylazilem z apteki (a wtedy noga mnie strasznie bolała) no i wyrywałem zębami ten ustnik do kropelek i waliłem na raz do dna popijając piwkiem Wracałem do domu to już bez windy tylko po schodach normalnie. Miałem też te tramale 50mg w tabletkach. Nie wiem, może dlatego że nie podbijalem tej fazy thiocodinem tak jak to robią czy czymś tam innym, nie znam się, nie moja bajka. Przeszedł ból nogi i przestałem brać tramal. Niby z opowiadań i ze szpitala dostałem notkę że nastrój miałem euforyczny. A ja ni chuja nie pamiętam żebym miał euforię jak wcinałem skrzydełka z ręką pocięta do kości. Jedynie co to mnie nie bolało. RE: Tramadol - Firana - 12.01.2025 Jak złamałem nogę to - jakkolwiek głupio to nie zabrzmi - czułem się jak w niebie 😀 Lekarze raczej piszą dorete, ale jako że zawiera ona również paracetamol, mój poszedł mi na rękę i pisał tramal, ale retard. Jednak wolę chodzić na nogach niż to przyjmować 😀 RE: Tramadol - Lifeisbrutal - 12.01.2025 (12.01.2025, 18:11)Inferno napisał(a): Dziwne że nie było tego tematu Jak odmierzać? Miałem kiedy Tramadol w kropelkach i tam jest pompka i na odwrocie butelki jest napisane ile jedna pompka ma zawartości trampka. RE: Tramadol - Inferno - 12.01.2025 Lifeisbrutal to ciekaw jestem ile dawek przyjmowałem tego na raz waląc całą buteleczkę ![]() Sprawdzę w "wolniejszym" czasie jak mi się będzie chciało na stronie e-pacjenta co to były za kropelki RE: Tramadol - Lifeisbrutal - 12.01.2025 @"Inferno" Przecież nie waliłem całej butelki naraz. Nie pamiętam już jakie dawkowanie brałem bo to było już dawno temu. Ale jak dla mnie wydajniejszy jest trampek w tabsach. RE: Tramadol - Inferno - 12.01.2025 Lifeisbrutal chodziło, że ja brałem całą. A pamiętasz może jak one się nazywały? Wiem że buteleczka była jakoś zielona, w sensie etykieta na niej. RE: Tramadol - Lifeisbrutal - 12.01.2025 Ja miałem brązowa butelkę. I normalnie chyba było napisane na niej Tramadol. Nie wiem mordo to było dawno, nie pamiętam już. @"Inferno" |