Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Amfetamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Amfetamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5106)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - LOBO - 30.01.2025

@"M7G9O" na stronie protestkit...jest konkurs, na kreatywna odpowiedz...w ktorym możnaa wygrac darmowy test w laboratorium w Barcelonie, to slynne ;-)

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Olan - 04.02.2025

[Obrazek: DSC-0246.jpg]

Amfetamina bardzo konsystencja!

Czuć i wiadomo od razu z czego to jest robione. Oglądało się na chuj razy wiele syntezy amfetamin na necie i wiem z czego i jak to się robi. 
Tutaj nie dostaniemy żadnej chujowej lipy. Zadnej kurwa kofeiny!

Ale uwaga... Trzeba mieć silny żołądek żeby władać takim sprzętem jakim jest amfetamina od @"HighlifeMarket" 

Polecam jak najbardziej. Działanie amfetaminowe. Długie fizyczne pobudzenie.
Najlepiej testować po śniadaniu i wypoczętym długim śnie najlepiej po kilku tyg przerwy od substancji odurzających.

Zajebista amfetamina. Kolega nazwał ją miedzianym Andrzejem z pewnych względów... Jak spróbujecie to nie pożałujecie, ale się dowiecie. xD

Czeslawo naucz mnie pisać po czesku proszę, hahaha!

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Czeslawo - 04.02.2025

@"olenucki" 
Oczywiście, że bardzo dobra feta, nie ma dwóch zdań, a czy na żołądek wjeżdża to nie spotkałem się z tym, 
może dlatego, że często biorę prewencyjnie probiotyki.

Jak chcesz pisać dobre recki, to weź zrób "kopiuj w klej" i pozmieniaj trochę szyk słów i jakoś Ci wyjdzie, 
nie potrzeba "czeskiego" do tego. Podobno kultowa

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 04.02.2025

Ja też nie doświadczyłem żadnych gastrycznych uboków.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - DarkSonia - 06.02.2025

nie doświadczyłeś gastrycznych uboków - Rweqerew333  rozwiń proszę, o co dokładnie chodzi.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Czeslawo - 06.02.2025

DarkSonia 
Sądzę, że Rweqerew333 ma na myśli jakąś zgagę lub inne gastryczne jak ciężkość na żołądku. Wink

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 06.02.2025

(04.02.2025, 07:26)olenucki napisał(a): Ale uwaga... Trzeba mieć silny żołądek żeby władać takim sprzętem jakim jest amfetamina od @"HighlifeMarket" 

Do tego pije DarkSonia.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Olan - 06.02.2025

DarkSonia Rweqerew333 chodziło mi o to że tego dnia miałem nudności i to tak na mnie podziałało jakby ciężkostrawne , ale ogólnie dobra bardzo amfetamina

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Borsuksie - 07.02.2025

(06.02.2025, 16:53)olenucki napisał(a): DarkSonia Rweqerew333 chodziło mi o to że tego dnia miałem nudności i to tak na mnie podziałało jakby ciężkostrawne , ale ogólnie dobra bardzo amfetamina

Ja testuje 3ci dzień z rzędu, zero gastryki. Blogostanowe odczucia bez przytłoczenia. Absolutnie bez wjazdu na ryj, dzisiaj siedziałem na wizycie u mamy i miałem super czas, zero spiny, zero przebodzcowania. Z tego co pamiętam z wielu lat temu, to amf działała głównie jako speed, tutaj w zasadzie speed 0, głównie pobudzenie i lekka euforia.

Btw to jakoś tak ładnie pachnie, zero tego chemicznego smrodu, jakoś tak przyjemnie.
I tętno cały czas 75.
Jakos za spokojne 😥

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Leśny_koteł - 07.02.2025

Zero przebodźcowania, zero spiny, zero przytłoczenia...
Ach ta potężna amfetamina😎