![]() |
✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ (/showthread.php?tid=4536) |
RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - DarkSonia - 12.04.2025 jprd ale o co tu chodzi? ![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 12.04.2025 Jak będzie już dać znać to ja na pewno was poinformuję, DarkSonia Wydaje mi się że to jest nowe centrum więziennictwa oparte o sztuczną inteligentnie wszczepionymi w czipami Ilona maska Polska kupiła też dla Ukrainy to te starlinki chyba No i tak cię programują że depresję masz kurwa chodzić do lekarza to jest terapeuta niby ale jesteś w więzieniu ale jesteś innym ciele a ale sztucznia masz te ciało nie bo odczuwasz Jak się Damian coś więcej to dam wam znać A podczas pisania w sumie tego akurat na laptopie leciał Chada życ aż do bólu gdzie tą opaskę w pierwszym pobycie swoim w 2018 roku w psychiatryku miałem tam przeżyłem takie życie dopiero poznałem pl dziewczynyle co prawda nie wyszło ale była pierwsza bo ja leciałem na dopkach na wsi cały czas , jo i w świat ruszyłem I teraz nie ruszać lepiej jedno miejsce a nie rozpierdalać l cały świat ![]() No ciężka sprawa kurwa To teraz wikłania poszukiwania ten potrzebny był ten chip i Dale Zawsze za tym jednym wszystkim stał.... Ten jeden kot spaślak ![]() ot spaślak Tak naprawdę dużo ma dla mnie znaczyła, i pękła akurat podczas tej piosenki którą kojarze właśnie z tamtymi czasami ![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - DarkSonia - 12.04.2025 ale masz dobrą bombę infuś ![]() ![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - M7G9O - 12.04.2025 Zdecydowanie jakiś dobry neuroleptyk przeciwpsychotyczny rozpuści ten wszczepiony wam wszystkim przez masonów CZIP RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 14.04.2025 Oby nie haloperidol ![]() Smart melinka, ona za każdym razem jest tam rozpierdalana, ja nie wiem co się dzieje ale tam jest błysk. Ja się budzę rano w łóżku normalnie w domu idę tam zobaczyć a tam jest tak jakby tam kurwa ktoś się zabijał krzesła powracane wszystkie deski powywalone kable wszystko powywane wszyściutko. Za każdym razem tak jest. (12.04.2025, 23:04)Inferno napisał(a): Jak się Damian coś więcej to dam wam znać No to czekamy aż nam Damian powie ![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Forsik1910 - 14.04.2025 mi podawali diazepam '' jak osniagnięto pełną sedacje '' RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 18.04.2025 ![]() Wychodzę na ludzi ![]() Taka metafora wychodzę na miasto ![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Rweqerew333 - 18.04.2025 Widzę, że zabawa trwa a substancje zmieniają się jak w kalejdoskopie. Dawno mnie u Ciebie nie było - a od tego czasu czekam na recenzje 3cmc od hajlajfa. Pochwalisz się w końcu? RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Lifeisbrutal - 18.04.2025 (18.04.2025, 15:49)Inferno napisał(a): O panie, dej pan trochę. XD RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - M7G9O - 18.04.2025 Rweqerew333 Pewnie się pochwali jak wróci z Wietnamu... Zawsze wraca ![]() @"Inferno" Jak masz na zbyciu jakąś pakę tego bromka, to chętnie odkupię. ![]() |