Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

RE: Highlife.market - Temat główny - Czeslawo - 30.12.2024

(30.12.2024, 15:26)Epsiakos napisał(a): @"HighlifeMarket" A moze by tak wprowadzic jakis Hexen czy inna Alfe ? Podobno kultowa
Użyje słów byłego premiera Marcinkiewicza:
"YES YES YES " Podobno kultowa

RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 30.12.2024

Hasz ... czy CZeBa coś więcej mówić  Heart

RE: Highlife.market - Temat główny - DGEloV - 31.12.2024

Ja paki nie odebrałem. Bo kochany Proton nie pokazał mi wiadomości Smile co jest z tym mailem.. masakra

RE: Highlife.market - Temat główny - Lifeisbrutal - 31.12.2024

DGEloV Problem możesz mieć do samego siebie nie do Protona. Ja osobiście jak czekam na jakąś paczkę to co najmniej kilka razy dziennie odświeżam pocztę.

RE: Highlife.market - Temat główny - Ezotoriusminimus - 31.12.2024

Mnie Proton dziala, wszystko mnie działa, sprawdzam co chwile bo juz mam pizde nad głową, ale nie ma golebia, zmienił miejsce zamieszkania jak to się mówi.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market - Lifeisbrutal - 31.12.2024

Szczęśliwego Nowego Roku!! 🎆
Dużo sukcesów w biznesie. Mamony, która nigdy się nie kończy. 💸
Wielu realizacji zamówień od lojalnych klientów.
Wszystkiego dobrego w tym nadchodzącym 2025 roku. 🎆💸

@"HighlifeMarket"

RE: Highlife.market - Temat główny - kot_kreskowy - 31.12.2024

(31.12.2024, 14:04)DGEloV napisał(a): Ja paki nie odebrałem. Bo kochany Proton nie pokazał mi wiadomości Smile co jest z tym mailem.. masakra

Tak, miałem ten sam problem.

Aplikacja protona nie puściła powiadomienia i tylko fart że ją otworzyłem i byłem szybszy od kuriera spowodował że odebrałem.
Wracam ze spaceru i se myślę, chuj zerknę, i jest śnieżynka,czeka na mnieSmile
To kurwa przy maszynie byłem szybciej niż Usain Bolt na setkę Podobno kultowa

Jak biegłem do maszyny natłok myśli czy może kurier właśnie z nią odjeżdża?

- ni chuja, nie dam mu uciec, rzucę się na maskę drąc ryja MAM KODA, MAM KODA! STÓJ CHUJU!  Podobno kultowa

Nauka na przyszłość, nigdy nie ufać aplikacjom, trzeba to sprawdzać ręcznie i chuj.

(31.12.2024, 14:06)Lifeisbrutal napisał(a): DGEloV Problem możesz mieć do samego siebie nie do Protona. Ja osobiście jak czekam na jakąś paczkę to co najmniej kilka razy dziennie odświeżam pocztę.

I tak i nie.

Ja od niedawna korzystam z Protona (wymieniłem dosłownie kilka maili) i pierwsze dwa, trzy maile przychodziły powiadomienia normalnie...
Powiadomienie jakie nie przyszło to właśnie z najważniejszym mailem...grrr

Na szczęście mam szybkie nóżki i trochę farta.
A jak to mówią: 
Szczęście sprzyja lepszym😎

RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 31.12.2024

kot, ale ty jesteś zajebisty jak se przyjebiesz, i smecisz jak czekasz na koda haha  Big Grin

RE: Highlife.market - Temat główny - Mirosound - 31.12.2024

W aplikacji  w ustawieniach powiadomień jest coś takiego jak ilość powiadomień (wiadomości) dziennie oraz opcje powiadomień na ekranie. - był to potok słów nie przynoszących zupełnie żadnego rozwiązania 😝
Mam ustawione  tak żeby powiadamiało, ale nic takiego nie ma miejsca (łączność przez sieć komórkową), ale jak połączę się przez fifi otrzymuje powiadomienia za każdym razem jak coś przyjdzie.

RE: Highlife.market - Temat główny - kot_kreskowy - 31.12.2024

DarkSonia 
Wiem rybuńko, ja to w ogóle jestem zajebisty 😎