![]() |
✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ (/showthread.php?tid=4536) |
RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 01.04.2025 Dzięki rowerek 😌 Słuchaj, recka trójki będzie pisana w ciągu godziny lub dwóch ale będzie też później dopisywane więc będzie w szkicach także nie wiem czy dziś wpadnie czy w następny dzień. No patrzałem na twój cybuch, fajny jest mógłbym takich w sumie zrobić. Tylko wiesz dlaczego ich nie zrobię? Bo ten mój wcale nie topi tej izolacji ja ci mogę pokazać po używaniu go że nawet nie jest lekko przypalona. A swój pomysł jednak będzie zawsze korzystniejszy i w ogóle tak myślę 😀 Jeszcze się zastanawiam ale interesuje mnie XTC i Cherry ![]() Ja tu robię z kranu sprzęt który podczepię kurde pod wiadro bo trzeba mieć umiar i będę se zakręcał Kurek. 👩🔬🐾 Widzisz dlatego nie robię twojego srebra bo ja mam takie pomysły, 😂😂😂😆 Ostatnim razem paliłem dwa tygodnie z prysznica, rury prysznicowej a na końcu podczepiona metalowa żeby było jak dupka wpychać 🪖 ![]() To będzie coś Może jak pomysł się uda to jeszcze zrobię firmę montowania tego na stałe w każdym domu Już zgłosiłem patent 😈 Pozdro 😂👩🔬 RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 03.04.2025 ![]() Słuchajcie wersja z rurą jest Lipna bo trzeba uważać mi działała przez półtora dnia a lepiej napchać tam druciaka odkręcić to i pakować po prostu do tego. ,/: ![]() Zapraszam do obejrzenia automatycznego naciągania wiadra https://streamable.com/1ttb7c Rweqerew333 RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Rweqerew333 - 03.04.2025 Guwka pracuje hehe. Bekowo to wygląda - wiadro samo się naciąga ![]() Smart melina. Łączy się to z jakąś apkom na ajfonie? Babciu to jest zajebiste! RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 04.04.2025 Już się z tym kranem nie rozstanę, teraz tylko używam tak o że go wkładam jako rurę można powiedzieć czy srebro. I dużo się tam ładuje jak sobie zakręcę to się nie wypala, Kozak padacik polecam kranik, jak ktoś ma kolanko to można naprost nawet to zrobić ale po co ![]() Tak SMART MELINA łączy się z e-pacjent je mobywatel xD RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Rweqerew333 - 04.04.2025 Nie no, tak serio to przecież szybciej normalnie nakręcić tłoka. Niemniej doceniam Twój geniusz i ten ciekawy wynalazek. RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 04.04.2025 Coś Ty, teraz? Sam kran nabity to 3 wiadra Kto chce to może jedno bo tam na skręcie jest druciak, a tyle nabić i spalić na raz normalnie się nie da ![]() A go wkładasz bo jest przystosowany do gwintu (ilość izolacji) ![]() ![]() Tak samo tylko gwint dostosowany taśma Na przykład jak palisz i masz ten na wiadrze możesz na końcu je zamknąć i ona poczeka chwilę i tylko podchodzisz i zdejmujesz i walisz wiadro, a srebro musisz zdjąć od razu można powiedzieć, już powód pierwszy ![]() Spróbuj, zobacz sam ![]() Ale doceniam twoją prostotę choć wole wynalazki i fajnie się z nich korzysta bo jak się wie że to jest swoje, dziękuję ![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Forsik1910 - 04.04.2025 @"Inferno" jaka ocena tej fety i cmc od High-Life ? Długo gołab leciał ? RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 04.04.2025 Fed jest taka sama co pisałem wtedy ale teraz byłem jeszcze po bromkach. CNC mam napisane w notatniku już z całym kodowaniem w sensie że [ b ] itp. Tylko myślę jeszcze wziąć dwie nowości i do tego wezmę sobie jeszcze 3cmc chyba w następnej paczce dlatego zastanawiam się czy pisać opublikować opinię teraz czy jeszcze dopisać i wszystko pozmieniać w odczuciu oraz napisać dwie opcje nie wiem jeszcze się zastanowię a tą wrzucę prawdopodobnie. Gołąb? Chyba szybszego nie miałem Forsik1910 High-LifeMarket RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Bogdan Boner - 05.04.2025 Ahahaha nie mogę z tego twojego urządzenia xDD plumbus się chowa RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 12.04.2025 Zobacz jak nas kurwa oszukują A właśnie nie oszukują Bo płacimy i jeszcze na tym tracimy Kupują kurwa piankę fety na tydzień żeby szałas z domu zrobić, wszystko na opak ale nic tak jak trzeba kurwa ![]() Po co te przedłużki Zaraz to będzie twoja z pokoju wychodzić palić Takie utrudnianie sobie życia level mega expert W trakcie została przerwana akcja namiot, póki co było coś takiego że wisiało nad łóżkiem tam i lampeczki z tego Święciły no i od tego wyszło że kurwa konstrukcja przypominała już wolnostojący garaż w pokoju A zdjęcia nie wstawiaj ale widać po materiałach dodanych wyżej że skoro wiadro miało automatyczne naciąganie podstosowane pod dopka bo 3 ciężary spróbowałem ![]() Mało Tego to jest chłopiie regulacja tam jest jak w kranie wodę edytujesz to ciężar też zmieniasz, rozumiesz fizyka chemia hemoglobina Kurwa następnym razem to będę robił ale już nie płacą mi za to Z czasem się opamiętałem jak już zaczęły być niesione też te materiały budowlane typu drewno wkręty i cegły i beton już przy betonie do betoniarka do trzeciej w nocy nie nie nie nie No i powiem wam na pewno takich rzeczy już nigdy cię nie znajdziecie a nawet jak ktoś na zamówienie będzie chciał to też takiego nie dostanie nigdy bo ja nie zr obi A ja nie sprzedam i dziękuję do widzenia ![]() O jeszcze zatyczka była przecież No gdzie zatyczki mogło brakować w tym zestawie wiadromatu No jeszcze na tym kółeczku była ta plakietka i tam było napisane wiadromat, p pamiętam Tam jest full serwis tam ja tnę druciak na kawałki ten co się naczynia myje jako siatkę tam wkrajam co w pary wiader Tam jeszcze trochę to bym rury dociął hydrauliczne żeby podłączyć pod ten kran do wody żeby na bieżąco była A ogień codziennie z hostii świecy rozpalany |