Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=983) |
RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 03.01.2023 (03.01.2023, 16:48)falafel_szpinak@protonmail.com napisał(a): Pytanie o dawkowanie Apvp ?? ewentualnie jaki mix i z czym i w jakich ilościach ?? pozdro Nie miksuj alfy z niczym. Żadnej alfy. Jeśli pytasz o dawkowanie, wnioskuję, że masz małe doświadczenie w bardzo mocnych stimach, więc tak jak wspomniał SztywnyMisza ,celuj w 30mg. Alfowe sorty Escobara to istny diabeł tasmański, szanuj zdrowie i pamiętaj o próbie uczuleniowej, czyli 10 mg rozpuść w małej ilości napoju i wypij lub lutuj to sniff. Po kilku minutach zauważysz jak reaguje twój organizm i da Ci to punkt odniesienia co do dawek. To najlepszy sposób👍 I zaopatrz się w wagę. RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Twój ziom - 04.01.2023 Dokładnie bez wagi nie podchodzić do Alfy, za dużo przylatujesz to cię zmiecie z planszy ! RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - falafel_szpinak@protonmail.com - 05.01.2023 (03.01.2023, 17:27)SztywnyMisza napisał(a): Znają sorty escobara nikt sie nie zawiedzie i czesanko glowy bedzie konkretne to to jest aż taka moc?? doświadczenie 10 lat raz na jakiś czas ale konkretnie po kilka G na 24h np 3mmc / 3cmc RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - dekadan89 - 05.01.2023 Zmieciencie jak chiragiew nanwieyrze janprzewazniensyoie na oko pale.bucha inzosyawiam reszye na zas ale.pare razy wzialem.za.duzo bo za moc przypalilem i lopanie ze ja zyje.....tera se kapsulkuje i chuj i po kapsach widze ile syoalem nieraz.po dobrej secie luknij na filmy w watku vapo banki sa biale A nie pale.od wczoraj Kurwa 10 lat i cmc do pvki porownuje to ani Strasburger takich sucharow nie wali w familiadzie Loczek zalezy od stazu ja tam.se donwszustkiego orzyoale i do obiadu do knefla czy innego scierws ale troxhe materialu orzerobilem. W.nocynsienorzekrece w lozku to buchbi dalej kima nonchyba ze mnie najdzie fapatak to juz chuj RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Fuckitty - 05.01.2023 Koleś wyżej widzę ogarnięty bardzo w chuj. 😜 Czy słynna alfa pvp jest do nabycia obecnie gdzieś czy to już nieżywa legenda na wieki? RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - dekadan89 - 06.01.2023 A ty co zgubiles sie nie widezisz gdzie jestes? RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Fuckitty - 07.01.2023 Spoko wiem. Ja tam staram się jednak być w stanie pisać jak już pisze gdzieś public. Nie bierz do siebie. 😛 Już znalazłem odpowiedź na pytanie z poprzedniej odpowiedzi. Sklep escobar.store alfa pvp, dawkowanie zacząć 30mg czyli intravenous zacząć z ja wiem 15mg... RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Cozatyp1985 - 08.01.2023 Wybaczcie nie mam czasu na pisanie pełnoprawne recenzji, ale mogę potwierdzić ze aktualny sort jest zajebisty, myśle ze takiej samej lub podobnej mocy jak sławny ostatni sort w kamieniach, zacnie się topi. Testowałem tylko jak na alphe przystało vapo. Śmiało można pobierać, myśle ze nikt się nie zawiedzie. RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Szyderca - 08.01.2023 Czyli testowales te drobne kryształki czy jakoś tak , mocą podobne do apihp cristal co byla ? Bo zamówiłem ostatnio kredę, zapycha troche kiche szczury mówią, ale moc jest zdecydowanie. RE: Alfa-PVP - Opinie o produkcie. - Cozatyp1985 - 08.01.2023 Jest dużo, dużo lepsza. W nos nie próbowałem, wiec nie mogę się wypowiedzieć, ale do palenia jest zajebista. |