Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Escobar.store - Temat Główny - kot_kreskowy - 20.01.2025

JureKiler 
Dokładnie to samo pomyślałem jak ten skurwiel się załadował  Podobno kultowa

RE: Escobar.store - Temat Główny - LOBO - 20.01.2025

Inferno kociarz jzu ni ma receptorow do zajechania... on jest mefistem...nawet kret do ruy go klepnie nalezycie z finezja Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - JureKiler - 20.01.2025

kot_kreskowy to smaruj coś w odpowiednim dziale w z chęcią przeczytam streszczenie

RE: Escobar.store - Temat Główny - Escobar - 21.01.2025

(20.01.2025, 15:49)Czeslawo napisał(a): Martin 
Mam tak samo z stimami, może Escobar nie ma w dostępności NEP-a, bo szykuje wielki powrót HEX-a, to by było coś pięknego !
Ponowna koronacja na Króla Polski. Smile

ŻADNEGO POWROTU HEXA NIKT NIE SZYKUJE

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - degustator - 23.01.2025

Witam, to moj pierwszy post tutaj takze prosze o wyrozumialosc.
Boss, po jakim czasie ponowic zapytanie zeby nie rozgniewac tygrysa, bo chyba gdzies zaginelo podczas lotu golebia Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Maniek - 23.01.2025

Po upływie 5 dni roboczych

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - kalakanin - 26.01.2025

Siemka, jeżeli nie dostałem odpowiedzi od piątku, to raczej mój mail musiał zaginąć i to jest dobry moment aby napisać jeszcze raz ?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - M7G9O - 26.01.2025

kalakanin 

Stary, weekend jest.
Może chłop odpoczywa, pewnie w poniedziałek odpisze. 
To nie "wwa mef 24/7"

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Lifeisbrutal - 26.01.2025

(26.01.2025, 14:36)kalakanin napisał(a): Siemka, jeżeli nie dostałem odpowiedzi od piątku, to raczej mój mail musiał zaginąć i to jest dobry moment aby napisać jeszcze raz ?

Tak jak napisał M7G9O jest weekend być może odpoczywa. Ja tam nawet i w weekend otrzymywałem odpowiedzi od esco jak napisałem. Ale staram się pisać w tygodniu w dniach kiedy pracują ze względu na to, że szanuje czas wolny od pracy innych osób.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - kalakanin - 26.01.2025

Noo ja w pełni rozumiem, że jest weekend aczkolwiek to moje szóste zamówienie i tak się składa, że zawsze zamawiałem w weekend, i zawsze dostawałem odpowiedź w kilka godzin. Stąd to moje pytanie. Też na następny weekend mam plany i nie chciał bym stracić możliwości realizacji ich przez zbędną kurtuazję, polegającą na czekaniu aby nie być nachalnym.