![]() |
|
NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4919) |
RE: NEP - Opinie o produkcie - kurvvisko - 11.07.2025 Powykręcało cię? XD RE: NEP - Opinie o produkcie - Mirosound - 12.07.2025 Do mnie również zawitał ten kamienny sort. Dolegliwości sercowych nie odnotowano RE: NEP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 29.07.2025 NEP od High-LifeMarket tak zacnie się prezentuje: ![]() Z wyglądu przypomina jakąś twardą asteroidę, ale w praktyce ja nie jest, twardość max 4/10. Zapach mało intensywny taki specyficzny dla NEP-a – dla wariantów tych bardziej pudrowych. Krecha próbna/uczuleniowa poszła w postaci 20 mg, odczekałem 30 min przy braku efektów uczuleniowych czy niepożądanych przeszedłem do właściwej dla mnie dawki. 60mg – dobrze, 80 mg – grubo (zalecam dopasowanie dawki do doświadczenia ze stimami, dla nowicjuszy proponuję 30-40 mg). Działa ok 60 min, może nawet nieco dłużej. Jak dla mnie, to pełny profil „Nepowy” zapewnia ten sort: Rozmowy – TAK. Plener – TAK (jak planujecie wyjść z domu to proponuję dawkę ok. 50mg, żeby serducho za bardzo nie pompowało ).Balet – TAK. Libido – TAK, TAK, TAK ! Co tu więcej gadać jeden z lepszych sortów ostatnich miesięcy. Gorąco polecam ! Zamówienie dotarło do mnie dobrze opakowane, kontakt też dobry (w godzinach przystępnych, jeżeli czekacie na namiar do karmnika). RE: NEP - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 29.07.2025 kurvvisko w sumie myślałem, że tamten post jest pod wątkiem o NEPie innego vendora. Tutaj od hajlajfa nic mnie nie wykręciło. Tam znowu miałem poparzoną morde ale bardzo prawdopodobne, że przez brak odpowiedniego nawadniania się i płukania mordy ze spływu. Czeslawo naprawdę ładny głaz
RE: NEP - Opinie o produkcie - zerlogg - 04.08.2025 Jak Wy po tym macie libido? Przecież wazykonstrykcja jest większa niż po fecie ? (Zamawianie u h-l jakoś w maju) RE: NEP - Opinie o produkcie - Bobekciopulos - 09.08.2025 Bardzo przepraszam, że nie napisałem opinii mniejwiecej po rozpoczęciu Nepowej uroczystości, ale jak juz odpalilo sie u mnie Demonic Arts : Degenaration Funk, to nie będę się zagłębiał w szczegóły, ale przestrzegam bo jak już się poleci w ciąg to można zrobić z siebie wizerunkowe dno, ale w swoim własnym pokurwionym świecie miałem niesamowite przeżycia. Tak niesamowite, że teraz mam niesamowite problemy. Co nie zmienia faktu, że moje doświadczenia tylko potwierdzają jak wysokiej jakosci i mocy to produkt i nawet odrobina pyłu juz powoduje stymulacje, a dawki powyżej 100mg mogą dobrze pokurwic. Pozdrawiam. RE: NEP - Opinie o produkcie - kurvvisko - 11.08.2025 zerlogg pewnie w połączeniu z sildenafilem daje się to osiągnąć RE: NEP - Opinie o produkcie - odjutraniepale - 24.08.2025 Ten nep do wapo jest idealny. RE: NEP - Opinie o produkcie - sagitta - 06.09.2025 Jeśli to dalej ten sam sort, to jest to ✨prima sort✨. RE: NEP - Opinie o produkcie - odjutraniepale - 06.09.2025 No zajebisty nepik, zbierania okruchów nie było końca 😆 |