Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Escobar.store - Temat Główny - kot_kreskowy - 19.03.2025

Dziękuję Escobar za wszystkie dobre sorty, za wszystkie nagrody, za dobre słowo, za dobre chwile 🤘
Jesteś gość w każdym tego słowa znaczeniu 💪💯

Normalność,  bezpieczeństwo, solidność!
Tego się przekonałem przez te wszystkie lata.

Doceńcie ludziska tego vendora bo lepszego już na rynku nigdy nie będzie.

Pozdrawiam cieplutko i życzę zdrówka 😁
Kot🤗

RE: Escobar.store - Temat Główny - DarkSonia - 19.03.2025

kurcze, kot_kreskowy  - to zabrzmiało jak mowa pożegnalna... a może się nie mylę?  Heart Huh

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - kinia03x - 20.03.2025

Zamówione i opłacone w zeszłym tygodniu, więc pewnie paka dziś lub jutro wyląduje. Czekam z niecierpliwością

RE: Escobar.store - Temat Główny - DarkSonia - 21.03.2025

Escobar  czy jest wgl. opcja ... aby 3MMC pojawiło się w ofercie?  Heart

RE: Escobar.store - Temat Główny - M7G9O - 21.03.2025

O to to, podpisuję się pod propozycją pani wyżej obiema rękami i big benem. Big Grin

RE: Escobar.store - Temat Główny - Czeslawo - 22.03.2025

(21.03.2025, 02:19)DarkSonia napisał(a): Escobar  czy jest wgl. opcja ... aby 3MMC pojawiło się w ofercie?  Heart

Przyznam, że nie pogardziłbym czymś, takim jak 3-MMC w ofercie Escobar . 

Jeśli temat NEP-a na jakiś czas „upadł” (nie wspominając o tym, o co kiedyś dopytywałem i rozpętałem burzę z piorunami w wątku Pablo Podobno kultowa), to zgodnie z Twoją sugestią można zorganizować „list otwarty do Pablo”, który finalnie informowałby, że alternatywnie coś może ogarnąć, jak na przykład sondował zapytanie z tym 3-FMA i jak z potencjalnym zainteresowaniem.

Byłoby to z obopólną korzyścią dla obu stron i dodatkowo eliminowałoby zasadne pytania „o to, czy o tamto”. Smile
Oferta bardzo się skurczyła i mimo dobrej jakości produktów nie rekompensuje danych substancji.

Nie ukrywam, że zamiast nabijać kasę przypadkowemu vendorowi to z racji relacji forumowych wolałbym już tu inwestować. Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Rweqerew333 - 22.03.2025

Też bym spróbował 3mmc.

Aczkolwiek tęsknię trochę za ketaminą.

Escobar czy jest w planach powrót tej substancji do Twojej oferty?

RE: Escobar.store - Temat Główny - kenel - 22.03.2025

Będzie nep bo miał być już w czwartek

RE: Escobar.store - Temat Główny - M7G9O - 22.03.2025

kenel 

To chodziło o czwartek tydzień temu menciu.

Na chwilę obecną to Czeslawo  dzwonił do wróżbity Macieja i data powrotu nepa jest bliżej nieokreślona

RE: Escobar.store - Temat Główny - Czeslawo - 22.03.2025

M7G9O 
Nie do końca...to znaczy jak dzwoniłem to nie chciał wróżyć, bo nie miał NEP-a – tak to było. Podobno kultowa