Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4135)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RE: NEP - Opinie o produkcie - EmStO - 27.09.2024

Z wyglądu identycznie jak na poprzedniej stronie.
Metody badań
Vapo
Iv

Przy vapo dawki od 30-50mg robiły naprawdę dobrą robotę gdzie poprzednie sorty ufundowało mi na początku delikatna schizma.
Tu czysta no prawie dopaminowa euforia. Czas 30 min po czym chce na więcej.

Przy iv 100 I 100mg zrobiło fajna robotę bez wjazdu na pichawe.

Plusem jest to, że nie jest aż tak schizogennym jak poprzednio miałem okazję.
Wystarczą 2 porządne chmury lecisz na nich Smile niesamowicie podnosi libido czasami złapałem 3 chmurę i było Si!!!
Pozdrawiam Escobar
.stone

RE: NEP - Opinie o produkcie - Szarlatan - 28.09.2024

Witam załapałem się na końcówkę nepa od Pabla nep jak najbardziej wysoka klasa mocne wejście już czuje ze robi robotę

RE: NEP - Opinie o produkcie - Mglus808 - 01.10.2024

Nep z poprzedniego tygodnia, dopiero miałem czas usiąść i pozachwycać się tymi kamykami. Aj lov ju maj friend Escobar 
[Obrazek: IMG-1558.jpg]

RE: NEP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 02.10.2024

Mglus808 
Zakochalem się w tej focie z napa, powiesze nad łóżkiem jako mój przejaw miłośći do stimów. Smile

Tak się zastanawiam czy te bloki nepa z foty to nie dowód, że przez Ciebie jest teraz brak na stanie tego produktu...
Każdy kamień to "100- 200g' i już mamy ponad kilo, nie ładnie tak tylko dla siebie. Wink

RE: NEP - Opinie o produkcie - Mglus808 - 02.10.2024

Każdy kamień po kilka g hehe bez przesady  Big Grin Myślę że na dniach wróci nep

RE: NEP - Opinie o produkcie - Szufelka - 02.10.2024

To ja również dorzucę swoją cegielke do zdjęć dotychczasowego sortu 
[Obrazek: IMG-20240824-071305.jpg]

[Obrazek: IMG-20240824-071213.jpg]

[Obrazek: IMG-20240824-071249.jpg]

RE: NEP - Opinie o produkcie - olenucki - 03.10.2024

Szufelka ależ takie zdjęcia w temacie cieszą, dosłownie wzbogacają wątek o ten element artystycznego dzieła jakim jest takie przedstawienie oblicza produktu hahahaah

RE: NEP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 05.10.2024

olenucki 
Artzym owszem, ale jeść się chce, trzeba chwilę poczekać na wielki come back. Smile

RE: NEP - Opinie o produkcie - Schrodinger.duck - 07.10.2024

Moi drodzy smakosze, nie byłem pewny czy napisać w tutaj czy w pytaniach do sklepu to uznałem, że to jednak o dany produkt pytanie a więc jestem (przepraszam jeśli w złym wątku to piszę) ; jak sobie tydzień na NEP'iku lecę "odpowiedzialnie" nosek regularnie czyszczony i te sprawy. Dawki 20-30mg (2 snify max 3, ale rzadko) w robocie, takie dawki żeby mi źrenic nie wyjebało w kosmos, a mogłem zapierdalać na masie 100kg już ogarnąłem , że oczu nie mam rozjebanych przy takich kreskach, no i dzisiaj była okazja do świętowania to trzeci sniff poleciał Tongue . Zarzuciłem 13;30 to 22 zasnę bez benzo? Zwykle jak leciał NEP to na spanie 1mg klona pod język, ale nie chce mi się teraz ogarniać benzo :///

RE: NEP - Opinie o produkcie - kot_kreskowy - 08.10.2024

Schrodinger.duck 
Najlepiej to jest nie brać nic na spanie, faza niech zejdzie sama.
Tak jest po prostu najlepiej dla organizmu.
Jeśli będziesz swój mózg i zawarte tam neuroprzekaźniki w dzień aktywował stymulantem a na noc znów benzo, to ty chłopie długo nie ujedziesz.
Daj temu kurwa zejść.

Twój mózg to nie jest komputer gdzie można klikać programy jak ci się żywnie podoba, on ma ci starczyć na całe życie a części wymiennych nie ma...