3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2637) |
RE: Escobar.store - Temat Główny - EmStO - 31.08.2024 Piszą, że ice niezawodny Poczekam poczytam bo muszę się zastanowić RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 31.08.2024 wygląda bardzo zachęcająco, muszę tego skosztować bo podoba mi się jak cholera 3jki nie jadłam juz chyba z pół roku więc tolerka powinna robotę załatwić i dac mi pełny obraz substancji Mefka 3 miechy, ciekawe jak będzie z pewnością wypowiem się rzetelnie haha RE: Escobar.store - Temat Główny - smakosz - 31.08.2024 (31.08.2024, 07:55)EmStO napisał(a): Piszą, że ice niezawodny Mordo tu sie nie ma co zastanawiać tylko trza brać póki jest bo to jedna z lepszych trójek o ile nie najlepsza na rynku! RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - EmStO - 01.09.2024 smakosz narazie podpytuje bo jeżeli, będzie mi dane być oznaczonym w nagrodach muszę się zastanowić co wybrać. A ja lubię dużo euforii z ewentualną nutką stima. Niestety zawinęli mnie do choroszczy i huj strzelił to jak dorabiałem sobie na chleb. Jeszcze tydzień mam na zastanowienie się ewentualne, żeby wyborem produktu trafić w dziesiątkę Do tego czasu myślę, że 💰 zacznie się powoli pojawiać Miłego dnia RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - ZmiataZplanszy - 02.09.2024 @emst0 wziąłem dużą ilość ice, testowałem na dniach mega jakoś tutaj bardziej stim gra , chyba że walisz duże dawki to się rozleje RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - EmStO - 03.09.2024 No właśnie chodzi mi o tą euforię. ZmiataZplanszy mówisz większe dawki rozleją ? No ja to tak bym się nie pierdolił i około 0.5g na pierwszy strzał uderzył. RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - DarkSonia - 05.09.2024 obiekt testowy 3CMC ICE bardzo długo nie miałam żadnej trójki a jeszcze dłużej chlorka abstynencja 3 miesiące nie piję alko ani nie paliłam szlugów w tym czasie dostałam bryłki lodu ( patrz foto ), swoja drogą są piękne i mają specyficzny zapach ketonowy jednak zupełnie inny niż sławny zapach Mefa bardzo chemiczny, jednemu się on może podobać drugiemu nieszczególnie ( byłam nastawiona na brak zapachu, lub znikomy, a ten jest dośc intensywny ) dawkowanie: 200mg dorzucane co ok 2 godz. efekty: jak na tego typu ketony dawka pierwsza jest najważniejsza, robi najwięcej, ale ja nie przesadzam i trzymam się 200mg nie ma bomby w głowie, wszystko uruchamia się bardzo cierpliwie, powoli potem kolejne dorzutki czuć, jednak już nie jest to to samo co dawka pierwsza w tle euforia jednak przeważająca stymulacja inne efekty: bardzo duża suchośc w ustach polecam mieć ze sobą odpowiednie elektrolity przy testowaniu w labolatorium czas działania zamyka się do 1.5 godziny z ważniejszych - nie występuje u mnie coś takiego jak wjazd ( moja głowa jest przeżarta 4MMC moje receptorki chyba inaczej rozumieją wjazd ) ... ale jest przyjemnie, w środku miło, empatycznie świat jest ok, ludzie są spoko, nawet muzę się słuchało ciekawiej. Nazwała bym 3CMC ICE jednym z lżejszych ketonów, głównie przez chociażby właśnie brak wjazdu. ale... to może być wina dawki, tak jak wspomniałam trzymałam się w testach 200mg ( albo wyczuliłam się na 4MMC/3MMC ) Z pewnością wjazd różni się bardzo od 3MMC a ponoć wg. szamanów niektórych to to samo... no niestety w mojej ocenie tak nie jest. 3MMC w tej kwestii bije 3CMC na każdym szczeblu. 200mg 3MMC potrafiło mnie zrobić dobrze.. a testowałam ostatnio 5 miesięcy temu. Z pewnością ICE znajdzie swoich zagorzałych zwolenników, jest bardzo specyficzne działanie i chyba żaden keton nie daje właśnie takich doznań. Trochę sztucznie, trochę na siłę i trochę delikatności ma swój urok. Z pewnością mogę go polecić. Substancja spoko, ja jej daję mocne 7/10. z dużych plusów kontakt 10/10 oraz samo pakowanie 10/10 RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - Mati7 - 05.09.2024 Ice zajebisty fajny speed i nie nachalna euforia polubiłem ta substancje pozdro RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - JureKiler - 05.09.2024 Nic bardziej nie wypierdala tolerki jak ice 😂 miałem tego 50, 1 raz wspaniały był coś pięknego pierwsze skrzypce u mnie zagrała euforia później przerodziło się to w dopaminie nowe jebniecie szybkości i przy każdych następnych posiedzieniach był co raz mniej aktywny a za ostatnim razemcto już praktycznie pusta stymulacja. Uważajcie na tolerke nie przesadzajcie z ilościami jak chcecie czuć piękne działanie ice. - (3 posiedzienia mniej więcej co tydzień każde) RE: 3-CMC Ice - Opinie o produkcie - smakosz - 05.09.2024 (05.09.2024, 14:37)DarkSonia napisał(a): Nazwała byś 3 cmc ice jednym z najlższejszych ketonów? Porównując do alfy pvp nepa czy mdphp to się zgodze ale porównując do innych 3 cmc to moim zdaniem ta jest bardzo mocna i wydajna. Brak wjazdu? Dziwne bo 3 cmc czy 4 cmc są znane właśnie z mocnego wejścia. Jaka drogą podania przyjęłaś 3 cmc ice? |