Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ (/showthread.php?tid=4536)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 01.04.2025

Dzięki rowerek 😌
Słuchaj, recka trójki będzie pisana w ciągu godziny lub dwóch ale będzie też później dopisywane więc będzie w szkicach także nie wiem czy dziś wpadnie czy w następny dzień. 

No patrzałem na twój cybuch, fajny jest mógłbym takich w sumie zrobić. 
Tylko wiesz dlaczego ich nie zrobię? 
Bo ten mój wcale nie topi tej izolacji ja ci mogę pokazać po używaniu go że nawet nie jest lekko przypalona. A swój pomysł jednak będzie zawsze korzystniejszy i w ogóle tak myślę 😀

Jeszcze się zastanawiam ale interesuje mnie XTC i Cherry Podobno kultowa

Ja tu robię z kranu sprzęt który podczepię kurde pod wiadro bo trzeba mieć umiar i będę se zakręcał Kurek. 👩‍🔬🐾
Widzisz dlatego nie robię twojego srebra bo ja mam takie pomysły, 😂😂😂😆
Ostatnim razem paliłem dwa tygodnie z prysznica, rury prysznicowej a na końcu podczepiona metalowa żeby było jak dupka wpychać 🪖

[Obrazek: 3f8510e4fdb6f3f187e872470f4a539c.jpg]
To będzie coś 

Może jak pomysł się uda to jeszcze zrobię firmę montowania tego na stałe w każdym domu 
Już zgłosiłem patent 😈

Pozdro 😂👩‍🔬

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 03.04.2025

[Obrazek: 70906ce82f05678d14c494f5b03e5a5f.jpg]

Słuchajcie wersja z rurą jest Lipna bo trzeba uważać mi działała przez półtora dnia a lepiej napchać tam druciaka odkręcić to i pakować po prostu do tego.
,/:Podobno kultowa

Zapraszam do obejrzenia automatycznego naciągania wiadra
https://streamable.com/1ttb7c

Rweqerew333

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Rweqerew333 - 03.04.2025

Guwka pracuje hehe.

Bekowo to wygląda - wiadro samo się naciąga Podobno kultowa

Smart melina. Łączy się to z jakąś apkom na ajfonie?

Babciu to jest zajebiste!

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 04.04.2025

Już się z tym kranem nie rozstanę, teraz tylko używam tak o że go wkładam jako rurę można powiedzieć czy srebro. 

I dużo się tam ładuje jak sobie zakręcę to się nie wypala, Kozak padacik polecam kranik, jak ktoś ma kolanko to można naprost nawet to zrobić ale po co Big Grin

Tak SMART MELINA łączy się z e-pacjent je mobywatel xD

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Rweqerew333 - 04.04.2025

Nie no, tak serio to przecież szybciej normalnie nakręcić tłoka. 

Niemniej doceniam Twój geniusz i ten ciekawy wynalazek.

Coś Ty, teraz?
Sam kran nabity to 3 wiadra 
Kto chce to może jedno bo tam na skręcie jest druciak, a tyle nabić i spalić na raz normalnie się nie da Podobno kultowa

A go wkładasz bo jest przystosowany do gwintu (ilość izolacji)Big Grin

[Obrazek: 3f8510e4fdb6f3f187e872470f4a539c.jpg]

Tak samo tylko gwint dostosowany taśma 

Na przykład jak palisz i masz ten na wiadrze możesz na końcu je zamknąć i ona poczeka chwilę i tylko podchodzisz i zdejmujesz i walisz wiadro, a srebro musisz zdjąć od razu można powiedzieć, już powód pierwszy Podobno kultowa

Spróbuj, zobacz sam Wink

Ale doceniam twoją prostotę choć wole wynalazki i fajnie się z nich korzysta bo jak się wie że to jest swoje, dziękuję Smile

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Forsik1910 - 04.04.2025

@"Inferno"  jaka ocena tej fety i cmc od High-Life ?

Długo gołab leciał ?

Fed jest taka sama co pisałem wtedy ale teraz byłem jeszcze po bromkach. 

CNC mam napisane w notatniku już z całym kodowaniem w sensie że [ b ] itp.

Tylko myślę jeszcze wziąć dwie nowości i do tego wezmę sobie jeszcze 3cmc chyba w następnej paczce dlatego zastanawiam się czy pisać opublikować opinię teraz czy jeszcze dopisać i wszystko pozmieniać w odczuciu oraz napisać dwie opcje nie wiem jeszcze się zastanowię a tą wrzucę prawdopodobnie.

Gołąb? Chyba szybszego nie miałem Forsik1910  High-LifeMarket

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Bogdan Boner - 05.04.2025

Ahahaha nie mogę z tego twojego urządzenia xDD plumbus się chowa

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 12.04.2025

Zobacz jak nas kurwa oszukują 

A właśnie nie oszukują 

Bo płacimy i jeszcze na tym tracimy 

Kupują kurwa piankę fety na tydzień żeby szałas z domu zrobić, wszystko na opak ale nic tak jak trzeba kurwa

[Obrazek: 7faec3aae6dca039d943aaba8c421f1d.jpg]

Po co te przedłużki 

Zaraz to będzie twoja z pokoju wychodzić palić 

Takie utrudnianie sobie życia level mega expert 

W trakcie została przerwana akcja namiot, póki co było coś takiego że wisiało nad łóżkiem tam i lampeczki z tego Święciły no i od tego wyszło że kurwa konstrukcja przypominała już wolnostojący garaż w pokoju

A zdjęcia nie wstawiaj ale widać po materiałach dodanych wyżej że skoro wiadro miało automatyczne naciąganie podstosowane pod dopka bo 3 ciężary spróbowałem 

[Obrazek: 36fd6a2adcbb8f97db0569bbfb7b6b20.jpg]
Mało Tego to jest chłopiie regulacja tam jest jak w kranie wodę edytujesz to ciężar też zmieniasz, rozumiesz fizyka chemia hemoglobina

Kurwa następnym razem to będę robił ale już nie płacą mi za to

Z czasem się opamiętałem jak już zaczęły być niesione też te materiały budowlane typu drewno wkręty i cegły i beton już przy betonie do betoniarka do trzeciej w nocy nie nie nie nie 

No i powiem wam na pewno takich rzeczy już nigdy cię nie znajdziecie a nawet jak ktoś na zamówienie będzie chciał to też takiego nie dostanie nigdy bo ja nie zr
obi

A ja nie sprzedam i 

dziękuję do widzenia

[Obrazek: 2791247d4809302853df3b5a50241338.jpg]
O jeszcze zatyczka była przecież 
No gdzie zatyczki mogło brakować w tym zestawie wiadromatu

No jeszcze na tym kółeczku była ta plakietka i tam było napisane wiadromat, p pamiętam

Tam jest full serwis tam ja tnę druciak na kawałki ten co się naczynia myje jako siatkę tam wkrajam co w pary wiader

Tam jeszcze trochę to bym rury dociął hydrauliczne żeby podłączyć pod ten kran do wody żeby na bieżąco była
A ogień codziennie z hostii świecy rozpalany