Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
a-PVP - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Stymulanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=27)
+--- Wątek: a-PVP (/showthread.php?tid=3473)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: a-PVP - horsii - 07.07.2025

no jak ty nie wiesz, to ja mam wiedziec? Podobno kultowa

RE: a-PVP - betonix - 07.07.2025

(07.07.2025, 21:03)horsii napisał(a): betonix hmm, to nie wiem... spróbuj? I opowiedz nam o swoich doświadczeniach?  
Mam ci pomóc w zażywaniu? Czy jak? Co byś chciał, abym ci powiedział? Podobno kultowa

Nie wiem może jak się nadarzy taka okazja i wpadnę w posiadanie alfy podzielilbym się wrażeniami i opinia z chłopakami, ogólnie nie było mnie na forum kilka msc.. Tak teraz wchodzę od czasu do czasu zajrzeć co słychać Skengmen powiem ci ze dobrze słychać.. Smilehm

A Właśnie że dobrze wiem  Big Grin
horsi podzielę się s Tobą doświadczeniem, próbowałem kiedyś 4fma flurometamfetamina,  dzialanie ciut jak real meth, wszystko jest takie interesujące, inteligencję wywala w górę, bardzo fajnie się czyta różne rzeczy i rozumie. Euforia trzymała jak w termosie 6h  powiem ze ciekawy śmieszny proszek. Tylko że to substancja jednorazowa  dorzutki nie działają . W sumie to na tyle moich doświadczeń z rc. Smile

RE: a-PVP - horsii - 07.07.2025

betonix 4-fma to nie jest ni chuja do uzywania jak meth, bardzej jak cos w stylu mdma.
4-fma to całkiem niezły mdma-like roll po tym jest, i w przeciwienstwie do mdma to jest po tym dosc długo trzymająca stymulacja - pozostająca z nami na pare godzin po tym jak skonczą sie typowe efekty empatogenne.
mogę ci powiedzieć sporo, tak myśle, ale to raczej nie w tym temacie - zeby nie robić syfu i offtopu. zapraszam na chatbox albo na pw Podobno kultowa

RE: a-PVP - betonix - 07.07.2025

Wiem to jest krzyżówka mdma z meth. Czytałem o tej substancji

Co co tam jeszcze mi powiesz horsi, co tam powiesz ciekawego? Podobno kultowa
Dawaj  Podobno kultowa

Sporo? Wal na pw

RE: a-PVP - horsii - 09.07.2025

betonix ja mam walic? ale to ty najwyrazniej chcesz cos ode mnie - nie ja od ciebie Podobno kultowa jak coś chcesz to pisz.

RE: a-PVP - Konrad Curze - 08.08.2025

Od którego vendora polecalibyście najbardziej alfę-pvp? Domyślam się (i bazując na reckach), że Escobar ma porządny sort, ale niestety nie uśmiecha mi się wydawanie blisko 1000zł na raz na dragi. Do tego wizja posiadania 25 gieta substancji, którą ponoć bardzo trudno przestać brać dopóki jest cokolwiek w torebce, byłaby niepokojąca. Najlepiej od kogoś zlokalizowanego w Polsce, aby uciąć na kosztach przesyłki i po prostu przetestować sobie koło 2 gramów, aby zobaczyć cóż to jest i czy mam tendencje do schiz na pyro.

RE: a-PVP - hulerkfow23 - 08.08.2025

Konrad Curze jeżeli istnieje grupa substancji, której nie polecałbym próbować to właśnie są to pirolidynoketony.

W tej chwili na clearnecie nie ma pewnego V, który ma alfę w detalu, a to kolejny dobry powód by się w takie zakupy nie pakować.

RE: a-PVP - Czeslawo - 08.08.2025

(08.08.2025, 19:57)Konrad Curze napisał(a): Od którego vendora polecalibyście najbardziej alfę-pvp? Domyślam się (i bazując na reckach), że Escobar ma porządny sort, ale niestety nie uśmiecha mi się wydawanie blisko 1000zł na raz na dragi. Do tego wizja posiadania 25 gieta substancji, którą ponoć bardzo trudno przestać brać dopóki jest cokolwiek w torebce, byłaby niepokojąca. Najlepiej od kogoś zlokalizowanego w Polsce, aby uciąć na kosztach przesyłki i po prostu przetestować sobie koło 2 gramów, aby zobaczyć cóż to jest i czy mam tendencje do schiz na pyro.

Temat trudno dostępny więc sklepy narzucają gramaturę, jakby nie schodziło, to by było inaczej… życie.

RE: a-PVP - Konrad Curze - 09.08.2025

hulerkfow23

W takim razie, czy poleciłbyś jakiś substytut? Coś co byłoby pomiędzy klasycznymi ketonami typu 4-MMC a alfami - tak aby zbadać grunt, równocześnie nie rzucając się na głęboką wodą. Celem byłoby ocena profilu działania "quasi-pyrosa" i reakcji mojej psychiki na mocniejszą grupę substancji.

RE: a-PVP - horsii - 09.08.2025

Konrad Curze NEP. nie ma daleko do alfy pod względem budowy, i mechanizmu działania. NEP to w sumie inaczej alfa-EAPP. Podobno kultowa