![]() |
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910) |
RE: Highlife.market - Temat główny - Czeslawo - 30.12.2024 (30.12.2024, 15:26)Epsiakos napisał(a): @"HighlifeMarket" A moze by tak wprowadzic jakis Hexen czy inna Alfe ?Użyje słów byłego premiera Marcinkiewicza: "YES YES YES " ![]() RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 30.12.2024 Hasz ... czy CZeBa coś więcej mówić ![]() RE: Highlife.market - Temat główny - DGEloV - 31.12.2024 Ja paki nie odebrałem. Bo kochany Proton nie pokazał mi wiadomości ![]() RE: Highlife.market - Temat główny - Lifeisbrutal - 31.12.2024 RE: Highlife.market - Temat główny - Ezotoriusminimus - 31.12.2024 Mnie Proton dziala, wszystko mnie działa, sprawdzam co chwile bo juz mam pizde nad głową, ale nie ma golebia, zmienił miejsce zamieszkania jak to się mówi. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Lifeisbrutal - 31.12.2024 Szczęśliwego Nowego Roku!! 🎆 Dużo sukcesów w biznesie. Mamony, która nigdy się nie kończy. 💸 Wielu realizacji zamówień od lojalnych klientów. Wszystkiego dobrego w tym nadchodzącym 2025 roku. 🎆💸 @"HighlifeMarket" RE: Highlife.market - Temat główny - kot_kreskowy - 31.12.2024 (31.12.2024, 14:04)DGEloV napisał(a): Ja paki nie odebrałem. Bo kochany Proton nie pokazał mi wiadomości Tak, miałem ten sam problem. Aplikacja protona nie puściła powiadomienia i tylko fart że ją otworzyłem i byłem szybszy od kuriera spowodował że odebrałem. Wracam ze spaceru i se myślę, chuj zerknę, i jest śnieżynka,czeka na mnie ![]() To kurwa przy maszynie byłem szybciej niż Usain Bolt na setkę ![]() Jak biegłem do maszyny natłok myśli czy może kurier właśnie z nią odjeżdża? - ni chuja, nie dam mu uciec, rzucę się na maskę drąc ryja MAM KODA, MAM KODA! STÓJ CHUJU! ![]() Nauka na przyszłość, nigdy nie ufać aplikacjom, trzeba to sprawdzać ręcznie i chuj. (31.12.2024, 14:06)Lifeisbrutal napisał(a): I tak i nie. Ja od niedawna korzystam z Protona (wymieniłem dosłownie kilka maili) i pierwsze dwa, trzy maile przychodziły powiadomienia normalnie... Powiadomienie jakie nie przyszło to właśnie z najważniejszym mailem...grrr Na szczęście mam szybkie nóżki i trochę farta. A jak to mówią: Szczęście sprzyja lepszym😎 RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 31.12.2024 kot, ale ty jesteś zajebisty jak se przyjebiesz, i smecisz jak czekasz na koda haha ![]() RE: Highlife.market - Temat główny - Mirosound - 31.12.2024 W aplikacji w ustawieniach powiadomień jest coś takiego jak ilość powiadomień (wiadomości) dziennie oraz opcje powiadomień na ekranie. - był to potok słów nie przynoszących zupełnie żadnego rozwiązania 😝 Mam ustawione tak żeby powiadamiało, ale nic takiego nie ma miejsca (łączność przez sieć komórkową), ale jak połączę się przez fifi otrzymuje powiadomienia za każdym razem jak coś przyjdzie. RE: Highlife.market - Temat główny - kot_kreskowy - 31.12.2024 DarkSonia Wiem rybuńko, ja to w ogóle jestem zajebisty 😎 |