Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Konkursy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Wątek: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal (/showthread.php?tid=293)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - voice.of.voiceless - 29.05.2022

Pazyfea jesli bedzie mozna oddac jeden glos prawdopodobnie, wtedy twoj pomysl bedzie bez sensu

RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Maniek - 29.05.2022

Tak, myślę, że to dobry pomysł i każdy może wrzucić swoje 2-3 prace, żeby było ich więcej do oceniania. Każdy oddający głos będzie pisał w założonym wątku z ankietą, którą ze zgłoszonych prac przez danego użytkownika wybiera podczas głosowania.

P.S. Pazyfea Nie cytuj poprzedniego posta, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz Smile - to Twoja nagminna praktyka w każdym wątku Podobno kultowa

RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Pazyfea - 29.05.2022

(29.05.2022, 19:35)PUDZILLA napisał(a): Pazyfea jesli bedzie mozna oddac jeden glos prawdopodobnie, wtedy twoj pomysl bedzie bez sensu

Tak ale ciężko wybrac jak jednymu sie podobala ta innemu ta druga mowie np o pracy just dopal ktora ma największe wzanse chyba na wygraną

A sorry Maniek jakoś wygodniej mi kliknąć odpowiedz niz @ pisac i to dlatego Podobno kultowa

RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Maniek - 29.05.2022

(29.05.2022, 19:39)Maniek napisał(a): Każdy oddający głos będzie pisał w założonym wątku z ankietą, którą ze zgłoszonych prac przez danego użytkownika wybiera podczas głosowania.

RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - kot_kreskowy - 29.05.2022

(29.05.2022, 19:39)Maniek napisał(a): P.S. Pazyfea  Nie cytuj poprzedniego posta, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz Smile  - to Twoja nagminna praktyka w każdym wątku Podobno kultowa

Moja czasem też Podobno kultowa

RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Kajabuza - 30.05.2022

A może by tak przy okazji kolejnego konkursu jeśli będzie kiedyś główną wygraną były sample albo zmiana koloru nicku (do wyboru) na wybrany przez siebie kolour np na miesiąc? Big Grin

Ja bym się jarał Big Grin

RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Maniek - 30.05.2022

Całkiem możliwe, że tak właśnie będzie.

RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - inspiron - 31.05.2022

(30.05.2022, 12:34)kajabuza napisał(a): A może by tak przy okazji kolejnego konkursu jeśli będzie kiedyś główną wygraną były sample albo zmiana koloru nicku (do wyboru) na wybrany przez siebie kolour np na miesiąc? Big Grin

bardzo dobry pomysł

RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Polono - 31.05.2022

(30.05.2022, 12:34)kajabuza napisał(a): A może by tak przy okazji kolejnego konkursu jeśli będzie kiedyś główną wygraną były sample albo zmiana koloru nicku (do wyboru) na wybrany przez siebie kolour np na miesiąc? Big Grin

Po co ci kolor nicku zmieniac xd Sample lepsze

RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Kajabuza - 31.05.2022

(31.05.2022, 11:02)Polono napisał(a): Po co ci kolor nicku zmieniac xd Sample lepsze

Sample można kupić a kolor nicku jest bezcenny Podobno kultowa