Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Szatan69 - 01.04.2025

(31.03.2025, 21:37)JureKiler napisał(a): 3mmc niech pierdolnie w końcu a nie jakieś dodatkowe chlory co jest ich pełno do okola

Gdzie ich pełno do okola jak w dużych miastach 3 cmc to co esco ma albo coś chujowszego 🫣 zresztą 3mmc fajerwerków nie robi xD

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - JureKiler - 01.04.2025

Szatan69 no jak ktos chlorami jest rozkurwiony to może i nie robi wrażenia. Ja zrobiłem przerwę 6 tygodni od wszystkiego i 3mmc zrobiło na mnie takie wrażenie że aż zaniemówiłem 🤣 wiec polecam detox i spróbować. 

No jest wszędzie tego 3cmc nie tylko na tym forum ale innych od chuja rodzajów tego.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - BaitDeStrip - 07.04.2025

Siema, coś dziwnego się dzieje. Kolega kupił bitcoiny w bitomacie i czeka już 4 godziny na wpływ środków. To nie jest pierwszy raz jak to robi i nigdy nie było takich problemów. Ostatnio czekał około 15 min, ale teraz to przesada. Czy już się to kiedyś zdarzyło komuś?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - horsii - 07.04.2025

BaitDeStrip podejrzyj transakcję na blockchainie i zobacz co się dzieje.
Może coś z siecią jest, tak jak było z rok temu + dał mały fee.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - eneduerabe - 07.04.2025

(07.04.2025, 16:34)BaitDeStrip napisał(a): Siema, coś dziwnego się dzieje. Kolega kupił bitcoiny w bitomacie i czeka już 4 godziny na wpływ środków. To nie jest pierwszy raz jak to robi i nigdy nie było takich problemów. Ostatnio czekał około 15 min, ale teraz to przesada. Czy już się to kiedyś zdarzyło komuś?

Ja miałem zawsze do 15min może zapomniał zeskanować kodqr Wink

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - BaitDeStrip - 07.04.2025

Było zrobione prawidłowo 😁

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - eneduerabe - 07.04.2025

Ja nie mam pojęcia koleżko zawsze było na miejscu

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Maniek - 07.04.2025

Tak jak pisze horsii zapewne ustawił zbyt małe fee + dodatkowo sieć jest bardziej obciążona niż zwykle.

Osobiście nigdy fee nie ustawiałem na bitomacie ,wrzucasz kwit, skanujesz klikasz przelej i nara Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - kalakanin - 07.04.2025

Bitomaty firmy FlyingAtom (te co najczesciej stoją w galeriach) już nie mają tej funkcji, opłata transakcyjna narzucana jest automatycznie.