Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Hexen - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Hexen - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5923)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 04.02.2026

Wiesz co poprosiłem o sampla NEP żeby rozwiać jakieś wątpliwości, pierw przetestuje NEP a potem zobaczę czy HEXEN będzie mocniejszy ale generalnie wcześniej tak było, NEP był ciut słabszy od Hex

RE: Hexen - Opinie o produkcie - TYTUS - 18.02.2026

Siema 
Hexen obecnie w postaci białego jak śnieg puszku, lekko wilgotny, klei się jak pojebany do wszystkiego i mocno zbryla.

Mocny jak skurwesyn, chyba najmocniejszy sort z tych ostatnich.
Działanie SZTOS
Radzę uważać na dawki, serio!
Kilka razy przesadziłem to schiza jak skurwesyn i 4 razy wymiotowałem.
Polecam w chujPodobno kultowa
Mały update opini;
Jak zeszło ze mnie wszystko i się wyspałem to dostałem jakiejś swędziawki na całym ciele,  ewidentnie jakaś reakcja alergiczna,  trwało to około doby, dzisiaj już jest normalnie. 
Zwała do zniesienia mimo ojebania 7 gram.
Temat pomimo wilgoci jest naprawdę zajebisty, mega mocny, myślę że pod względem mocy wracamy do starych czasówBig Grin
Libido OGIEŃ DZIWKI NA STOLE KRĘCĄ DUPCIĄ Podobno kultowa
Brać i ćpać kurwa mać!
Escobar 10/10
AUUUUUUU KURWA Big Grin
Takiego Hexa właśnie chcemy!

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Czeslawo - 18.02.2026

Co do Hexa, od Pablo Escobar …

Dużo ludzi zastanawia się, czy ten hex jest dobry, czy podobny do tych, które były sprzed kilku lat.
Z moich organoleptycznych obserwacji wynika, że towar jest pierwszej klasy. Smile

Robi robotę od naprawdę małych ilości, 30-40 mg (nawet u zawodników z doświadczeniem).

Konsystencja ? Nie są to igiełki, za którymi wiele osób się rozgląda, lecz puch, który również występował przed laty.
Jak działa ? Niech najlepszą odpowiedzią będzie to, że impreza planowana z piątku/soboty przeciągnęła się do środy.

Libido ? Kosmos. Podobno kultowa

Czekam na kolejną dostawę, która powinna dotrzeć w najbliższych dniach. Wrzucę foty i recenzję - tyle mam w planach, 
ale Hex nie raz pokazał, że dla mnie to Król Henryk I-szy, to on urządza Wam plan dnia / tygodnia - pamiętajcie o tym. Cool

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Champion - 18.02.2026

Czy ten hexen można vapowac , czy dobrze się topi ?

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 21.02.2026

Nie sprawdzałem vapowania, ale sam sort przerósł moje oczekiwania. Bardzo mocny, łatwo przesadzić 10g poszło w 7 dni. Tak jak komentarze wyżej, bardzo dobry

RE: Hexen - Opinie o produkcie - TYTUS - 25.02.2026

(18.02.2026, 22:12)Champion napisał(a): Czy ten hexen można vapowac , czy dobrze się topi ?

Przypadkiem wpadł mi papieros do towaru, to wiem na pewno, że jest w chuj łatwopalny Podobno kultowa

Może da ci to jakąś wskazówkę xd

Zamów i sprawdź,  nawet jesli vapo będzie lipa, to gwarantuję że na pewno się nie zmarnujeBig Grin

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 25.02.2026

@"123456789" 

Jakim cudem wpadł Ci papieros do towaru

Wypadł mi z ryja jak tasowałem temat  Podobno kultowa

RE: Hexen - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 25.02.2026

XD jak widać nawet najlepszym się zdarza. Zdarzało mi się testować temat ze szlugiem w ustach, ale zawsze był nieodpalony - naszykowany, aby od razu ruszyć w dalsze tango po kresce.

A weśśśś Podobno kultowa
Wysuszyłem ten puszek i wpadł prosto w kopiec,  kurwa, jak to jest suche to normalnie jak saletra jara się jak pojebane Podobno kultowa