![]() |
|
Hexen - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Hexen - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5923) |
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 04.02.2026 Wiesz co poprosiłem o sampla NEP żeby rozwiać jakieś wątpliwości, pierw przetestuje NEP a potem zobaczę czy HEXEN będzie mocniejszy ale generalnie wcześniej tak było, NEP był ciut słabszy od Hex RE: Hexen - Opinie o produkcie - TYTUS - 18.02.2026 Siema Hexen obecnie w postaci białego jak śnieg puszku, lekko wilgotny, klei się jak pojebany do wszystkiego i mocno zbryla. Mocny jak skurwesyn, chyba najmocniejszy sort z tych ostatnich. Działanie SZTOS Radzę uważać na dawki, serio! Kilka razy przesadziłem to schiza jak skurwesyn i 4 razy wymiotowałem. Polecam w chuj ![]() Mały update opini; Jak zeszło ze mnie wszystko i się wyspałem to dostałem jakiejś swędziawki na całym ciele, ewidentnie jakaś reakcja alergiczna, trwało to około doby, dzisiaj już jest normalnie. Zwała do zniesienia mimo ojebania 7 gram. Temat pomimo wilgoci jest naprawdę zajebisty, mega mocny, myślę że pod względem mocy wracamy do starych czasów ![]() Libido OGIEŃ DZIWKI NA STOLE KRĘCĄ DUPCIĄ ![]() Brać i ćpać kurwa mać! Escobar 10/10 AUUUUUUU KURWA ![]() Takiego Hexa właśnie chcemy! RE: Hexen - Opinie o produkcie - Czeslawo - 18.02.2026 Co do Hexa, od Pablo Escobar … Dużo ludzi zastanawia się, czy ten hex jest dobry, czy podobny do tych, które były sprzed kilku lat. Z moich organoleptycznych obserwacji wynika, że towar jest pierwszej klasy. Robi robotę od naprawdę małych ilości, 30-40 mg (nawet u zawodników z doświadczeniem). Konsystencja ? Nie są to igiełki, za którymi wiele osób się rozgląda, lecz puch, który również występował przed laty. Jak działa ? Niech najlepszą odpowiedzią będzie to, że impreza planowana z piątku/soboty przeciągnęła się do środy. Libido ? Kosmos. Czekam na kolejną dostawę, która powinna dotrzeć w najbliższych dniach. Wrzucę foty i recenzję - tyle mam w planach, ale Hex nie raz pokazał, że dla mnie to Król Henryk I-szy, to on urządza Wam plan dnia / tygodnia - pamiętajcie o tym.
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Champion - 18.02.2026 Czy ten hexen można vapowac , czy dobrze się topi ? RE: Hexen - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 21.02.2026 Nie sprawdzałem vapowania, ale sam sort przerósł moje oczekiwania. Bardzo mocny, łatwo przesadzić 10g poszło w 7 dni. Tak jak komentarze wyżej, bardzo dobry RE: Hexen - Opinie o produkcie - TYTUS - 25.02.2026 (18.02.2026, 22:12)Champion napisał(a): Czy ten hexen można vapowac , czy dobrze się topi ? Przypadkiem wpadł mi papieros do towaru, to wiem na pewno, że jest w chuj łatwopalny ![]() Może da ci to jakąś wskazówkę xd Zamów i sprawdź, nawet jesli vapo będzie lipa, to gwarantuję że na pewno się nie zmarnuje
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 25.02.2026 @"123456789" Jakim cudem wpadł Ci papieros do towaru RE: Hexen - Opinie o produkcie - TYTUS - 25.02.2026 Wypadł mi z ryja jak tasowałem temat
RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 25.02.2026 XD jak widać nawet najlepszym się zdarza. Zdarzało mi się testować temat ze szlugiem w ustach, ale zawsze był nieodpalony - naszykowany, aby od razu ruszyć w dalsze tango po kresce. RE: Hexen - Opinie o produkcie - TYTUS - 25.02.2026 A weśśśś ![]() Wysuszyłem ten puszek i wpadł prosto w kopiec, kurwa, jak to jest suche to normalnie jak saletra jara się jak pojebane
|