Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
METH-PIKO - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: METH-PIKO - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2195)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 20.02.2026

Widzę że pervitin w czystej postaci powrócił Big Grin ciężko mi wyobrazić to, że po meth nie było widać że jesteś porobiony
[Obrazek: images-1.jpg]
 Nie jeden nazista na tym zgubił zęby, mało kto o tym wie ale narkotyki odgrywały duża rolę podczas wojny

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Champion - 20.02.2026

Ktoś może porównać apvp do piko ? Nie chodzi mi o kopiuj wklej z neta tylko kogoś kto ma doświadczenie z tymi substancjami chodzi głównie o vapo z tego co wiem to piko dłużej trzyma , ale jakby liczyć w mg to która substancja jest mocniejsza , patrząc na cenę w hurcie to alfy można kupić 3G w cenie mety więc czy taki 1g mety zrobi lepsze wrażenie od 3G alfy ?

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - doxyou - 20.02.2026

Champion 
Ale Ty porównujesz czysty stymulant, mało tego stymulant RC, do pełnoprawnego narkotyku.

Alfa ma Cię SPEEDOWAĆ - ma Ci ruchać dopaminę tylko tam, gdzie potrzebna jest ona po to, żeby Cię PRZYSPIESZYĆ, a przy okazji uraczać Cię kurewską dawką noradrenaliny, która ma Cię rozdygotać, rozchwiać, wpędzić w kardiozwałę, kazać Ci robić 1290834 czynności na raz i dokortyzolować do poziomu ogólnego poczucia niepokoju.

Metamfetamina ma wepchać, a raczej zalać dopaminą te obszary mózgu, które odpowiadają za dopaminową euforię - ma zrobić z Ciebie pierdolonego wojownika ninja, ma uruchomić Ci god-mode. Ale nie ten stymulantowy (czyli "jestem tak szybki, że zrobię wszystko), tylko ten, że zrobisz wszystko, bo czujesz, że chcesz, że możesz, masz satysfakcję nawet przed zrobieniem jakiejś czynności, a po jej wykonaniu czujesz jeszcze większą podjarkę z powodu tego, że to zrobiłeś i jeszcze 2 godziny po.
To jest nie do opisania., to jest do przeżycia.

W skrócie.
Lubisz być "pusto" naspeedowany i impulsywnie robić rzeczy? Ładuj alfę.
Lubisz czuć przeogromną motywację do robienia nawet błachych rzeczy, a przy tym przeogromne szczęście w trakcie i po ich wykonaniu? Wal Metę.

Metamfetamina jest zdecydowanie bardziej energooszczędna (przynajmniej w moim mniemaniu) bo w historie typu "sniffnąłem 150mg na raz i było średnio nie chce mi się wierzyć.

Za ewentualne wizyty na SORze po przeholowaniu proszę obciążać Narodowy Fundusz Zdrowia, a nie typka, który tak doradził Ci w internecie.

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - KAMILQ+12 - 21.02.2026

Czeslawo  Czekaj cierpliwie bo naprawdę warto!!!

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 21.02.2026

Sam bym zamówił, ale wydaje mi się, że coś bym odjebal. Poczytam chętnie opinię

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - sagitta - 22.02.2026

Fajnie, że meta zagościła w ofercie. Myślę że to mogłoby być ciekawe doświadczenie

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 23.02.2026

Sniffiarz97 

Też mam tego typu wątpliwości... ale z drugiej strony ciemna strona mocy kusi.

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Olan - 28.02.2026

Siemka. Czy ktoś próbował tej metamfetaminy? Wacham się czy wziąć 5g mdphp czy 5g meth. Jak z mocą tej mety?

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - TYTUS - 01.03.2026

Przeca masz wyżej opinię obuwniczy rozbójniku.

RE: METH-PIKO - Opinie o produkcie - Coolchems - 01.03.2026

Siema, Piko nie jest dostępne? Czy mam złe informacje? 🙆🏻‍♂️😶