![]() |
High-Life.market- Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: High-Life.market- Temat główny (/showthread.php?tid=4909) |
RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 18.12.2024 O, widzę nowy Skittles? ![]() Vendor tam chyba z wiadra ładuje co popadnie? ![]() To już 4-5 pomyłka z naklejką, Panowie @"HighlifeMarket" jak Wy to robicie? ![]() Serio pytam ![]() RE: Highlife.market - Temat główny - Rweqerew333 - 18.12.2024 Inferno ładunek poprawny tylko naklejki się nie zgadzają ![]() @"HighlifeMarket" tak w sumie dostałem - na moim mefedron 20 była wlepa skittles 10 xD Niemniej materiał jaki zamówiłem zgadza się z tym co finalnie dostałem. RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 18.12.2024 serio ogarnijcie to - jeśli to faktycznie pomyłka - bo to nie wróży nic dobrego! RE: Highlife.market - Temat główny - Blade12 - 18.12.2024 Gołębie latają calczas bardzo szybko do mnie doleciał 😁 pakowanie też ok polecam @"HighlifeMarket" RE: Highlife.market - Temat główny - High-LifeMarket - 20.12.2024 Inferno Rweqerew333 DarkSonia Pakujący chyba średnio rozgarnięty ostatnio jest. Widzę to i zabieram się za "korektę". Przepraszamy za problemy. RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 20.12.2024 Towar z tego co widzę po sobie, i po opiniach wielu userów z forum - macie prima sort - na razie same + nie spiepszcie tego z tymi naklejkami - bo z jednej strony chwała wam za to, że wgl. sa naklejane... ale... teraz pytanie czy tam po prostu jest walnięta zła naklejka czy posypany zły towar i naklejka dobra nie chcę tego już rozkminiać bo na forum już ost dość afer. Ważne by ludziki nie mieli potem podczas testów laboratoryjnych zdziwka. 3mam kciuki! ![]() RE: Highlife.market - Temat główny - wwojtuss - 20.12.2024 dogadanie i wysylka sampli nie obejmowala wiecej niz pare dni (dluzej to vendor na mnie czekal, az sie zastanowie co wziac, nizeli ja na vendora ![]() paczke otrzymalem blyskawicznie, pakowanie prima sort, nie mam na co narzekac, oprocz na za mala gramature sampli ![]() ![]() osobiscie bardzo polecam, odczynniki sa naprawde wysoko jesli chodzi o jakosc, milo widziec cos wiecej niz klef, mam nadzieje ze ekspansja oferty (jesli takowa sie odbedzie) obejmie takie substancje jak chociazby 3/4-emc i inne, ciekawe ketony, a moze i jakis dobry prąd, od siebie zycze vendorowi powodzenia, bo jest to nowa swiezosc od czasow znikniecia Blacka recki 4-mmc i MDMA ktore otrzymalem, pojawily sie w dzialach tematycznych, skittles i purple punch na dojechanie na warsztat musi troche poczekac, mam duzo do ogarniecia teraz, ale na wstepie moge powiedziec, ze obydwa weedy pachna bardzo, bardzo przyjemnie i wygladaja rowniez zacnie dziekuje za mozliwosc testu i mam nadzieje, ze moje recenzje sa satysfakcjonujace, pozdro RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 20.12.2024 4EMC jak najbardziej ![]() RE: Highlife.market - Temat główny - Mirosound - 20.12.2024 ![]() .....to wystarczy za komentarz 👍 RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 21.12.2024 Będzie leciał do mnie gołąb z Ketaminą ![]() Kontakt z vendorem: 10/10 ![]() Myślę, że będę tu często teraz robił zakupy ![]() - — Więcej powiem, jak doleci gołąbek. @"HighlifeMarket" dziękuję za profesjonalną obsługę, już widać poprawy! Pozdro, Infuš
![]() |