Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: DOPAL.ORG (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Konkursy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal (/showthread.php?tid=293) |
RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - voice.of.voiceless - 29.05.2022 Pazyfea jesli bedzie mozna oddac jeden glos prawdopodobnie, wtedy twoj pomysl bedzie bez sensu RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Maniek - 29.05.2022 Tak, myślę, że to dobry pomysł i każdy może wrzucić swoje 2-3 prace, żeby było ich więcej do oceniania. Każdy oddający głos będzie pisał w założonym wątku z ankietą, którą ze zgłoszonych prac przez danego użytkownika wybiera podczas głosowania. P.S. Pazyfea Nie cytuj poprzedniego posta, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz - to Twoja nagminna praktyka w każdym wątku RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Pazyfea - 29.05.2022 (29.05.2022, 19:35)PUDZILLA napisał(a): Pazyfea jesli bedzie mozna oddac jeden glos prawdopodobnie, wtedy twoj pomysl bedzie bez sensu Tak ale ciężko wybrac jak jednymu sie podobala ta innemu ta druga mowie np o pracy just dopal ktora ma największe wzanse chyba na wygraną A sorry Maniek jakoś wygodniej mi kliknąć odpowiedz niz @ pisac i to dlatego RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Maniek - 29.05.2022 (29.05.2022, 19:39)Maniek napisał(a): Każdy oddający głos będzie pisał w założonym wątku z ankietą, którą ze zgłoszonych prac przez danego użytkownika wybiera podczas głosowania. RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - kot_kreskowy - 29.05.2022 (29.05.2022, 19:39)Maniek napisał(a): P.S. Pazyfea Nie cytuj poprzedniego posta, gdy na niego bezpośrednio odpowiadasz - to Twoja nagminna praktyka w każdym wątku Moja czasem też RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Kajabuza - 30.05.2022 A może by tak przy okazji kolejnego konkursu jeśli będzie kiedyś główną wygraną były sample albo zmiana koloru nicku (do wyboru) na wybrany przez siebie kolour np na miesiąc? Ja bym się jarał RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Maniek - 30.05.2022 Całkiem możliwe, że tak właśnie będzie. RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - inspiron - 31.05.2022 (30.05.2022, 12:34)kajabuza napisał(a): A może by tak przy okazji kolejnego konkursu jeśli będzie kiedyś główną wygraną były sample albo zmiana koloru nicku (do wyboru) na wybrany przez siebie kolour np na miesiąc? bardzo dobry pomysł RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Polono - 31.05.2022 (30.05.2022, 12:34)kajabuza napisał(a): A może by tak przy okazji kolejnego konkursu jeśli będzie kiedyś główną wygraną były sample albo zmiana koloru nicku (do wyboru) na wybrany przez siebie kolour np na miesiąc? Po co ci kolor nicku zmieniac xd Sample lepsze RE: Konkurs na najlepszy projekt koszulki Forum Dopal - Kajabuza - 31.05.2022 (31.05.2022, 11:02)Polono napisał(a): Po co ci kolor nicku zmieniac xd Sample lepsze Sample można kupić a kolor nicku jest bezcenny |