![]() |
|
4-MMC - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: 4-MMC - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4911) |
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - moher - 12.08.2025 To wrzucę raz jeszcze dla przypomnienia tylko że to dostałem jako 4cmc , lecz działanie tego to ani klef ani mef. Także vendor wysyła co mu kucharz ugotuje . Kolorem zaś różni się od tego co wyżej pokazane
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 12.08.2025 DarkSonia a ty czytasz co ja pisałem? Suche przezroczyste bezwonne napisałaś a to trzy przeciwieństwa tego co dostałem, a dostałem mokre, beżowe o intensywnym zapachu Czyli to pomyłka co dostałem RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Metykatykot - 12.08.2025 Jurek przecież Sonia opisała sort jaki winien być obecnie i jaki oświadczyli hajlafy RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - DarkSonia - 12.08.2025 (12.08.2025, 19:06)JureKiler napisał(a): DarkSonia a ty czytasz co ja pisałem? no ja czytałam bardzo dokładnie co napisałeś... a teraz Ty przeczytaj to co napisałam ja ... (12.08.2025, 17:42)DarkSonia napisał(a): JureKiler rozumiem też, że możesz być wkurwiony ... też bym była... bez spiny pozdruFFka
RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Blade12 - 12.08.2025 moher dziwnie wygląda ta 4 RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 12.08.2025 Poczekam na odpowiedź vendora i dam znać RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - JureKiler - 15.08.2025 Dobra jestem winien wam wyjaśnienia a więc, chciałbym zacząć od tego że vendoor to jebana klasa światowa rzetelności. Po rozeznaniu sytuacji highlife przyznał się odrazu do pomyłki na owym zdjęciu jest 2 CMC nowy produkt który niebawem się pojawi na stanie. Odrazu po przyznaniu się do pomyłki zaproponował mi zwrot pieniędzy które już wysłał. Serio klasa światowa rzetelności polecam jego w chuj. Nie mam pojęcia czemu nie ma 4mmc bo wolałbym to zamiast zwrotu pieniędzy. Paczkę z owym 2cmc oczywiście mogłem zostawić. Jescze raz klasa! Mało tego poprosiłem o sample 3cmc, tusi I piguły wszystko mi vendoor wysłał bez pierdnięcia i to się nie pierodlil w jakieś połówki tylko solidnie przysamplował jebany kozak High-LifeMarket chciałbym tylko powiedzieć że będę wracać często tutaj na zakupy polecam każdemu ten sklep. !!!!!!Niebawem jak się pojawi temat nowego 2CMC. To opiszę wam działanie wstępnie szczur jest bardzo zadowolony po testach. Mocno aktywny środek szczur bardzo wymagając Nie bójcie się zamawiajcie jak najczęściej mam sygnały że kozackie 2 i 3 CMC piguły też a Tusi Jescze nie testowali RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 15.08.2025 Mówiłem, hajlajf to serio zajebisty vendor. I zawsze będzie chciał rozwiązać sytuację tak aby klient był zadowolony. RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - inked_kawadrat - 15.08.2025 JureKiler jestem w szoku, oczywiście w pozytywnym słowa znaczeniu. Dobra informacja bo widać że można mu zaufać a na tym rynku i w dzisiejszych czasach każdy tylko kombinuje jak cię wyjebać RE: 4-MMC - Opinie o produkcie - Blade12 - 15.08.2025 Z High-LifeMarket zawsze da się dogadać to TOP vendor |