![]() |
4-CMC - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-CMC - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=19) |
RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - Szatan69 - 19.11.2024 Aktualne zdjecia, recenzje? Dziwne ze taka tu cisza z opiniami... Nikt nie brał nawet w nagrodzie? Przypominam ze trzeba zrobić recenzje nagrody. Nie odpisujecie głupot czekam na recenzje i aktualne foto RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - rywka - 20.11.2024 Jak ten sorcik? Ciężko męczy następnego dnia? RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 25.11.2024 ![]() Nagroda odebrana i skonsumowania. Bardzo dziękuję Escobar Tak w ogóle to doceniam bardzo, że ta forma poczęstunku jest cały czas dla nas obecna.🤘 Sort jest ten sam co z moją poprzednią opinią - ja przynajmniej nie odczułem żadnej różnicy, mocno euforyczny, czysty, libido ogień, zwała znikoma, no SZTOS TOTALNY ta czwórka😁 Tak jak wspomniałem poprzednio, jest to perełka. Polecam w chuj👍 10/10🔥 RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - Czeslawo - 25.11.2024 kot_kreskowy Taki widok z rana jak śmietana, hehe. ![]() Powiedz, jaki ładunek przyjmowałeś w czasie testów 200-300mg więcej, mniej? RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - Blade12 - 25.11.2024 rywka podobno dobry jest i nie ma zwał na następny dzień RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - JureKiler - 25.11.2024 Kurwa Escobar w końcu zaczął chyba inwestować w jakość zadziwiają mnie sorty 3,4 cmc i 4mmc ostatnimi czasy oby tak dalej na ten moment Escobar to mój numer jeden od niedawna oby tak dalej!! kot_kreskowy bardzo ładne zdjęcie, jedne pytanie nie wali rozpuchem? Bo wygląda wyglotonie RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 25.11.2024 Czeslawo Wiesz jak jest, tolerka nie chuj - wiecznie nie stoi ![]() Startowałem od 300 bomba+100kinol a później... A później usłyszałem trzask ![]() JureKiler Nic nie śmierdzi, pachnie cudnie tak jak ma pachnąć 😎 Żadnych rozpuchów ani innego szitu, czyściutki klefisław, samo zdrowie, pyszotka, delicje, rarytasek, miodzio, muala, sztos, petarda, zajebioza, cudeńko, supagruz... Ufff, asz sie spociłem ![]() Jest delikatnie wilgotny ale kurwa delikatnie, poleży chwilę i jest git. To jest sprzęt z cyklu ![]() Jedyna jego wada to, że zawsze jest go mało 😎 RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - Mirosound - 25.11.2024 Po zaskujaco przyjemnych doznaniach Eskobarowego - Mefedraxa, postanowiłem dać kolejną szansę "Klefedronowej 4-ce". Dlaczego kolejną? A to dlatego, że jakieś 1,5-mc temu nabyłem ten wyrób, ale najwyraźniej poszedłem do niego z nieokrzesanym kinolem, bez jakiegokolwiek szacunku. Fakt jest taki, że drogą nosowa 4-ka ta miała ograniczone, a raczej znikome dzialanie (co potwierdzali inni użytkownicy). Gdzieś tam było widać ognisko, ale okazało się zbyt małe i to jeszcze po drugiej stronie rzeki. Tutaj postanowiłem pominąć metodę tradycyjną i przejść od razu do metody "na bombe", ponieważ opcja ta po obcowaniu z Mefem zmieniła diametralnie moje podejście do tego rodzaju produktów. Gołąb jest. Zacieram rączki i lecę (późne godziny wieczorne) Tutaj postanowiłem zacząć z wyższego podium i przygotowałem 300mg, ale zmieniłem na 200mg uznajac, że bawić to się mozna później, a nie na dzień dobry, czy też na dobry wieczór. Poszła....czekam...czekam...pół h....h.....hahaha.....chwilowy plusz i kurwa już. Chuja nie Dobry Wieczór...zakończyłam spiochem. Dzień drugi - pobudka po 12, przemyłem ryja. Śniadanko i za chwilę obiad zważywszy na godzinę, a po obiadku wiadomo - odcinka na godzinkę. Przez cały ten czas myśl o wczorajszym, no ale paczuszka jest. 350mg - wpadła bomba do piwnicy .. i jeb... Nawet nie wiem kiedy zrobiłem się miękki (pół h), postanowiłem pójść za ciosem i zaaplikowałem kolejną o wadze 200mg. Tutaj nie musiałem długo czekać - 15 min i kumulacja. Uderzenie mocne, mniej euforyczne jak to było po 4MMC - należało jednak zwiększyć dawkę do 0,5g by mocno pogonić, ale nie zrównać.Po godzinie bezczynnego leżenia i patrzenia się w ekran nie wiadomo na co, uległem pokusie donosowej strzałki. O kurwa.... Zaskoczonko bo nie spodziewalem tak szybkiego postawienia na nogi (aż poczułem chwilowy szczękościsk) Co jest? Ostatnio nic, a teraz jest działanie. Postanowiłem sprawdzić czy była jakaś przerwa i był komunikat że 04.11 - 4CMC(brak), a 06.11 - 4CMC(jest) i chyba to była ta różnica.W kolejnych dniach o dziwo działanie jeszcze lepsze, wystarczyło w kindzał załadować nie wielką dawkę żeby się uruchomić. Obie metody stosowana na przemiennie. Nie będę dawał tu jakiś punktacji (0-10), bo jakby było chujowe to bym to napisał, a to jest bardzo dobre i mieści się raczej w górnej skali. Jeśli chodzi o bombki, to ta o masie 0,5g została moją ulubioną. RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - NoskiNoski - 29.11.2024 Pierwszy raz zamówiona i to dlatego, że nie było mmc. Mile mnie zaskoczyła 💣 Całkiem fajnie i szybko wchodzi eufo. Tego oczekiwałam. Speed znikomy i krótki, ale w sumie nie po to zamawia się "czwórkę". Dawka wleciała mniejsza niż zwykle. Mokre, ale ładnie się kruszy i szybko schnie. Ogólnie pozytywne odczucia, niedługo uzupelnie wpis o efekty pobombkowe. RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - NoskiNoski - 29.11.2024 Pierwszy raz zamówiona i to dlatego, że nie było mmc. Mile mnie zaskoczyła 💣 Całkiem fajnie i szybko wchodzi eufo. Tego oczekiwałam. Speed znikomy i krótki, ale w sumie nie po to zamawia się "czwórkę". Dawka wleciała mniejsza niż zwykle. Mokre, ale ładnie się kruszy i szybko schnie. Ogólnie pozytywne odczucia, niedługo uzupelnie wpis o efekty pobombkowe. |