Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
High-Life.market- Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: High-Life.market- Temat główny (/showthread.php?tid=4909)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 18.12.2024

O, widzę nowy Skittles?
[Obrazek: hqdefault.jpg]
Vendor tam chyba z wiadra ładuje co popadnie? Big Grin
To już 4-5 pomyłka z naklejką, Panowie @"HighlifeMarket" jak Wy to robicie? Big Grin 
Serio pytam Podobno kultowa

RE: Highlife.market - Temat główny - Rweqerew333 - 18.12.2024

Inferno ładunek poprawny tylko naklejki się nie zgadzają Podobno kultowa

@"HighlifeMarket" tak w sumie dostałem - na moim mefedron 20 była wlepa skittles 10 xD

Niemniej materiał jaki zamówiłem zgadza się z tym co finalnie dostałem.

RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 18.12.2024

serio ogarnijcie to - jeśli to faktycznie pomyłka - bo to nie wróży nic dobrego!

RE: Highlife.market - Temat główny - Blade12 - 18.12.2024

Gołębie latają calczas bardzo szybko do mnie doleciał  😁 pakowanie też ok polecam @"HighlifeMarket"

RE: Highlife.market - Temat główny - High-LifeMarket - 20.12.2024

Inferno Rweqerew333 DarkSonia

Pakujący chyba średnio rozgarnięty ostatnio jest. Widzę to i zabieram się za "korektę". Przepraszamy za problemy.

RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 20.12.2024

Towar z tego co widzę po sobie, i po opiniach wielu userów z forum  - macie prima sort - na razie same +
nie spiepszcie tego z tymi naklejkami - bo z jednej strony chwała wam za to, że wgl. sa naklejane... ale...
teraz pytanie czy tam po prostu jest walnięta zła naklejka czy posypany zły towar i naklejka dobra
nie chcę tego już rozkminiać bo na forum już ost dość afer. Ważne by ludziki nie mieli potem podczas testów laboratoryjnych zdziwka.
3mam kciuki!  Heart

RE: Highlife.market - Temat główny - wwojtuss - 20.12.2024

dogadanie i wysylka sampli nie obejmowala wiecej niz pare dni (dluzej to vendor na mnie czekal, az sie zastanowie co wziac, nizeli ja na vendora Podobno kultowa ), liczac od zakonczenia akcji samplowej, wiec mozna powiedziec, ze vendor wszedl z przytupem na scene forum
paczke otrzymalem blyskawicznie, pakowanie prima sort, nie mam na co narzekac, oprocz na za mala gramature sampli Podobno kultowa  (beka beką, ale ilosc bardzo odpowiednia, nie jest to 1 pigula na emdeku jak to zwykl robic jeden vendor ktorego juz z nami nie ma) Podobno kultowa

osobiscie bardzo polecam, odczynniki sa naprawde wysoko jesli chodzi o jakosc, milo widziec cos wiecej niz klef, mam nadzieje ze ekspansja oferty (jesli takowa sie odbedzie) obejmie takie substancje jak chociazby 3/4-emc i inne, ciekawe ketony, a moze i jakis dobry prąd, od siebie zycze vendorowi powodzenia, bo jest to nowa swiezosc od czasow znikniecia Blacka

recki 4-mmc i MDMA ktore otrzymalem, pojawily sie w dzialach tematycznych, skittles i purple punch na dojechanie na warsztat musi troche poczekac, mam duzo do ogarniecia teraz, ale na wstepie moge powiedziec,  ze obydwa weedy pachna bardzo, bardzo przyjemnie i wygladaja rowniez zacnie
dziekuje za mozliwosc testu i mam nadzieje, ze moje recenzje sa satysfakcjonujace, pozdro

RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 20.12.2024

4EMC jak najbardziej  Big Grin

RE: Highlife.market - Temat główny - Mirosound - 20.12.2024

[Obrazek: 1000021165-1734729742120.jpg]
.....to wystarczy za komentarz 👍

RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 21.12.2024

Będzie leciał do mnie gołąb z Ketaminą Heart 
Kontakt z vendorem: 10/10
[Obrazek: ket-scaled.jpg]
Myślę, że będę tu często teraz robił zakupy Big Grin
- — Więcej powiem, jak doleci gołąbek.

@"HighlifeMarket" dziękuję za profesjonalną obsługę, już widać poprawy!

Pozdro, Infuš Podobno kultowa