Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - TheEnd - 29.08.2025

5mapb chyba dobrze napisałem.. lepsze niż 6apb moim zdaniem

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - doxyou - 30.08.2025

Wciąż niezmiennie liczę na rc benzoski w prochu, bo coraz większa posucha robi się w tym temacie na rynku.

Jestem pewny, że mamy tu sporo Big Benzo Boys, którzy chętniej wsparli by rodzimego vendroa, zamiast napychać kieszenie holendrom. Podobno kultowa

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - TheEnd - 30.08.2025

Oczywiście 👌🏼

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Czeslawo - 02.09.2025

(02.08.2025, 15:46)Czeslawo napisał(a): Escobar 
Ty nasz Kolumbijski przyjacielu, co władasz idealnie polszczyzną Podobno kultowa, skoro pytasz to Ci powiem.

Koks i hexen – to moja lista życzeń, tak zwane "must have", jak przystało na prawdziwego Kolumbijczykiem z polskimi korzeniami. Wink

Rc-kowe marzenia spełnione. 
Mi español es débil, pero sigo esforzándome, como te prometí, querido amigo Pablo Escobar  Smile

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - falafel_szpinak@protonmail.com - 04.09.2025

Exclusive kokolino Big Grin oj ależ to wjeżdzało Smile 

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Olan - 07.09.2025

Escobar prosze wprowadźcie Pentedron w krysztale do menu! Błagam Was!

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - JureKiler - 09.09.2025

…hmm wczoraj tak sobie myślałem przed snem co to za Escobar który nie ma w swoim asortymencie swojego flagowego produktu? 😂🥶❄️❄️

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Mirandes4 - 09.09.2025

(29.08.2025, 23:45)TheEnd napisał(a): 5mapb chyba dobrze napisałem.. lepsze niż 6apb moim zdaniem

Tak, zgadza się. Dobrze napisałeś. 
Podzielam Twoje zdanie w tej kwestii. Jak dla mnie to również super by było gdyby w magazynku Escobara pojawił się odczynnik chemiczny o nazwie 
5-MAPB Angel

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Szatan69 - 15.09.2025

Benzo albo zioło

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - TheEnd - 16.09.2025

Za Pentkiem też jestem. Pamiętam jak za legala zawsze brałem w jednym zamówieniu pentka i 3mmc. 
3mmc Pablo będzie miał już niedługo. Może dało by radę i Ori pentka ogarnąć. Skoro trójkę idzie, apvp jest, hexen wrócił 🤷🏻

I fajnie jakby był większy wybór xtc. Z kilka rodzajów. A najlepiej to Panama Owl niebieskie! To są #1 najlepsze pixy jakie w życiu jadłem. I to nie tylko moje zdanie.