ch*m-co***bo.x** - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: ch*m-co***bo.x** (/showthread.php?tid=4682) |
RE: ch*m-co***bo.x** - Czeslawo - 09.12.2024 (09.12.2024, 06:01)kot_kreskowy napisał(a): Czeslawo Wytrzeźiwałeś ? To dobrze. Powiedz czy dla ciebie chwalebne posty o tym sklepie = to to samo co opinia o produkcie i napisanie, żeby każdy był czujny ? Pisanie, że jakieś sample za opinie wziąłem to czyste skurwysyństwo i kłamstwo, NIGDY NIE PISAŁEM OPINI ZA SAMPLE ? BRZYDZĘ SIE CZYMŚ TAKIM, CZY TO ROZUMIESZ CZŁOWKIEKU ??? ZAMÓWIŁEM NA PRÓBĘ NEPA, BO NIGDZIE NIE BYŁO , NAPISAŁEM, ŻE ŚREDNI TEMAT I TO UWAŻASZ ZA CHAEBNE TEKSTY Z MOJEJ STRONY ? DOSTAŁEM PO 0.5G FETY I 3CMC TO NIC NIE CHALWIŁEM TYLKO DAŁEM OCENĘ W SKALI 1-10. PRZECZYTAJ JESZCZE RAZ TO CO NAPISAŁEM, BO TO WYDAJE SIĘ ŚMNIESZNE Z TWOJEJ STRONY, BO NIBY JESTEŚ KUMATY GOŚĆ A NIE WIEM Z JAKIEJ MOTYWACJI SIĘ DO MNIE PRZYJEBŁEŚ ? MOŻE KTOŚ TOBIE ZAPŁACIŁ ZA PRÓBĘ DYSKREDYTACJI MNIE I INNYCH W TYM TEMACIE ??NIE WIEM ALE LUDZIE RÓZNIE MÓWIĄ, NIE WNIKAM... KOMUŚ COŚ ZARZUCASZ, KŁAMIESZ MANIPULUJESZ W TEJ KWESTII, NIC NIE ZAMAWIASZ TUTAJ TO PO CHOLERE W TEMACIE TEGO SKLEPU SIĘ WYPOWIADASZ ? CZUJESZ POWOŁANIE ? JESTEŚ ZWYKŁYM UŻYTKOWNIKIEM JAK JAK I INNI, CZY KTOŚ MA 50 REPUTACJI, 500 CZY 5000 TO MA TE SAME PRAWA TU NA FORUM !!! NIGDY NIE WYKORZYSTUJE TEGO, ŻE JESTEM TU DŁUGO I MAM ZAUFANIE LUDZI, ABY ICH POUCZAĆ I DAWAĆ SOBIE JAKIEŚ NIE PISANE PRAWO BYCIA MENTOREM I CENZOREM, NIE TE CZASY CHŁOPIE.... JESZCZE RAZ DLA WSZYSTKICH NIKOGO NIE ZACHĘCAM, NIKOGO NIE ZNIĘCHECAM, DAJE OPINIE TEGO CO PRZYSZŁO I TYLE, KAŻDY PODEJMUJE DECYZJE SAMODZIELNIE I TYLE MAM DO POWIEDZENIA. Nie będę zamawiał gdzie chce i ile chcę nikogo to nie jest sprawa, tylko moja, będą ludzie chcieli opinie to je tu wrzucę, proste. RE: ch*m-co***bo.x** - Blade12 - 09.12.2024 Sklep działa potwierdzam koleżka zamawia od nich regularnie fete i dolatuje . RE: ch*m-co***bo.x** - Lukas1985 - 10.12.2024 (09.12.2024, 07:08)kot_kreskowy napisał(a): Jasne, każdy ma prawo wydać pieniądze gdzie chce i również każdy ma prawo pisać co uważa jak ktoś wspiera kurwstwo.Tylko, że nadal nic nie macie na typa poza tym, że ktoś tam napisał, że ktoś tam gadał z v i vendor napisał per ona. A i, że gdzieś napisał, że bierze towar z Anglii. I... To wszystko. Ja nigdzie nie napisałem zamawiaj ale fajnie wygląda ta krucjata w której za friko podbijanie temat vendorowi. Jeszcze raz - nie ma na rynku vendora z czystymi rękoma. RE: ch*m-co***bo.x** - DGEloV - 11.12.2024 Wiadomo że to collabo to jeden z z exit scamerow.. odradzam ten sklep RE: ch*m-co***bo.x** - Lukas1985 - 11.12.2024 Ok. To pokaż skąd ta wiedza. Dawaj. Tylko nie bzdury w stylu bo on pisze jak frog czy ma towar podpisany tym samym markerem ale jakiś pewniak. RE: ch*m-co***bo.x** - EmStO - 11.12.2024 Zaloze sie jak by sie tu pojawil i byly by sample to Ci co najwiecej gadaja pierwsi by sie zglosili Lukas1985 I bardzo dobrze Ziomek trzymaj tak dalej nie daj sie wpierdolic znowu w ten wir !!! Tez od tego odchodze jedynie psajko i trawa. Biale nosy za bardzo mi w glowie pojebaly i w zyciu. RE: ch*m-co***bo.x** - JureKiler - 11.12.2024 Ja widzę że jede pan już konkretną jałmużnę tutaj otrzymał RE: ch*m-co***bo.x** - Lukas1985 - 12.12.2024 (11.12.2024, 20:14)EmStO napisał(a): Zaloze sie jak by sie tu pojawil i byly by sample to Ci co najwiecej gadaja pierwsi by sie zglosili No tak bo nikt tak sampli nie oceni jak oni. A jak hasło o jałmużnie do mnie to chybiles. Nie ćpam od 2018 roku i nic się nie zmieniło. RE: ch*m-co***bo.x** - LOBO - 12.12.2024 Lukas1985 a ten argument " jeszcze raz, nie ma na rynku vendora, z czystymi rekoma" ...mysle iz Pablo E. może czuc sie urazony ;-) ... a w ogole coz to za argument...usprawiedliwienie przekrętu, czy o co sie rozchodzi?...cos w stylu V przekrecil mnie naa 5 tys. zamówienia, ale no coz nikt tu nie ma czystych rak...takze rozumiem i akceptuje 7 pak wyslal tylko teraz "zapomnial"...ale ogolem jest spoko gosc, no nikt nie ma tu czystych rak , mzoe nastepna bedzie juz ok;-) RE: ch*m-co***bo.x** - Lukas1985 - 12.12.2024 Tak z ciekawości LOBO ile jesteś na rynku RC ? |